Снимки, направени със смартфон

• 47 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Euskal Herria
Част от цветята - като ги купих:

# 706
Много красива дъга и цветя! Simple Smile

# 707
  • Euskal Herria
Един залез - в три кадъра:

# 708
  • Cyberspace
Един залез - в три кадъра:
Скрит текст:

Много красиво. Но от това, което ни показваш, при вас май всичко е красиво  Blush

И пак цветя...

Много безцелно си щракам без да имам претенции за хубост на нещата - забавлява ме просто, но пък новият ми телефон има супер "постна" камера  Crossing Arms Старото S2Plus вършеше по-хубава работа за безцелно щракане и имаше много готини режими за изгрев и залез, правеше ги точно 1:1 с реалната гледка, а този има много малко режими и всички не струват. А режим "професионално" е направо трагедия Crazy
ММ явно е прав, че вече хубави камери (като за телефон) имат само най-високия клас телефони, а средния клас умишлено са с по-"постни"...

# 709
След нечовешките залези и жълтите цветя, които много ми харесаха да ви покажа и карибски изгрев Simple Smile
1-ва част:

2-ра част

С мъжа на Cyberspace съм много съгласна, и понеже моят тел е с рядко постна камера, затова и си играя с кадрите в Снапсийд (апп-а, който Феята препоръчваше!)

# 710
  • София
Аз съм с S2Plus ама и неговата много не я харесвам аз Whistling Сега съм устремила поглед към S6 Blush

Много красиви кадри показвате момичета. Аз доста харесвам снимките, които пускаш  Cyberspace.

А в тази последната снимка на  Agent Provocateur съм просто влюбена

Едно зайче от мен

# 711
  • Cyberspace
Orlean, това зайче е много готинооо  Heart Eyes
Залезите са много, мнооого красиви!

Едно хоро:

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 12:37 от Mamma

# 712
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Малкия усмивчо Heart Eyes Снимката с хорото е много готина. Адски много ми харесва как е станала Wink

Зайчето е много сладко, ама си избодох пръстите докато го направя Laughing

# 713
Здравейте!  Hug

Чудни снимки сте качили - то цветя, сладко зайче, вдъхновяващи изгреви и залези... Simple Smile

Cyberspace - снимката на хорцето е прекрасна, много добра гледна точка си избрала.

От мен запис с един залез над Дунав:

# 714
  • Cyberspace
Много е красиво, *Пепи*  Blush

# 715
Сега, като влизам само по веднъж седмично във форума, насладата от тази тема е невероятна!

Сайбър, много радват кадрите ти!

Орлийн, ти ли си правила зайчето?

Агент, поредното екзотично място, което ни кара да мечтаем.

Частица гора в големия град

# 716
Агент, поредното екзотично място, което ни кара да мечтаем.

Фейо, да ти кажа, човек и до мечти може да стигне там, стига да се абстрахира от нечовешката влажност и безкрайният апетит за човешка плът на едни местни дребни комароподобни, дето никакъв спрей не ги спираше, даже най-пестицидния  Crazy Но екзотиката трябва да е екзотична, спор няма!

Ангуила

# 717
  • София
Ако някой ми каже тоя същия пост къде отиде, браво му казвам Laughing Laughing

Да Фея Wink Много се бях надъхала с иглобаниването да се занимавам. Нещо в последно време обаче не мога да стигна до него Wink

Едно цвете, което много ми хареса Heart Eyes

# 718
  • Cyberspace
Фея се завърна  Hug
Затъжих се за твоите кадри и те проследих във flickr... Агент също последвах Mr. Green

# 719
Фея се завърна  Hug
Затъжих се за твоите кадри и те проследих във flickr...
Hug

Общи условия

Активация на акаунт