Снимки, направени със смартфон

• 47 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Barbabeau, разкошна гледка си имаш! Много ми харесаха снимките, много!

# 271
  • София
Фея Кръстница, разкошни кадри имаш. Ясно е, че не само на смартфона се дължи, но може ли да споделиш марката и модела? Аз с моя ДСЛР не ги докарвам такива.

# 272
  • Euskal Herria
И аз бих се радвала, ако научим някои тънкости за снимането. Понякога са ми размазани снимките, понякога са кристални... а уж нямам промяна в настройките.

# 273
Яна, това е shopping/business center в западната част на lower Manhattan.

Тайне, не. Статични са лампите.

Барба, и на мен ми допадна гледката от терасата ти.

Лекси, с iPhone 6S Plus снимам. От години ползвам iPhone за фото и видео. Този кадър, примерно, съм правила с 6 Plus в ботаническата на Ню Йорк.

Има един фотограф, Остин Ман, който прави интересни тестове и сравнения между стари и нови модели на Apple смартфони от чисто фотографска гледна точка.

Дали снимките са размазани или не зависи от много фактори. Сред тях са осветеността на обекта, дали той се движи или е статичен, как замерва камерата, дали ръката ти е мръднала без да искаш, какви са обектива и матрицата... Освен това авто замерването на телефоните обикновено е настроено да става в една точка и за фокус, и за експонация. Ако искате да имате контрол над тези и други фукции, качете си допълнителен фото софтуер. Има много на брой и добри програмки: ProCam, ProCamera, Top Camera 2...

# 274
Много красиви снимки показвате, браво!  Grinning

Фея Кръстница, благодаря за споделените програми. Ще ги потърся и аз.  Simple Smile

# 275
Записвам се и аз с една снимка от околностите на София:

# 276
  • София
Записвам се и аз с една снимка от околностите на София:

Това ми заприлича на гьоловете край Богров.

# 277
E-e-e, Тайна! Развали магията!  Joy
Тъкмо си мислех каква вълшебна картина и ти - гьолове.  Laughing

# 278
  • София
E-e-e, Тайна! Развали магията!  Joy
Тъкмо си мислех каква вълшебна картина и ти - гьолове.  Laughing
Не съм сигурна,че е там.Просто питам.И там е хубаво.

# 279
Тайна, точно там е Simple Smile Но за мен беше езерце Simple Smile

# 280
  • София
Тайна, точно там е Simple Smile Но за мен беше езерце Simple Smile
Просто така им викат, иначе си е доста голямо и дълбоко езеро.Моите там си изкарваха летата, и аз много съм ходила, но сега от плажа нищо не е останало.Познах го, защото това лято ходихме да го видим.

# 281
Петък е ден на майстора и за статуята на Свободата

# 282
Бъдни вечер, 2015

# 283
Еха!  Heart Eyes

А аз идвам с едно коледно чудо. В градината на майка ми, освен теменужки, по Коледа цъфтят кокичета и... рози.  Crazy

# 284
  • София
Честито Рождество Христово!Бъдете здрави, бъдете обичани, бъдете щастливи, бъдете късметлии!

Залез в мъгливия "Люлин".

Мъгла в "Сухата река".

Ох, как да си оправя стъклото пред обектива на камерата?Че телефона все на гръб лежи и се е ожулил обектива.Някъде четох да се изшлайфа с паста за зъби, но не смея да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт