Отговори
# 675
Благодаря на момичетата за предложението.Моля ако някой се сеща и за други филми и сериали ще се радвам да сподели. Вече изгледах Втора сватба,песня неизвесна,Цветовете на страста,Пътеките...Simple Smile bouquet

Аз си падам по романтичните комедии, затова ще предложа филмчета от този жанр:
Hey Jawaani Hai Deewani (2013)
Bachna Ae Haseeno (2008)
Ladies vs. Ricky Bahl (2011)
Band Baaja Baarat (2010)
Gunday (2014)
Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela (2013)
Kill Dil (2014)
Ishaqzaade (2012)
Shuddh Desi Romance (2013)
Hasee Toh Phasee (2014)
Daawat-e-Ishq (2014)
2 States (2014)
Tevar (2014)
Student of the Year (2014)
Main Tera Hero (2014)
Humpty Sharma Ki Dulhania (2014)
Ek Villain (2014)

Като се сетя още някой, ще допълвам.  Wink Приятно гледане!

# 676
Егати пубертетските майтапи към Шив и Ананди след сватбата им. Чак да я заключат в спалнята , а младоженецът да обикаля и да не може да влезе ! В анонса за следващите епизоди май дадоха, че Шив няма да го огрее брачна нощ. Ананди знае ли какво иска ? След милиони компромиси от страна на цялото семейство на свекърите , тя се прави на кралица-девственица. Излиза,че в семейството на Калиани е покорна робиня, а при широко скроените и добронамерени хора се прави на важна.А Ананди изобщо правила ли е секс с Джаго? Това ми се губи в превода.

# 677
  • ГО
И на мен ми дойдоха в повече шегите. Чак пък да заключи спалнята му с катинар  Shocked
Много тъпо.
Ананди е спала с Джаго. Ако не се лъжа, сефетето беше на терасата. Иначе я разбирам, че не се хвърли на врата на Шив, даже щях да се изненадам, ако имаше първа брачна нощ, предвид поведението й до момента. Не вярвам и Шив да дава зор.

# 678
kama4e, радвам се, че ти е допаднала рецептата. Като имам повече време, ще пускам и други.
Иначе още нещо интересно се сещам да споделя за кравата и защо е свещена. Много накратко ни представиха тази информация, но все е нещо.
Скрит текст:
Твърди се, че кравата е изпратена специално, за да помогне да усъвършенстваме съществуването си и всички продукти, които идват от нея, са сатвични, включително и отходните. Всъщност кравата е единственото същество, чиито отходни продукти не са "мръсни" - кравешката тор е най-мощното средство за изгонване на негативни енергии, а урината се ползва за лечение на ракови заболявания, но за съжаление дори в Индия специалистите в тази област се броят на пръсти.
Противно на веганските убеждения, кравата произвежда предостатъчно мляко - то не само че стига, за да се нахранят теленцата, но е специално предназначено и за консумация от нас - това е единственият продукт, който доставя всичко необходимо на човешкия организъм като витамини, минерали и т.н. Един вид се води, че дори само това да консумираме от сутрин до вечер цял живот, чисто химически няма да ни липсва нищо.

# 679
Здравейте!за  гледащите пътеките да споделя- снощи така да съм се смяла:)Simple Smile! На епизод 120 мисля, когато клюкарките те разпитваха арнав дали има десети клас 😅😂а магазина за вериги просто ме довърши😂😂😂😂

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 18:16 от Аktivity

# 680
  • Варна
Здравейте!за  гледащите пътеките да споделя- снощи така да съм се смяла:)Simple Smile! На епизод 120 мисля, когато клюкарките те разпитваха арнав дали има десети клас 😅😂а магазина за вериги просто ме довърши😂😂😂😂имах чувството че гледам български сериали с клюкарски те комшийски

Joy Остави, остави, а накрая бабата как му раздърпа физиономията и за капак го целуна, щеше да припадне горкия.  Laughing

# 681
Здравейте!за  гледащите пътеките да споделя- снощи така да съм се смяла:)Simple Smile! На епизод 120 мисля, когато клюкарките те разпитваха арнав дали има десети клас 😅😂а магазина за вериги просто ме довърши😂😂😂😂имах чувството че гледам български сериали с клюкарски те комшийски

Joy Остави, остави, а накрая бабата как му раздърпа физиономията и за капак го целуна, щеше да припадне горкия.  Laughing

о жестоко беше! Joy Joy Joy Hug

# 682
  • ГО
Махи, Маи, леко прекалява вече с шегите си. Как никой не ги остави на мира, тия младоженци, бе?
Никакво лично пространство.
А коментарът на Санчи, че за Ананди това не е първата й брачна нощ - по-коварно нещо не съм си мислела, че може да измисли. Тази Санчи няма никакви задръжки!

