Отговори
# 660
Личи му на човека ,че е изморен...но сигурно клюките и семейните му скандали са му дошли в повече.Какво ще рече ,че се е изморил като сериите им са по 20мин...ако беше в Турция щеше да се е гътнал на 5-тата серия още.Санаичето го е преследвала яко и той,какво да прави момчето искал е тактично да избяга от сериала. Mr. Green
Мне знам  Simple Smile
Саная отскоро (тогава) се е гаджосала за екранния си партньор в предния й сериал и според мен просто доста добре са се забавлявали с Барун.
А това, че на всички им се отразява умората го има на не една и две снимки (как хората от екипа спят в движение кой къде свари  Mr. Green). Включително и в този линк дето пусна тук някой с хиляда и една снимки на Пътеките.

Тази снимка и аз я поствах скоро.

Някои хора просто си имат нужда от 8те часа сън и това е.  Simple Smile
Друг е въпроса, че всеки си има право на развитие в кариерата.

# 661
https://www.youtube.com/watch?v=Mi4q6dcJjcY   Здравейте, някои знае ли от какво е този откъс от филм или сериал? Ако знаете казвайте  Simple Smile Simple Smile

# 662
  • на пясъка при черупките от миди
Дами, скоро не съм писала, защото все изпускам булката...ама днес ми се мярнаха едни жени с адамови ябълки- наистина ли беше  Crazy

# 663
Добър, вечер, Hug Hug Hug

Нека и аз да споделя нещичко за Барун и амбициозността му. А споделеното според мен показва,че е скромен и зачита и уважава успелите си колеги.И аз като повечето съм в БГ-МАММА,заради тур.сериали,но по-скоро тези с участието на Туба Буюкюстюн.В последния и проект- Черни пари и любов си партнира с най-добрият и талантлив за мен турски актьор Енгин Акюрек.Химията между тях е същата като при Барун и Саная-магнетична и завладяваща.Та,този актьор бе номиниран за най-добър актьор за драма на кинофестивала в Сеул и спечели приза- най-добър актьор.Същият е номиниран и за наградите ЕММИ в САЩ през този месец.Барун Сотби,обявен за един от тримата най-сексапилни мъже в Азия и получил няколко награди за сериала Пътеки към щастието в родината си включително и за най-добър актьор,любимец на много фенове по цял свят е дал интервю,в което са го попитали за наградения  най-добър актьор в Сеул Енгин Акюрек.Доколкото разбрах с гугъл преводача от грузинския сайт се е изказал,че Енгин е много красив  актьор и той не може да се сравнява с него.Моля,ако някой може да даде по-точен превод ето от тук

#ინტერვიუ
6) იცით? ძალიან გევხართ თურქ მსახიობ ენგინ აქიურექს?
(ბარუნმა გუგლში მოძებნა ენგინის ფოტოები) შემდეგ კი თქვა :
__ ოჰ, რა სიმპათიური მსახიობია. თუ მართლაც მას ვგევარ მაშინ დიდ მადლობას გიხდით თქვენ.
Харесвам · Коментар · Споделяне
Most Relevant
655 души харесват това.
11 споделяния

Barun Sobti & Sanaya Irani - Khushi & Arnav GEO ვინც არ იცით.. ესაა ენგინ აქიურექი colonthree emoticon
Снимка на Barun Sobti & Sanaya Irani - Khushi & Arnav GEO.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 22:41 от Keskinowa

# 664
  • Пловдив
Личи му на човека ,че е изморен...но сигурно клюките и семейните му скандали са му дошли в повече.Какво ще рече ,че се е изморил като сериите им са по 20мин...ако беше в Турция щеше да се е гътнал на 5-тата серия още.Санаичето го е преследвала яко и той,какво да прави момчето искал е тактично да избяга от сериала. Mr. Green

Не е съвсем така.В Индия сериите са по 20 мин.,но ги дават всеки ден,поне пет пъти в седмицата.А в Турция една серия е час и половина,но я излъчват веднъж седмично.Така че работата е горе-долу същата.Даже на индийските актьори и на снимачния екип като цяло им е по-трудно,защото е още по-уморително да снимаш и на другия ден да излиза серията.Та затова и толкова недоглеждания има,нямат време да огледат добре заснетото.

