Всички номерца на Джаго след разпеторяването му ми изглеждат много познати. Всичко това сме го гледали, когато Гурата го манипулираше и настройваше срещу близките му.
Опердаши я и избяга от нея възмутен от подлата й, дребна, егоистична душичка, но сам се превърна в неин образ и подобие.
Никак не мога да си представя как ще се осъществи преобразяването му в добър човек.
Бабката днес много се изложи. Шив беше там, а тя без изобщо да зачита чувствата му и чувствата на Ананди я набута в ролята на болногледачка и съпруга на Джаго.
Излъга оная жена за да не ожени дъщеря си за Шив. Набута го в годеж с жена която тогава не беше готова да го приеме, а с такава лекота го предаде. Джаго бил искал Ананди да го гледа. Уж бяха се отказали от него, а изведнъж всички се строиха в две редици да му изпълняват прищевките. Мъж на 26-27 години. Нямало да пие чй, ако не му го дадяла Ананди. Голяма работа. Достатъчно е голям, лекар е и щом е решил че няма да пие така да бъде. А Кало звъни на Ананди по телефона да се прибира да му даде чай. Откъде накъде ще му изпълняват прищевките и то за сметка на Ананди и Шив. Кало много ме разочарова.
Но пък новото дете в ролята на Нанду много ми допада.
Всъщност в момента епизодите са мудни само откъм сюжет. Екшън няма, но отношенията между героите, развитието на образите им и осъзнаването на чувствата и емоциите от моя гледна точка е доста динамично. От гневна млада жена принудена да встъпи в брак "за нейно добро", тъжна от загубата на майка си Ананди се превърна във влюбена тинейджърка /на 25-26г./ която изобщо не осъзнава че всъщност обича този мъж не само като приятел. Постепенно ще започне да осъзнава чувствата си и да разбира че трябва да ги покаже и изрази, но това предстои. Този филм поне за мен е интересен именно с това. Сюжетната линия се изгражда според героите, развитието на образите им както всъщност става в живота и от това се раждат и посланията.
Докато в типичните сапунки и латиноамерикански, и американски, и индийски, предполагам и турските са така аз виждам сюжетна линия която сценаристите следват от начало до край и нагаждат героите към нея. Струва ми се, че и Булката залита в тази посока след сватбата на Шив и Ананди може би под натиска на зрителите и точно това обуславя смяната на артистката в ролята на Ананди. Това което следва като сюжет не отговаря на образа на сегашната Ананди и затова няма как да се изиграе от същата артистка. От този момент нататък доколкото разбирам изграждат образа на Джагдиш, може би доразвиват Калиани, но Ананди и Шив следват сюжетната линия, защото когато достигнат пълно напасване и синхрон в отношенията си един към друг образите им се довършени и остава само сюжета - любов, романтика щастие, но не това е основното послание на филма. Вероятно за да въведат нова сюжетна линия с децата на Ананди и Шив, в която обаче няма какво ново да покажат като послание и развитие на героите, освен различни случки и ситуации с героите се налага да "убият" на героя на Шив. Да сюжета щеше да е по-интересен с него, но идеята за отвличането на дъщерята на Ананди и търсенето й с години нямаше да може да се развие ако бащата "Супермен" беше на линия. Но това разбира се е личното ми мнение.
За историята с чая пък да не говорим... Или пък като каза, че искал Ананди да му направи масаж на главата.

Тая имунна система-гьон, дето я имат (предполагам! как иначе се оцелява, в такава мръсотия?! ... то, дори само едно окъпване в Ганга, сигурно е като барем сто ваксини в едно! 

И с какво е толкова лоша към Бейрон? С това, че каза, че ще помогне на синът му ли (синът, на който той самия роши косата, гали го и т.н., докато го играе човек от стомана)?