Снимки, направени със смартфон

• 47 304
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Една красива снимка на бурята от фотограф.Бил е на точното място в точния момент.Даже не е имал статив, а е снимал от масичка.

Само че не е правена със смартфон, а с фотоапарат.  Wink Mr. Green

Това ясно. Ако марка ми покаже такава снимка правена с техен телефон, продавам си апарата и го купувам Grinning

# 601
Една красива снимка на бурята от фотограф.Бил е на точното място в точния момент.Даже не е имал статив, а е снимал от масичка.

Само че не е правена със смартфон, а с фотоапарат.  Wink Mr. Green

Това ясно. Ако марка ми покаже такава снимка правена с техен телефон, продавам си апарата и го купувам Grinning

Мисля, че изобщо не е далеч този момент, като имам предвид възможностите на последните айфони, а и някои други смартфони.  Grinning Фотоапаратите май ще останат за профита, много динамични сцени и по-специални фотографски задачи. Grinning Самсунг още преди 3-4 години извадиха мобилен телефон с 10-кратен оптически зум.  Grinning

# 602
  • София

Само че не е правена със смартфон, а с фотоапарат.  Wink Mr. Green
Аз съм писала фотограф, не е имал статив, ясно е,че става дума за фотоапарат.Просто ми се прииска да я видят повече хора тази красота. Peace

# 603
  • София
Моя мъж ми показа снимката, но ми се стори, че съм я виждала и преди, т.е. от предната буря Simple Smile А може и прясна да е Simple Smile Красиво е.

Аз имах Канон, но мъж ми направи услуга на негов колега и той забрави да го върне. Мислех да си взимам Nikon D5300, но се отказах... ще дозрея и за него Simple Smile
Преди носенето на Никона беше кошмар Simple Smile Дамска чанта през рамо, Канон през другото - на гърдите ми се кръстосват илядо широки презрамки Simple Smile Имам една такава умопомрачителна снимка - двете изброени по-горе + бебешка количка (с две дръжки Simple Smile бях се научила да я управлявам и с една ръка Simple Smile)

# 604
Лятна буря?! Толкова ли е топло при вас? Ние днес пак бяхме с шапки...

И аз отдавна спрях да разнасям DLSR-а. Смартфоните може да нямат толкова хубави характеристики, но най-добър е фотоапаратът, който е с теб.

Залез след дъжд. Цветовете бяха безумни.

# 605
  • София
Последните няколко дни е между 26 и 30 градуса, но очакваме захлаждане. Peace От една седмица не затварям нощем прозорците.

# 606
Последните няколко дни е между 26 и 30 градуса, но очакваме захлаждане. Peace От една седмица не затварям нощем прозорците.
A ние ринем по 20 см сняг (натрупал за 1 ден!)
Много е красива снимката с бурята!!! Шернах я и във ФБ!
Тази есен вярно е много златна Wink
Eсента по местните земи е неописуема... на този кадър вярно, че съм лепнала някаква обработка от телефона, но на живо е още по-красиво (тук е много влажно и листата не са сухи и пожълтели, а все още живи и много ярки). Ще потърся още няколко кадъра (първите два обаче не са от тел, а с ДСЛР-а)
Скрит текст:

И от телефона разходка из квартала:

Същото дърво/двор по пътя назад:

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 18:36 от Agent Provocateur

# 607
  • София
Осинови ме Heart Eyes Heart Eyes Невероятна есен Heart Eyes Heart Eyes

# 608
  • Cyberspace
Разкош, мечтая си да се пренеса там  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 609
Скрит текст:
A ние ринем по 20 см сняг (натрупал за 1 ден!)
Много е красива снимката с бурята!!! Шернах я и във ФБ!
Тази есен вярно е много златна Wink
Eсента по местните земи е неописуема... на този кадър вярно, че съм лепнала някаква обработка от телефона, но на живо е още по-красиво (тук е много влажно и листата не са сухи и пожълтели, а все още живи и много ярки). Ще потърся още няколко кадъра (първите два обаче не са от тел, а с ДСЛР-а)
Скрит текст:

