Снимки, направени със смартфон

• 47 356
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Голяма бяла птица  Heart Eyes

# 361
  • Враца
Ооооооо, знаеш ли от кога си мечтая да направя такава снимка?
Страхотно! Завиждам ти съвсем благородно!

YanaDG, ще разменяме нашенски за чужбински снимки.

Някой в Инстаграм, за да го последвам?

# 362
На мен инстаграма ми разваля качеството на снимките, за това и не го ползвам . Но снимката е от 2013 , от тогава не съм виждал лебеди насам . А пък този буквално излезе от водата , за да позира .

# 363
  • Euskal Herria
Хубави са и снимките, и лебедите! Моя приятелка ми изпрати такава снимка - направила е фото на лебедите във варненски води преди около 15-тина дни. И все още птиците си били там.

# 364
  • USA
Я, каква интересна тема имало! Записвам се с тези две.

# 365
  • Cyberspace
Много красиво 😍

# 366
Страхотна тема,чак сега я откривам Simple Smile Да се включа и аз с едно моренце и малко лебеди от миналия месец.

# 367
  • Euskal Herria
SkyBlue, много красиво! Къде са правени снимките?

Осмичка, мога ли да те помоля да покажеш тук снимката на кокичетата, които видях в друга тема? Тук си нямаме кокичета, имаме магнолии  Grinning.

# 368
Янче,разбира се Heart Eyes Нощна снимка на кокиченца Simple Smile

# 369
  • Враца
Еха, колко много лебеди. И моренцето  Two Hearts

Двойната дъга е много красива.
Изгревът тази сутрин във Враца

и кокиченца с шумки Simple Smile за YanaDG

# 370
  • DE
Като сме на тема лебеди се сетих, че и аз имам от миналата година  Grinning В нашият район си живеят целогодишно. Вслучая река Некар, но и в Рейн има доста.
Скрит текст:
http://picbg.net/u/4012/59435/829338.jpg

напълно функциониращ ферибот(няма идея дали се нарича така, но това ми дойде най-близо  Blush )

# 371
  • Euskal Herria
Ха, дането, точно на такова нещо искаше да ни "качи" навигацията на колата - в немско. Моят мъж изпадна в потрес и отсече, че ако трябва ще мине още 100 км отгоре, ама колата си на това чудо не оставя.  Joy

Осмичка, wa_wa, много благодаря за кокичетата! От мен - цвят от магнолия, тук целият град е осеян с тях:

# 372
  • DE
Що бе, на мен ми се стори много романтично, но ние бяхме просто на разходка в парка и нямаше как да го използваме, но аз определено имам желание да опитам. Изглежда ми безопасно.
Скрит текст:

# 373
Много ми харесва магнолията.

# 374
  • Euskal Herria
дането, вашето съоръжение е доста цивилизовано в сравнение с онова, на което трябваше да се качим. Просто един дървен сал, без парапети и един здрав чичо се бореше с прътове да го насочва в правилната посока. А реката, макар и не много широка, си беше доста буйна.

Съни, ето дървета в един от парковете:

И от едно рекламно изложение - този слон:

Общи условия

Активация на акаунт