# 683
Камъче, тя е толкова жалка, че даже не мога да ѝ се ядосам.  Mr. Green Ако Гаури беше откровено зла, тази си е живо дете, толкова инфантилни са ѝ заяжданията, че ме напушва. Simple Smile

# 684
  • ГО
Предпочитам Гаури пред Санчи!
Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато.
И все пак бихме могли да оправдаем Гаури - необразовано семейство, ранен брак, наранена, отхвърлена, то на Санчи какво е извинението?
Семейството й модерни, интелигентни, широко скроени, пък то - тъпоооооо.
Как не се намери някой да й бие 2 шамара, да се осъзнае малко. С думи не става, явно иска бой  Mr. Green

# 685
  • Варна
Предпочитам Гаури пред Санчи!
Как не се намери някой да й бие 2 шамара, да се осъзнае малко. С думи не става, явно иска бой  Mr. Green
Едно ще кажа само - цялата фамилия се радва на завидни нерви-въжета, щом успяват да я изтраят толкоз дълго  smile3515

Анандито ме разочарова малко, с това си отношение към опитите за интимност на Шив - не съответства, ни на годините й (25-26 ? ), ни на опита й (житейски и като жена), ни на характера й (толкова смела в други ситуации, истински опасни) ... Нямам предвид, да му се беше метнала, тутакси, щом затвориха вратата на спалнята ... ама чак пък да гледа кЪт агне на заколение и да настръхва всеки път, щом той посегне към нея - ще рече човек, че някоя кобра се протяга, да я клъвне !!!  Sneaky Ами пък, като е искала да не я пипа мъж, да не се беше омъжвала !  Плюс това, въобще не е искрена, че го е направила, само заради хатъра на майка си - тръпката я имаше и то, още отначалото (макар че тя не искаше да го признае и пред себе си ) ... Така или иначе, веднъж след като е решила и направила тази крачка, защо трябва да се държи така с Шив - баш в него момент, да го трови със съмнения, какво става и да му съсипва щастието от сватбата, и тъй дълго чаканата първа нощ с любимата?!

# 686
На мен пък Ананди ми е много смешна и искрено ме забавлява с това си поведение. Grinning Особено като си стисна с все сила очите, когато човекът се опита да я целуне по... челото (да беше french kiss поне). Mr. Green Дано да устиска известно време така, после е ясно, че всичко ще влезе в релси. Общо взето се повтаря историята от началото на взаимоотношенията им, когато първо тя стоеше дистанцирана от него, дори се опитваше да го игнорира, но след това нещата се изгладиха и накрая си спомняха с усмивки за този ранен етап от връзката им. Та, така и ще се случи сега. Бих казал дори, че отчасти се повтаря и историята от началото на брака й с Джагдиш. Първоначално Кало не им позволяваше да спят в една стая, а Ананди беше изцяло окей с това, за разлика от Джагдиш, който беше много разочарован. И тогава отбягваше опитите му за интимност, макар и с доволно ухилено лице, за разлика отсега (по тази причина казвам ''отчасти''). Изобщо, имайки предвид, че Ананди хич не е на Ти със секса, че сянката на разрушения й първи брак още се навърта около нея, плюс това, че все още са в транзитен режим с Шив и тепърва го опознава като човека до себе си, държанието й ми се струва реалистично (от нейна гледна точка), т.е. мога да я разбера. Да не забравяме и новата среда, ново семейство, ново място... Предполагам, че това също оказва влияние. Най-малкото, ако не друго, то поне така създалата се ситуация дава шанс на Шив да блесне като безкрайно любящ, търпелив, тактичен и проявяващ разбиране към половинката си, съпруг.

Санчи е леке, обаче и техните са виновни за това. Как така веднъж не я сложиха на мястото й? Във вчерашните епизоди разкри всичко пред приятелките си и някои от гостите, като майка й чу всичко. Вместо да реагира адекватно обаче и поне да й се скара, тя не предприе нищо, дори не й направи забележка. Та, Санчи се чувства недосегаема и си върти магариите. А Махи е свеж и приятен образ... Вярно, че се държи инфантилно и детински, но не наранява никого с това. Присъствието му отваря сериалът, според мен.

# 687
Лора  Joy Joy Joy

Очевидно изчакват да сменят актрисата с по-зряла  Mr. Green

# 688
  • Разпиляна във въображението
Лора  Joy Joy Joy

Очевидно изчакват да сменят актрисата с по-зряла  Mr. Green

Кога ще стане?

# 689
  • Варна
На мен пък Ананди ми е много смешна и искрено ме забавлява с това си поведение. Grinning
Е,да ... То си е за смях  Wink

... Най-малкото, ако не друго, то поне така създалата се ситуация дава шанс на Шив да блесне като безкрайно любящ, търпелив, тактичен и проявяващ разбиране към половинката си, съпруг.
Охооо! На мястото на Шив пък, така щях да я издокарам! ... Щом тя се прави на непипваема - аз пък, 100 пъти по-непипваем !!  Mr. Green  Бетер Алек (от "Цветовете на любовта") щях да го играя! Слагам си нощната шапчица ... и сладки сънища!!  sleepuu ... Дорде не я накарам, тя да ме преследва из къщата, в опит да ме натисне в някое кьоше, нямаше да се откажа !!    newsm65

Лора  Joy Joy Joy
Очевидно изчакват да сменят актрисата с по-зряла  Mr. Green
Ама тая пък много красива беее!  Laughing  Особено, сресана на една страна и с разпуснатата коса - принцеса от приказките! ... Между другото, семейство Шакар, май, точно така я възприема - като някаква екзотична придобивка, с традиционните й дрехи и обноски ... Имам чувството, че се забавляват (с най-добри чувства, разбира се!), да я наблюдават  Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 00:01 от Lora-Di

Общи условия

Активация на акаунт