И от телефона разходка из квартала:

Същото дърво/двор по пътя назад:

newsm10 Канонската 135-ца е голям кеф!  Simple Smile  И нексуса се справя много добре.  Rolling Eyes А къде е тази есен по това време по света?  Simple Smile

# 610
newsm10 Канонската 135-ца е голям кеф!  Simple Smile  И нексуса се справя много добре.  Rolling Eyes А къде е тази есен по това време по света?  Simple Smile

Канонската 135-ца е моята най-голяма (и споделена) любов сред обективите и има един единствен друг, дето има шанс да го измести - 200/2  Mr. Green Предвид цената на 2-рия шансовете наистина са много малки Mr. Green Mr. Green Нексусът, за моя мъка, като камера крета далеч след Самсунг и Айфоните, но аз съм си Андроид по душа Wink
Есента, която показах е Бостънска... 7 щата правят т.нар. Нова Англия и хората пътуват с часове дори от другия край на страната по времето на fall foliage да напълнят очи със красота... ето как изглежда според Гугъл:
https://www.google.com/search?q=fall+in+new+england&source=l … 2048&bih=1019
А показвам сега, защото изключително рядко снимам с телефон нещо различно от манджа и магариите на децата ми...

Осиновявам всички желаещи, но да знаете, че съм много серт мама  Joy

# 611
newsm10 Канонската 135-ца е голям кеф!  Simple Smile  И нексуса се справя много добре.  Rolling Eyes А къде е тази есен по това време по света?  Simple Smile

Канонската 135-ца е моята най-голяма (и споделена) любов сред обективите и има един единствен друг, дето има шанс да го измести - 200/2  Mr. Green Предвид цената на 2-рия шансовете наистина са много малки Mr. Green Mr. Green Нексусът, за моя мъка, като камера крета далеч след Самсунг и Айфоните, но аз съм си Андроид по душа Wink
Есента, която показах е Бостънска... 7 щата правят т.нар. Нова Англия и хората пътуват с часове дори от другия край на страната по времето на fall foliage да напълнят очи със красота... ето как изглежда според Гугъл:
https://www.google.com/search?q=fall+in+new+england&source=l … 2048&bih=1019
А показвам сега, защото изключително рядко снимам с телефон нещо различно от манджа и магариите на децата ми...

Осиновявам всички желаещи, но да знаете, че съм много серт мама  Joy

newsm10  Много красиво, само за фотосесии!  Grinning И аз съм си харесал никонската 200/2, ама знам ли кога...  Grinning Grinning Grinning

# 612
  • София
Купували ли сте обективи за смартфоните си? Аз се загледах по едни в алиекспрес, но хич не знам дали ще станат за моя. А и са много видове Simple Smile

# 613
  • Cyberspace
Аз имам - нищо особено. Макрото не знам какво може да се снима с него, хваща обектите в такава близост, че не си личи какво е, почти трябва да опра обективчето в него. Fisheye е готино, но пак не е нищо особено. Третото даже не помня какво беше, отдавна ги зарязах  ooooh!

# 614
Купували ли сте обективи за смартфоните си? Аз се загледах по едни в алиекспрес, но хич не знам дали ще станат за моя. А и са много видове Simple Smile
Хич не си давай парите! Пълен боклук са и резултатът така ще те дразни, че няма да ползваш кадрите. Аз си бях купила комплект от Photojojo още когато ползвах 4S. Тествах ги веднъж и ги метнах в коша. Не можеш да очакваш кой знае какви резултати от пластмасарийки.

Единствените обективи за смартфон, които бих си взела, са тези на Moment. Отдавна съм им хвърлила око, да видим кога ще си купя.

Общи условия

Активация на акаунт