Отговори
# 600
Добро утро, на всички любители на индийски сериали!
За почитателите на Пътеките пускам сайт с инфо за вероятния 2-ри сезона на Арнав и Куши, който май е невъзможен : http://timesofindia.indiatimes.com/tv/news/hindi/On-screen-Jodis … tory/49466127.cms Снимали са само промо преди повторното излъчване на сериала по Стар+.
Думата, която Куши използува за обръщяние на хинди е Суами - което е Господ мой или Господарю мой. Така, че нито българският, нито руският превод изразяват иронията, която се влага в това обръщение.
Lewis, чудесна информация си споделил, благодаря.

Е хайде дано! Много ще се радвам, ако е така, но те индийците много обичат да пускат кьорфишеци.

А "Суами" имаш предвид като Куши е казвала "Мой дорогой муж" ли?

# 601
  • София
момичета, извинявам се че така нахлувам, ама да питам...Анджали ще роди ли бебето от тоя мазник Шиам
ей...изключителна гад е, артиста как мазно играе, направо ми се драйфа като му видя мазния, ухлен поглед

Добре дошла!  bouquet

Не, няма да го роди.

благодаря за отговора в спойлера
егати....дзвера...такъв не заслужава да живее #2gunfire #2gunfire

# 602
  • Пловдив

Думата, която Куши използува за обръщяние на хинди е Суами - което е Господ мой или Господарю мой. Така, че нито българският, нито руският превод изразяват иронията, която се влага в това обръщение.
Е,то българският превод още не сме го чули какъв ще е-за пръв път Куши ще се обърне така към  Арнав в серията тази събота,т.е.утре.Според мен и буквалният превод "Господарю мой"е подходящ,но...да видим до какви  висоти ще стигне  българският превод този път. Thinking

# 603
  • Варна
Благодаря на всички за инфото!

galia2007
Моля, пак заповядай!

Померанче, ще се изненадам ако нашите го преведат така, кой знае какво ще измислят, дори не можем и да предполагаме.
Ще се радвам обаче, ако съм сбъркала Simple Smile

# 604
Много пищна сватбена церемония в Булката, но нямаше никакъв синхрон в танците  Mr. Green

# 605
  • София

Е хайде дано! Много ще се радвам, ако е така, но те индийците много обичат да пускат кьорфишеци.

И аз ще се радвам, ако направят продължение  Hug хайде дано Praynig да повторя и аз Laughing 
Is Piyar Ko Kiya Naam Doon 2  има вече, да чакаме три. Надеждата умира последна. Как беше... никога, да не казвам никога Laughing еее ще те послушам този път Hug

mumbas Hug благодаря за информацията bouquet
galia2007  Hug добре дошла bouquet

# 606
Като говорим за превод, много ми интересно, как ли нарече Кало Шив, когато той докара любимият й внук? Нашите го провеждат, като момчето ми, но щом Джаго и Шив толкова са се впечатлили от това, сигурно нещо друго трябва да е ...

# 607
  • София
Момичета Hug Hug Hug
 Клипчето го пусках, сега да го фотна в колежанският му вид Crazy Crazy Crazy

# 608
Добър вечер, Hug Hug Hug

Миха,голям бонбон е Барун и то във всяка възраст до момента!

Момичета,а аз разбрах че екипа се е събрал да заснеме промо по случай повторното излъчване на сериала Как да назовем тази любов по тяхната телевизия,и че втори сезон нямало да се снима,ама знае ли човек!!!

# 609
  • София
Добър вечер, Hug Hug Hug

Миха,голям бонбон е Барун и то във всяка възраст до момента!

Момичета,а аз разбрах че екипа се е събрал да заснеме промо по случай повторното излъчване на сериала Как да назовем тази любов по тяхната телевизия,и че втори сезон нямало да се снима,ама знае ли човек!!!

Абсолютно  Peace а това за колежанският вид, си е шегичка. Барун е като хамелеон, рекламата е от преди четири месеца Laughing
За промото, тя и мумбас Hug го спомена. На феновете много им се иска да е така, в това число и на нас Laughing Hug

# 610
Здравейте, момичета аз искам да споделя добрите си впечатления и от Цветовете на страстта, за мен е на второ място след Пътките естествено. Но определено и актьорския състав там е много добре подбран...Саная играе страхотно, както и актьора, които играе ролята на Рудра. Някоя от вас гледала ли го е? Аз лично много ще се радвам ако почнат да го излъчват по нашата телевизия  Wink Wink

# 611
Като говорим за превод, много ми интересно, как ли нарече Кало Шив, когато той докара любимият й внук? Нашите го провеждат, като момчето ми, но щом Джаго и Шив толкова са се впечатлили от това, сигурно нещо друго трябва да е ...

Кало го нарече ''ladesar''. Ако някой знае хинди, може да сподели какво точно значи това. Но май-май се тълкува точно като син, но не обикновен син, т.е. просто син, а по-глезен такъв - все едно мамин, златен принц.  Laughing Та, в този ред на мисли, отлично са го подбрали като обръщение във връзката Кало-Джагдиш. Grinning

Иначе, краят на една ера в сериала - Ананди напусна бади хавели и семейството си. Интересно как ли ще се справят сценаристите с портрирането и представянето на събитията след брака. Въобще накъде ще тръгне историята. Но като знам, че след съвсем малко време ще сменят Пратюша, някак не мога да изпитам кой знае какво вълнение от неизвестността.  

P.S. Вероятно най-дългата сватба в историята на индийската телевизия, включвайки всички приготовления и церемонии. Всичко започна миналия четвъртък и очевидно ще свърши в понеделник, когато изглежда, че ще има и високо-волтова драма за изпращането на Ананди.      

# 612
  • Варна
Здравейте, момичета аз искам да споделя добрите си впечатления и от Цветовете на страстта, за мен е на второ място след Пътките естествено. Но определено и актьорския състав там е много добре подбран...Саная играе страхотно, както и актьора, които играе ролята на Рудра. Някоя от вас гледала ли го е? Аз лично много ще се радвам ако почнат да го излъчват по нашата телевизия  Wink Wink

Гледала съм го и аз. Харесва ми, но го гледах веднага след Пътеките. Дойде ми малко повечко драмата особено в началото и после когато убиха Паро също ми беше гадно. След това дойде Майра, но си е друго индийското момиче, я как се промени, когато отново облече сарито и сложи бижутата.
Аз в момента гледам Вторая свадьба - на 60 серия съм. До момента ми харесва. Музиката е хубава, актьорите ми харесват, свеж е като Пътеките, има хумор, погледи, има и някои моменти, които съвпадат с Пътеките.
Да ви кажа Песня никому неизвестная ме отегчи. Самия сериал не е направен добре. Много сцени се вижда, че са нагласени, погледите са прекалено разтеглени, освен това тогава когато се сменя кадъра затъмняват и това ме дразни, а и се губи силата на момента, музиката не ми харесва, някои персонажи дразнят.

# 613
  • София

Даре Hug Значението на думата е - като пътеводна светлина,звезда Hug

Lewis  Hug

# 614
Е тука си има и целувка,че и по-интимна сцена в индийски филм
http://ok.ru/video/50549819956

Общи условия

Активация на акаунт