# 665
Днес изгледах филма за Джотха и Акбар и виждам ,че има няколко разминавания в исторически план в сравнение със сериала.Естествено в сериала се разтягат едни локумииии...
Определено актьора във филма много ми хареса.Висок,с красиви очи...точно мой тип.(мисля,че е любимец и на др. Момичета в групата)Докато този в сериала е нисък,набит и не ми въздейства изобщо.
Благодаря на момичетата за предложението.Моля ако някой се сеща и за други филми и сериали ще се радвам да сподели. Вече изгледах Втора сватба,песня неизвесна,Цветовете на страста,Пътеките...Simple Smile bouquet

# 666
Моля ако някой се сеща и за други филми ....
Мога да препоръчам филми с Ритик Рошан. Ето тук има тема за него и инфо с филмите му.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790340.0;topicrefid=20
Аз лично харесвам много тези:
Dhoom 2 (2006)
Kites/Хвърчила (2010)
Guzaarish/Молба (2010)
Zindagi Na Milegi Dobara /Животът не се повтаря (2011)

Просто всичките са правени от сърце!

Този е малко тежичък, но пак ми харесва:
Agneepath/Огнен път (2012)

# 667
Здравейте, момичета! Лятото попаднах на Пътеките и открих магията на индийското кино в лицето на Барун и Саная.  

v.vasileva, а за https://www.youtube.com/watch?v=Mi4q6dcJjcY - това е от Chanchan със Саная - еп. 49 след 3.41

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 15:47 от july_

# 668
Моля ако някой се сеща и за други филми ....
Мога да препоръчам филми с Ритик Рошан. Ето тук има тема за него и инфо с филмите му.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790340.0;topicrefid=20
Аз лично харесвам много тези:
Dhoom 2 (2006)
Kites/Хвърчила (2010)
Guzaarish/Молба (2010)

Просто всичките са правени от сърце!

Този е малко тежичък, но пак ми харесва:
Agneepath/Огнен път (2012)

Всички филмчета са готини! Само "Молба" едвам го изгледах.  ooooh! Там участва и Адитя Рой Капур, но още като нова звезда. Wink

Kaho Naa... Pyaar Hai (2000)
    Fiza (2000)
    Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)
    Koi... Mil Gaya (2003)
    Lakshya (2004)
    Krrish (2006)
    Dhoom 2 (2006)
    Jodhaa Akbar (2008)
    Guzaarish (2010)
    Zindagi Na Milegi Dobara (2011)
    Agneepath (2012)
    Krrish 3 (2013)
    Bang Bang! (2014)

Това са все филми с Ритик Рошан. Половината съм ги гледала (новите предимно), но тъй като жанровете са различни, не мога да кажа кой си заслужава и кой не, тъй като всеки обича да гледа определени неща. Сами си преценете кое би ви харесало най-много. Wink

# 669
Днес изгледах филма за Джотха и Акбар
страста,Пътеките...Simple Smile bouquet

много се радвам че ти е харесал! Hugаз от този филм се запалих по индийското кино,а когато видях актьора просто ми се зави свят-толкова красив мъж отдавна не бях виждала на екран Simple Smile

Не е съвсем така.В Индия сериите са по 20 мин.,но ги дават всеки ден,поне пет пъти в седмицата.А в Турция една серия е час и половина,но я излъчват веднъж седмично.Така че работата е горе-долу същата.Даже на индийските актьори и на снимачния екип като цяло им е по-трудно,защото е още по-уморително да снимаш и на другия ден да излиза серията.Та затова и толкова недоглеждания има,нямат време да огледат добре заснетото.

Померанче благодаря за инфото Hug!Интересно беше да науча как ги снимат техните сериали,за турските знам.Наистина всеки ден снимане и излъчване е много изморително според мен.

Kites/Хвърчила (2010)
Guzaarish/Молба (2010)

Тези съм гледала-Молба ми хареса страшно много,тежък е,но за мен изпълненеито на Ритик Рошан е невероятно добро в този филм.Хвърчила не можа да ме грабне много,а Животът не се повтаря ми хареса също много-свеж,съвременен и забавен,разтоварващ.
Огнен път гледах до половината,не можах да го изтърпя просто,някакви големи,с извинение за думата гадории имаше,и не можах да го доизгледам,въпреки че обичам актьора.

А сега да си кажа за Two Hearts Two Hearts Пътеките Two Hearts Two Hearts-изгледах всички серии с бг аудио,и вече се изравних с вас Simple SmileЕстествено с малко превъртане,не можах да издържа Шиям Crazy ooooh! ooooh!
Сега чакаме 119 серия в събота,нали не бъркам???

