Детски лекар специалист по нефрология в София

• 1 017
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета,
необходим ми е добър детски лекар специалист по нефрология в София. Дъщеря ми е с хидронефроза и калциево-оксалатни камъни в бъбреците. Лекарите от Пирогов много й помогнаха, но оттук нататъка трябва да я следи детски лекар специалист по нефрология, а не спешна помощ. Знаех за д-р Наташа Такова в болница "Токуда", но току-що ми казаха, че е напуснала и е заминала за чужбина преди една година! Моля Ви, ако можете да ми препоръчате добър лекар, помогнете ми. Благодаря предварително.

# 1
  • Sofia
Доц. Анадолийска в педиатрията и в Токуда.

# 2
Здравейте, момичета,
необходим ми е добър детски лекар специалист по нефрология в София. Дъщеря ми е с хидронефроза и калциево-оксалатни камъни в бъбреците. Лекарите от Пирогов много й помогнаха, но оттук нататъка трябва да я следи детски лекар специалист по нефрология, а не спешна помощ. Знаех за д-р Наташа Такова в болница "Токуда", но току-що ми казаха, че е напуснала и е заминала за чужбина преди една година! Моля Ви, ако можете да ми препоръчате добър лекар, помогнете ми. Благодаря предварително.

Здравейте, имам наблюдения от трима в областта :
Доц. Маруся Лилова - завеждаща педиатрията в Токуда, специалност нефрология
Др Светлана Маринова - детска педиатрия, бул. Гешов
Др Анелия Буева - детска педиартия, преглежда частно и в 2-ра градска в неин кабинет.
Предполагам и вие ги познавате. Добри са много и трите. Успех !

# 3
Аз съм за Буева, между другото и тя е доцент вече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт