Секси,секси,определено,и много добре му стоят костюмите!Перфектен си е,нищо му няма,мъжествен отвсякъде,не му трябва мускулна маса.

Не че гол и разрошен ще го върна.
Ами чудех се как да я нарека /прическата му/ без да използвам зализана, гелосана, пригладена и все от този род. 
Не че с плитка е грозна, ама с дългата грива е по-секси. И задължително в сари или чоли и ленгха.

Няма ли да оплюем едно хубавичко, СанчитУ ?! 
... Прави ми впечатление, понеже и в живота много често се натъквам на тоя парадокс - как точно хората, дето се драскат за много еманципирани, когато се опре до реални действия, показват най-голямата ограниченост ...
) ...
Изобщо не бях забелязала тоя гаф
Сега ще го превъртя, да го видя 

Няма ли да оплюем едно хубавичко, СанчитУ ?! 
... Прави ми впечатление, понеже и в живота много често се натъквам на тоя парадокс - как точно хората, дето се драскат за много еманципирани, когато се опре до реални действия, показват най-голямата ограниченост ...
) ...
По около 7362362 пъти по време на епизод, ми се приисква да се пресегна през телевизора и да я цапардосам с нещо тежко по главата.
Още повече след подобно свинско държание и излагация...
Останах с впечатлението, че завръщането на Сумитра бе изненада за всички (не показаха знаци, че кроят приятна изненада за Ананди)
Вярно, че в предната серия вметнаха разговор, че ще се връща (то пък, оставаше и за сватбата да не си дойде!
), ама сякаш не я очакваха преди големия ден ...

Стават такива работи ... Докторите предполагат ... но Господ разполага !
Препоръчани теми