Снимки, направени със смартфон

• 47 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там...
Мадлена, благодаря  Peace

Две снимки и от мен:

http://prikachi.com/images.php?images/646/8644646E.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/647/8644647G.jpg

Самите снимки  не са кой знае какво, но цветовете на залеза ме вкамениха.

# 436
Джак, китове! Аз имам с делфини, че и със скатове, ама кадрите не са правени с телефон.

На her реката много ми хареса - пълен покой излъчва.

Wa_wa, толкова ли се е раззеленило вече?

Пепи, къде снима морето от облаци?

Боряна, какъв драматичен залез... Убедена съм, че на живо е бил много по-впечатляващ.

Яна, спират ли осветлението след полунощ или е включено от здрач до разсъмване?

# 437
  • Euskal Herria
Фея, осветлението е от здрачаване до към 3 през нощта някъде. Или поне до тогава са отворени всички музеи, всички изложби и атракции на открито. Общо взето - нощ, в която градът не спи.  Grinning

# 438
Фея Кръстница - снимката е правена в Стара планина, пред хижа Мургана. Имам подобни кадри с "морета" и над гара Бов, но там не се сетих да снимам и с телефона. Simple Smile

# 439
  • Враца
Фея, не е толкова зелено, това е от миналата година. В момента тук в мъгливо и мрачно, много депресиращо. Хубавото е, че вече се забелязват цъфнали дървета и зелена тревичка Simple Smile.
Ще се радвам да покажеш делфинските снимки, нищо, че не са с телефон Simple Smile.

Морето от облаци на *Пепи* и залеза на Boryana ме оставиха без дъх.

Миналата година, в края на март в Созопол

# 440
Миналата година по това време Бургас от високо .

# 441
Wa_wa, ще потърся делфинските снимки заради теб.

Една закачка от преди малко: аз си купувах Five Finger-ки, а ММ се чудеше какво да прави с формичките от обувките  Grinning

# 442
Wa_wa - много ми харесва зимното моренце.

_Jack_ - обожавам нощните снимки. Аз все още се уча да снимам такива (с апарат и статив). Бургас ми е един от любимите градове, живяла съм там 4-5 години.

Фея Кръстница - от скоро следя темата, но не мога да подмина факта, че имаш невероятен усет към снимките  - композиция и обработка. Впечатлена съм.

За да не е спам, качвам една снимка от януари, когато беше снежно. Фокусът малко липсва, но снимам на път за работа.

# 443
  • Враца
Луната тази вечер е голяма и красива
(за разлика от качеството на снимката Simple Smile )

*Пепи* по такива пътища ми дай да пътувам и да снимам Simple Smile

# 444
Пепи, благодаря ти. Много си мила  Hug А пътят към работата ти е разкош. Чудесна осветеност си хванала.

Wa_wa, жалко, че обективът никога не може да види това, което виждат човешките очи...

Днешен кадър от хранителните стоки - български сармички Simple Smile

# 445
Ха, дори не съм подозирала за тази тема Simple Smile Мерси, Фейо!

МНого ми хареса зимния път на *Пепи*

И как срирачата се оказа в "българските" сарми   Crazy И срирача обожавам, и на сарми не прощавам, но да ме прощават - никога бабите ни не са правили сарми със срирача!

Хайде и от мен тел.кадър, макар че си признавам без бой с телефона снимам къде-къде по-зле отколкото с камерата си! Никога не си направих труда да си разцъкам аповете!
2-52-132620-web by Zhana (SPL), on Flickr

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 04:21 от Agent Provocateur

# 446
Ееее, Агент, добре си дошла! Препоръчвам горещо Snapseed.

Пък за сармичките, като че ли пък пицата на Доминос или mac & cheese са представители на средиземноморската кухня Wink Това не попречи да ми стане мило, като видях името на България в Хол Фуудс.

# 447
Накога този кораб е бил ресторант .

# 448
  • Бургас
Оооо _Jack_  - Фрегататааа, не просто ресторант беше едно от знаковите места в Бургас, израснала съм там, дори имаше кабаретна програма с танцьорки с пера и паети, била съм сигурно 7-8 год. но го помня много ясно. Голяма мъка ми е, че е в такова състояние в момента, говори се че ще го реставрират и отворят отново искренно стискам палци да се случи  Peace

# 449
  • Враца
Фрегатата, дано наистина я оправят, заслужава си.
Agent Provocateur, уникално е това. Какво е всъщност?

Ние вчера за кратко се разходихме до Вратцата, поснимах доста красоти.
Един мъх

Ееее, Агент, добре си дошла! Препоръчвам горещо Snapseed.

Онзи ден си инсталирах това. Още го разглеждам, много ми харесва интерфейса и явно има много големи възможности. Ще го разучавам.

Общи условия

Активация на акаунт