Отговори
# 540
Уау, супер епизоди днес. Направо се потапяш в обстановката... За мен лично Кало заема първото място на почетната стълбица, макар голямата звезда да бе Ананди. В първият епизод химията между двете беше вълшебна, сцените бяха много топли и прочувствени, а в третият, когато цялото семейство трябваше да прояви артистичност и да подари на Ананди песен, Кало беше най-въздействащият образ от всички, при това с разлика. Особено като се вземе предвид, че оригиналният и леко дрезгав глас на актрисата акомпанираше/съпровождаше на цялостното й изпълнение, нейните няколко минути на творчество бяха the best за мен. Дори тъгата й по Джагдиш бе много добър ход от страна на сценаристите и хората, които пишат скрийнплея, и беше много добре изиграна от Сурекха Сикри също така. Леко мистериозната поява на Ананди и Сумитра зад танцьорките, сцената с Гули, Шив, Аша и Сугна бяха интересни... Въобще, днес имаше както много приятни и забавни моменти, така и доста трогателни и сантиментални такива, и по тази причина ще ми отнеме много време, ако трябва да се спра на всичко, което ми допадна... Затова ще се огранича само до тук и ще добавя единствено, че днешните епизоди влизат в личния ми Топ 3, заедно с тези от рожденният ден на Шив и годежа им с Ананди. Както се казва - направо впримчват (или залепят) човек пред телевизора. Grinning

P.S. Само тази Санчи е ебати резила, честно. Ходеща излагация. Два пъти се обади, ама успя да засенчи и истеричните крясъци на Гаури по простотия. Защо не си я оставят у тях, а я показват пред хора, че и пред толкова много... чудеха се как да прикрият срама й.  #2gunfire 

# 541
Определено нашите превеждат Булката от руски

# 542
Благодарско  Hug

Уф, но това не е краят на историята

Скрит текст:
Ето това е този епизод, който ме хвърли в ужас и потрес:

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=soP2TjTKwJw&feature=youtu.be … jlxWDkvyma6vTh4as

и по-точно събитията след 04:20 (04:46 и нататък)

ooooh! Praynig Cry
Краят на историята е през януари 2015, а преразказа, който преведох е за събитията до 2012. За съжаление на понятен за мен език не съм попадала на повече информация.

Скрит текст:
Скрит текст:
Нещата са точно както предполагаш. Ичха е много тежко ранена в следствие на инцидента от посочения епизод. Тя все пак успява със сетни сили да даде разрешение сърцето й да бъде дарено на Тапася. Всички разбират за благородният й жест, едва след като Ичха вече е мъртва. Виир губи контрол над мъката си, Нани осъзнава колко е грешала по отношение на Ичха и докосва краката й, искайки прошка. Всички избухват в сълзи. Преведох го от оскъдното инфо под този епизод: https://www.youtube.com/watch?v=8xjYprXooIU

# 543
  • София
уфф

Скрит текст:
Типично по индийски  Sad
Е, нищо ще се гледа, какво да се прави...

# 544
Обаче на мен ми се струва,че са изрязали някои сцени от вчера в булката.Май не видях сцената където Гули се притеснява,че Шив няма да познае ръцете на Ананди и някой и казва да не се тревожи и ,че както Бейрон е познал Сумитра ,така и Шив ще го направи.Поправете ме ,ако нещо съм се объркала,но в руският сайт го имаше,а вчера нещо ми се загуби този момент... newsm78

# 545
  • ГО
Имаше го.  Peace

# 546
Минавам да ви кажа само Добро утро,милички!

# 547
  • Варна

Добро утро! Аз тъкмо правя сериите по Нова Година - голям смях  Joy

# 548
 Grinningохо Магди,рано,рано! Hugне съм ги гледала,нооо сега ми създаде тръпка за предстоящо  хубаво Heart Eyes

Аз си връщам думите,за скучните серии-стана пак интересно! Laughing-снощи гледах заговора на Арни и Куши да съберат Паял и Акаш!Толкова да ми е симпатичен този Акаш! Blush

# 549
  • Варна
Grinningохо Магди,рано,рано! Hugне съм ги гледала,нооо сега ми създаде тръпка за предстоящо  хубаво Heart Eyes

Аз си връщам думите,за скучните серии-стана пак интересно! Laughing-снощи гледах заговора на Арни и Куши да съберат Паял и Акаш!Толкова да ми е симпатичен този Акаш! Blush

Това щях да ти пиша снощи, няма скучни серии. От тук започват най-интересните епизоди, периода когато Арнав и Куши се преоткриват и осъзнават чувствата си, по много интересен начин, не както Акаш и Паял  Laughing

# 550
И за мен песента на семейството беше много трогателна. Дори се пуснах една скромна сълза. Не знам дали всички са пели със своя глас, обаче гласовете на Кало и малкия май са автентични - беше много хубаво.
Ананди също беше прекрасна.
Сумитра май понапълня в таз Америка или на мен така ми се струва...
За санчи какво да се каже, че се излага постоянно е факт, но само да видите, какво е приготвила като подарък... Ако песента на семейството на Кало , макар и импровизирана в последния момент, беше трогателна, нежна и искрена, изпълнение на Санчи ще е връх на злоба и лошотия. Тя ще покаже история на Шив и Ананди, но в сатиричен вариант.... Толкова е отвратителна, но естествено че пак ще й се размине. Джаго № 2. И ако Джаго все пак се променя, за Санчи няма такава перспектива.

# 551
За мен Акаш и Паял са най-скучните и незначителни персонажи. Да, любовните им трепети са много сладки, но после, като стават двойка... Направо отврат.... Паял само ходи като многострадална Геновева, само моли за внимание, подсмърча, а пък нейния мъж, под чехъла на мама, сиди и му е много комфортно. По поведението си бие дори Сурадж от Светлината. Пък отгоре на това и има наглостта да се сърди на Паял , че не му е казала за Шиям, когато се разкриват мръсните му тайни. Прави физиономии и на Куши, дори я подминава... Човек , който няма собствено мнение, се прави на обиден, този който е готов да изостави любимата си жена, ако батко му каже, не заслужава уважение.

# 552
  • Пловдив

Добро утро! Аз тъкмо правя сериите по Нова Година - голям смях  Joy

Да,сериите по Нова година са едни от най-веселите.Но и сериите от тази събота,и по-точно първата,която ще излъчат,също  са едни от най-смешните!Само в една серия Куши натвори  цял куп лудории и буквално побърка Арнав.
Скрит текст:
Рязката промяна в поведението й веднага го направи супер подозрителен-Какво ли е намислила пак?Затова, когато тя тръгна да му сваля обувките,скочи като попарен. Какво си сложила в тях?- я пита и ги заизтърсва.А после,когато тя му каза,че му е приготвила хавлия и дезодорант и може да влезе в банята,той веднага провери дали има нещо скрито в хавлията и даже пръсна от дезодоранта във въздуха-току-виж вместо парфюм,вътре се окаже препарат за хлебарки."Тук нещо не е наред!"измърмори си под нос Joy Все пак Куши се размекна в един момент,макар и за кратко.Като му носеше чай сутринта и го видя заспал,се разчуства и нежно приглади нападалия на челото му перчем.Но веднага си каза"Куши,не трябва да се предаваш"и  набързо го разроши отново. Mr. GreenНяма да коментирам сега колко се раздразни Арнав от обръщението "мой милый муж",но най-смешната част за мен беше изпълнението със смяната на гардероба му и хавайските ризи,които Куши нареди вместо неговите строги ризи.Как му подаваше възможно най-шарената от тях,на листа и цветя и му казваше,че както обича цветята,като я облече,ще бъде  цял ден с тях!А когато Акаш не можа да му даде от неговите ризи,защото не си беше в къщи (Репликата на Арнав"Акаш,ти си единственият човек на света,който носи в джоба си ключа от шкафа!"е трепач!),той слезе на закуска изтипосан по неволя с яркочервена ризка.Куши върви зад него и му дудне колко му отива този цвят и как съответства на цвета на неговия гняв. Joy
.

# 553
  • Пловдив
За мен Акаш и Паял са най-скучните и незначителни персонажи. Да, любовните им трепети са много сладки, но после, като стават двойка... Направо отврат.... Паял само ходи като многострадална Геновева, само моли за внимание, подсмърча, а пък нейния мъж, под чехъла на мама, сиди и му е много комфортно. По поведението си бие дори Сурадж от Светлината. Пък отгоре на това и има наглостта да се сърди на Паял , че не му е казала за Шиям, когато се разкриват мръсните му тайни. Прави физиономии и на Куши, дори я подминава... Човек , който няма собствено мнение, се прави на обиден, този който е готов да изостави любимата си жена, ако батко му каже, не заслужава уважение.
И аз намирам двойката Паял -Акаш за  скучновата.Паял наистина прилича на  многострадална Геновева-типичната примирена и послушна индийска булка,готова да приеме всички обиди и унижения от свекърва си.Акаш много прилича на Сурадж от Светлината,но все пак не е достигнал  постиженията на  последния в благоговеенето пред майка му,онзи е ненадминат. Laughing Акаш от време на време прави опити,макар и жалки, да се опъне на Манорама.
На мен ми е безинтересен образ и Бъбли,която скоро ще  се появи в следващите епизоди.Някак като пришита ми е към действието,и не внася кой знае какво раздвижване в сюжета,основно с нея се опитват да направят по-интересни отношенията именно между Паял и Акаш,като малката ги скарва от ревност.

# 554
И за мен песента на семейството беше много трогателна. Дори се пуснах една скромна сълза. Не знам дали всички са пели със своя глас, обаче гласовете на Кало и малкия май са автентични - беше много хубаво.

За Кало 100% си беше автентичния, истински и оригинален глас на актрисата. Вече за останалите не знам, но най-вероятно и за тях се отнася същото.

А Санчи, ако вярно е приготвила такава изненада, ми е много чудно как така ще й се размине и как така никой няма да я спре, преди окончателно да е развалила партито и да е опозорила семейството си. И защо, защо постоянно я мъкнат със себе си? С оглед на обстоятелствата и характерът, и отношението на Санчи, къде е логиката в това нещо? Вчера като спря веселието с тъпото си провикване, направо ми се прииска някой да хвърли тухла срещу нея, каква глупачка...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт