Отговори
# 435
Кирионка ,снимката на Барун е уау!!! Crazy Crazy CrazyСекси,секси,определено,и много добре му стоят костюмите!Перфектен си е,нищо му няма,мъжествен отвсякъде,не му трябва мускулна маса. bowuu

# 436
  • Пловдив
На многото мускулна маса дори  ризите не стоят добре,да не говорим за костюмите. Laughing
Не знам дали е бил модел или не,но определено щеше да му подхожда да е,защото има елегантна фигура, без да губи от мъжествеността си.

# 437
  • Варна
Оооо леле момичета внимавайте с тия снимки, започвам да припадам вече Two Hearts Wink
На първата Арнав изглежда като принц.
И тук се сещам за първият епизод на Пътеките, където Куши е на скутера и е спряла на светофар. Хората я гледат странно заради облеклото и, а тя казва, че е била на маскен бал, облечена като принцеса. Тогава едно дете я пита "А къде ти е принца?". В този момент се чува и вижда хеликоптера с който пристига Арни и Куши поглежда към него, сякаш като отговор "Ето го пристига". Laughing. А той се появява като принц с бял хеликоптер в случая, хехе.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 19:36 от Magdi

# 438
Днес три пъти връщах сцената с Ананди и Сумитра, където през една минута Сумитра беше ту с лак, ту без лак на ръцете. Е бива ли една сцена да я снимат толкова пъти  ooooh!

# 439
Аз лично, Барун го харесвам най-много в по делово облекло и подредена прическа.  Heart Eyes Не че гол и разрошен ще го върна.    Mr. Green

# 440
Барун е номер едно, много е секси и с костюм и без.. страхотен актьор  Embarassed Embarassed благодарим за снимките, определено доставят удоволствие на фенките му  Laughing

# 441
Аз лично, Барун го харесвам най-много в по делово облекло и подредена прическа.  Heart Eyes Не че гол и разрошен ще го върна.    Mr. Green

ха-ха,подредена прическа,много яко LaughingИ аз си падам по подредената му прическа,една такава лизната нагоре,с гелче,или вакса по скоро,много му отива значи!

# 442

ха-ха,подредена прическа,много яко LaughingИ аз си падам по подредената му прическа,една такава лизната нагоре,с гелче,или вакса по скоро,много му отива значи!

Joy Ами чудех се как да я нарека /прическата му/ без да използвам зализана, гелосана, пригладена и все от този род. Wink

А какво ще кажете за Саная? Аз Санайка с разпусната коса най я харесвам.  Wink Не че с плитка е грозна, ама с дългата грива е по-секси. И задължително в сари или чоли и ленгха.  Wink

# 443
Добър вечер,момичета, Hug Hug Hug

Ето едно добре поддържано и секси момче Wink

https://www.youtube.com/watch?v=ZDu1UJBbyik

# 444
  • Варна
SOS ! ... SOS ! ... SOS ! Фенове на "БУЛКАТААА" !!
Къде изчезнахте, бре ?!!  Mr. Green Хептен затънахме!  Joy Няма ли да оплюем едно хубавичко, СанчитУ ?!   Joy
Бреййй, невъзпитана коза, брей ! Ама как пък, от толкоЗ мъжове в семейството, как един не се намери, да й засуче един хубав шамар бе ?!  
Аз, на мястото на Шив, изобщо нямаше да я бавя!! Вратата! и всичко най-хубаво!!

И то, каква стана тя?!  Rolling Eyes  Уж много модерна ... уж много освободена ... а пък само тя не може да приеме, разведена снаха !!  Дядо й я приема! Тя-НЕ!  ooooh!   ... Прави ми впечатление, понеже и в живота много често се натъквам на тоя парадокс - как точно хората, дето се драскат за много еманципирани, когато се опре до реални действия, показват най-голямата ограниченост ...
Ананди - както винаги, бляскава в умението си, да се справя с простаци от всякакъв калибър, вид, пол и фасон ! Казвам ви, сценаристите трябваше да я направят, по някое време, адвокатка ! И тогава вече, сериалът можеше да тръшне в земята "Дързост и красота" (по продължителност! по други параметри-сравнение не може да става изобщо ... засега де  Wink ) ...

Днес три пъти връщах сцената с Ананди и Сумитра, където през една минута Сумитра беше ту с лак, ту без лак на ръцете. Е бива ли една сцена да я снимат толкова пъти  ooooh!
За пореден път установявам, колко съм заспала жена !!  hahaha Изобщо не бях забелязала тоя гаф  Joy  Сега ще го превъртя, да го видя  Grinning

Ама, много ме кефят, гостенките в къщата на Калианито, дето винаги успяват да сложат пръст в най-болезнената рана! ...  Да се провикнеш  към булка, която скоро е загубила майка си: "Ама, как така, ритуалът ще започне без майка ти?!!" Брилянтно !!

Сахи, мятай, моля, от време на време, по някоя аюрведична рецепта, която ти е харесала и особено, ако не иска много въртене около печката!  Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 21:17 от Lora-Di

# 445
  • Пловдив

А на мен най-много ми харесва с късо подстриганата "подредена прическа" от онези серии,където Куши пренасяше пръст от саксиите му,за да прави свещници,той я изненада и я стресна.Затова й влезе пръст в окото и той й помагаше,като й духаше в оченцето..Някъде около 100-110 серия е с тази прическа.И после май забравиха да го подстрижат до края на снимките Weary

# 446
Ето кой е обявил наградата за нашата звездна двойка през недалечната 2012 година-годината на Барун,Саная и сериала- Как да назовем тази любов.

# 447
SOS ! ... SOS ! ... SOS ! Фенове на "БУЛКАТААА" !!
Къде изчезнахте, бре ?!!  Mr. Green Хептен затънахме!  Joy Няма ли да оплюем едно хубавичко, СанчитУ ?!   Joy
Бреййй, невъзпитана коза, брей ! Ама как пък, от толкоЗ мъжове в семейството, как един не се намери, да й засуче един хубав шамар бе ?!  
Аз, на мястото на Шив, изобщо нямаше да я бавя!! Вратата! и всичко най-хубаво!!

И то, каква стана тя?!  Rolling Eyes  Уж много модерна ... уж много освободена ... а пък само тя не може да приеме, разведена снаха !!  Дядо й я приема! Тя-НЕ!  ooooh!   ... Прави ми впечатление, понеже и в живота много често се натъквам на тоя парадокс - как точно хората, дето се драскат за много еманципирани, когато се опре до реални действия, показват най-голямата ограниченост ...
Ананди - както винаги, бляскава в умението си, да се справя с простаци от всякакъв калибър, вид, пол и фасон ! Казвам ви, сценаристите трябваше да я направят, по някое време, адвокатка ! И тогава вече, сериалът можеше да тръшне в земята "Дързост и красота" (по продължителност! по други параметри-сравнение не може да става изобщо ... засега де  Wink ) ...

Ааа, знаеш, ако е за плюенето, we're always at the frontline.  Mr. Green Официално: Санчи > Гаури в моята тетрадка. Педантично са я изпипали, дори новото им уродливо създание задминава предшественичката си. Grinning По около 7362362 пъти по време на епизод, ми се приисква да се пресегна през телевизора и да я цапардосам с нещо тежко по главата.

Интересното е, че тя неволно или не, в ината и простотията си, сама издаде бъдещите планове на сценаристите да я съберат не с кого да е, а с наистина разведен мъж - Джагдиш. Ако пренапишат характерът му и го върнат обратно към ''Мумбайската афера'', ще са си лика-прилика със Санчи. Дори подобна връзка има потенциала да надмине ДжаГа по абсурдност, мисля.

Иначе не съм съвсем сигурен, че тя се опълчи конкретно на факта за развода на Ананди, по-скоро се опита да го използва в своя полза. На мен ми е странно как след като виждат последствията от грешното възпитание, което са й дали, т.е. това колко разглезена лигла е, продължават да я галят с перо и не показват грам строгост. Не може ли Иравати да и отвърти един прецизен шамар по голямата уста, или май много искаме?  #2gunfire Още повече след подобно свинско държание и излагация...      

Ама, много ме кефят, гостенките в къщата на Калианито, дето винаги успяват да сложат пръст в най-болезнената рана! ...  Да се провикнеш  към булка, която скоро е загубила майка си: "Ама, как така, ритуалът ще започне без майка ти?!!"

Е, нали трябваше да павират пътя за бляскавото завръщане на Сумитра. Да подготвят сцената един вид. Вярно, че не го сториха по най-добрия начин, но това беше причината според мен. Между впрочем, супер е, че върнаха Сумитра в хавелите най-накрая, след 6-месечно отсъствие. Появата й, диалогът с Ананди, емоционалния заряд в първата им среща след толкова време, направо сюрреалистично изглеждаше. Напоследък има някои много докосващи сцени...

P.S. Отговорът на Ананди (в резиденцията) към онази смачканата, беше много класен. Все едно жена и момиченце...  Sunglasses

# 448
  • София
Чакайте малко, нали уж майката на Шив не можела да ражда повече и затова другата й дала Шив за нейно дете. От къде се появи тази сестричка сега? Доста пискаше днес, не знам това поведение реалистично ли е в един индийски дом?

# 449
  • Варна
Ама, много ме кефят, гостенките в къщата на Калианито, дето винаги успяват да сложат пръст в най-болезнената рана! ...  Да се провикнеш  към булка, която скоро е загубила майка си: "Ама, как така, ритуалът ще започне без майка ти?!!"
Е, нали трябваше да павират пътя за бляскавото завръщане на Сумитра. Да подготвят сцената един вид.
Да де, така се получи, в края на краищата, ама, май, не това беше целта им  Wink Останах с впечатлението, че завръщането на Сумитра бе изненада за всички (не показаха знаци, че кроят приятна изненада за Ананди)  Thinking  Вярно, че в предната серия вметнаха разговор, че ще се връща (то пък, оставаше и за сватбата да не си дойде!  Crossing Arms ), ама сякаш не я очакваха преди големия ден ...

P.S. Отговорът на Ананди (в резиденцията) към онази смачканата, беше много класен. Все едно жена и момиченце...  Sunglasses
Да! Точно това имах предвид, като написах, че трябваше да еволюира в адвокатка - много я бива да убеждава! Стига да иска - всекиго,във всичко може да убеди (както убеди Калианито, колко добра постъпка е извършила, да се опита, отново да я събере с Джагдиш Mr. Green ) ...  Мъълчииии си ... гледа с тези тъжно-беззащитни очета ... оставя глупака отсреща, хууубаво да си излее всичките глупости и простотии ... че после, като отвори устата - с неговите простотии, по неговата глава... Притисна СанчитУ, до стената! ... и оная взе да бълва още по-големи простотии  Sly

Чакайте малко, нали уж майката на Шив не можела да ражда повече и затова другата й дала Шив за нейно дете. От къде се появи тази сестричка сега?
Ееее!  Grinning  Стават такива работи ... Докторите предполагат ... но Господ разполага !  Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 23:04 от Lora-Di

Общи условия

Активация на акаунт