Аааа,и още нещо-тази снимка с лежащите на дивана Шиям и Барун,дали е леко нагласена или така ми се струва newsm78особено Барун спящ в тази поза Shocked

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 22:15 от Аktivity

# 670
  • Варна

Сега чакаме 119 серия в събота,нали не бъркам???

Чакаме епизод 121, да в събота и неделя от 18ч. Дават и повторения сряда и четвъртък от 9:30ч.

Епизод 119 http://vbox7.com/play:e0b5edac5c?p=playlist&id=2127785&order=date
Епизод 120 http://vbox7.com/play:5fb95965f3?p=playlist&id=2127785&order=date

Сложих ти линкове към епизодите, тъй като предположих, че щом не си ги гледала или не са качени, където ги гледаш, или нещо не си ги открила.

Радвам се, че си ни настигнала и ще ти е по-лесно да коментираш заедно с нас.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 22:49 от Magdi

# 671
Благодаря Магди! bouquet bouquet bouquetЗлатна си! Two Hearts

# 672
  • Варна
Благодаря Магди! bouquet bouquet bouquetЗлатна си! Two Hearts

Hug

# 673
Очевидно днес беше официалния край на най-дългата сватба ever, като включим всички приготовления, церемонии и ритуали преди и след нея. Календарът спря да отброява на сензационните 1 седмица и 6 дни. Както се казва - жалко, трябваше да я добутат само до утре и щяха да закръглят на 2 седмици. Е, те такива сватби и в приказките няма, както правилно би отбелязал някой. Дори там са на принципа ''3 дни яли, пили и се веселили'', тук са 2 седмици, 2 седмици по 3 епизода на ден и само сватба! Направо те скъсват от сватба. Grinning Сега сериозно, вчерашните епизоди много ми харесаха, особено първия, при когото музиката и скриийнплея бяха фантастични. Днешните също бяха интригуващи, като начинът, по който Ананди се разправи на английски с патицата Санчи, беше радост за ухото и плакнеше окото. Grinning Жалко, че нашите телевизионни виртуози не се съобразяват с такива дребни, според тях, детайли, и подкарват всичко на български дублаж - хинди, английски, друг език... няма значение. Ако нямаш представа за какво става въпрос, има да се чудиш защо героите във филма реагират така. Като цяло намирам случващото се в сериалът в момента и изобщо описаната история, за много добри. В смисъл, достатъчно разнообразен е, с богата палитра от чувства и емоции, които да предизвиква у зрителя, както и същевременно съдържа любопитни случки и събития, които се навързват с цялата сюжетна линия и прилягат качествено на общата идея на сценаристите и виждането им за нещата. Дано задържат нивото по-дълго време, и най-вече - да се справят с трудната задача да илюстрират и опишат брачния живот на Ананди също толкова добре, колкото и живота й в Джейтсар преди това.

----

Хубаво сте заговорили за нови филми и сериали. Този тук: http://us.startv.com/starplus/show/yeh-rishta-kya-kehlata-hai/384/synopsis е един от най-комерсиалните хитове в Индия през последните 7 години и е дело на същата продуцентска къща, която е създала ''Bidaai'' (т.нар. ''Цветовете на любовта'', както нашите невероятно компетентни телевизионери са ги нарекли) - Director's Kut Productions. Всъщност, въпросният сериал, ''Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'', e другият голям удар на тази компания, заедно със споменатият вече ''Bidaai''. Сериалът води началото си от 2009 година, когато започва излъчването му по ''Star Plus''. ТВ рейтингът му сред зрителите, го изкачва на първа позиция в индийските чартове за най-гледани сериали и шоута в периода 2009-2012 (която, разбира се, се случва да дели и с други високо-ценени продукции), а броят на TRP (television rating points) точките му продължават да го държат високо в таблицата и през 2015 година. Предвид популярността и успеха му, се чудя защо в тукашния ефир биват предпочетени доказани флопове (т.е. издънки) като ''Сарсавичандра'' например (''Сияйна луна'' ли, к'во беше там), а не залагат на доказаното качество... При това филмът дори не е някакъв супер традиционен и консервативен, та да е предназначен само за вътрешната аудитория (ако някой би могъл да изтъкне това като причина), а съвременна приказка, която има успехи и на международния пазар.

Определено има нужда от обновление на менюто, така да се каже. Имам чувството, че дават едни и същи сериали от години вече. Трябва да влеят малко свежа кръв, да пуснат нови продукции, нови неща.

# 674
Някой може ли да ми каже коя е песента на 15:27 минута

https://www.youtube.com/watch?v=iXvnWA0dUSk

Общи условия

Активация на акаунт