Отговори
# 720
Добрутроо Hug Hug

Честит ден на народните будители!!
Фенче Heart Eyes на теб специално bouquet

Кафенце Simple Smile

тази статия за скорпиона съм я 4ела, общо взето добре ни описва и аз имам чувството , 4е е вярна и за характера на Киво Peace

превели са видеото от РД
ТУК

админа на групата Къванч -Ойкю, Тамара, която е слагала суб. я познавам Wink(писала съм си с нея) жена към 50-те, лекарка Simple Smile

# 721

Да ни е честит празникът на Будителите! С тях е свързана светлата и прогресивна част от нашата история!

# 722
Айре  Heart Eyes Hug благодаря!  bouquet
Орси  Heart Eyes Hug да ни е честит!  Peace
Не ми се отваря видеото  Cry препълнен ми е локалния диск, сигурно заради това ...

# 723

Айрич, и аз ти благодаря за видеото. Видях го в другата тема. А  тук не те видях като влязох одеве. Може би, защото докато съм писала и поместила и ти си писала.

Момичета,  Hug newsm51

# 724
Фен4е Heart Eyes нали имаш спецове по компютри у вас Wink
оба4е на мен от няколко часа ми се върти една мисъл, която може да не ти хареса Rolling Eyes
видно е, 4е тази тема умира, останахме само 3 пишещи Tired
та се сетих за поста на Дива дали не е удачно да се направи само 1 тема за Къван4, в която да се обединят 3 сериала-ЗП, КГ и КСШ и в очакване на новия му проект Peace

Орси  Heart Eyes Hug да ни е честит!!

# 725
Айрич  Heart Eyes спеца по компютри не мога да го хвана свободен, та да се занимае с моя лаптоп  hahaha
Аз лично нямам против да обединим темите, но момичетата в другата тема не искат да пишат за КГ, да виждат Джемре  Mr. Green  а аз много обичам клиповете с Кузей и Джемре  Laughing Та не знам ... newsm78 А тази тема дали ще умре, зависи единствено и само от нас  Laughing

http://vbox7.com/play:9214828637&pos=vr
Момичета, гледате ли Перла ? Тази Нихан ми иде да я  #2gunfire нахалница, сетила се, че го обича ... така обърка живота им  ooooh!

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 11:20 от queen_fenka

# 726
ами на спеца ти трябва да му скръцнеш със зъби, ти майка ли си му или лукова глава Laughing
не вярвам да имат нещо против толкова с клиповете от СЮ, просто няма да ги гледат Peace
но идеята според мен не е зле да се обединят темите, трябва да се допитаме и до другите дружки Peace
уфф в Перлата ми е много антипатична тая Нихан Tired
за възкресението й и раждането на сина й-няма да  коментирам Crazy Joy Joy

айде на календаритеееее Wink Flutter

на моя месец съм си сложила любимия ми Бехлюл Heart Eyes

# 727
Айре  Heart Eyes страхотни са! Благодаря!  Heart Eyes
Лесно ти е на теб  hahaha ако му скръцна със зъби, няма и да го погледне  Laughing при него не става по този начин ... ще трябва да му се подмазвам  Joy Joy Joy Joy Joy
Ами дай предложение и в другата тема, ако са съгласни, аз нямам никакви проблеми, дори ще ми е по-лесно да пиша на 1 място само  Peace
На мен Нихан не ми е противна, разбирам я, че го обича, но е много егоистична и нагла. Въобразяваше си, че Мехмет ще я обича вечно  hahaha Ако не беше детето, щеше да я остави да си отпътува, откъдето беше дошла ... Единствената грешка на Мехмет беше, че не сподели с жена си за всичко ... но и той искаше да я предпази, а то какво стана  ooooh!

а ти как мислиш, че се правят 100 булюма  hahaha трябва малко и фантастика  Laughing

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 11:53 от queen_fenka

# 728
Фен4е Heart Eyes, аааа куца ти възпитаниетооо Naughty Joy Joy
според мен най-големия проблем е кой ще направи темата, защото аз имам идея как да изгледжда, но не съм такъв спец в оформянето Peace
да видим и Роминка Hug  какво ще каже Peace
фантастиката в Перла е на макс Crazy по отношение на Нихан, ама карай да върви Laughing
ти гледа ли третата серия на КС?
чета в една от темите(ФХ) колко се превъзнасят по филма и си викам , ами това все пак е сериал на Япъма, а те почти нямат слаби(с малки изключения) просто нивото при тях е много високо отвсякъде и като артисти и като сценарии, режисъори Peace
не е като Фатих Хабрие Tired

има и преведена серия на Ашка, ако не си разбрала Simple Smile

божеее някаква от Контака ме кара да й превеждам едно видео с Габриел Гарко от бг, на руски ooooh!  9 минути  Tired

# 729
Айрич  Heart Eyes ами зодия Лъв е, трябва да ти е ясно  hahaha Не, сериозно - просто има много работа и не му е до моя проблем в момента ... Май ще трябва да го преинсталирва  newsm78
Сега ще гледам Ашка, благодаря! До сега гледах 3 серия на КС. И на мен ми харесва много. Права си за Япъма, знаят на кого могат да се доверят Peace
А за темата ... както решите  Peace
 Joy Joy Joy Joy Joy вай, какво предизвикателство ти предстои! Стискам ти палци!  Peace
Скрит текст:
ако ти трябва помощ, свиркай

# 730
Айрич  Heart Eyes ами зодия Лъв е, трябва да ти е ясно  hahaha Не, сериозно - просто има много работа и не му е до моя проблем в момента ... Май ще трябва да го преинсталирва  newsm78
Сега ще гледам Ашка, благодаря! До сега гледах 3 серия на КС. И на мен ми харесва много. Права си за Япъма, знаят на кого могат да се доверят Peace
А за темата ... както решите  Peace
 Joy Joy Joy Joy Joy вай, какво предизвикателство ти предстои! Стискам ти палци!  Peace
Скрит текст:
ако ти трябва помощ, свиркай

ооо да не съм луда да го превеждам Whistling, аз не знам езика толкова добре Peace
ама да ти го пратя на теб , ако искаш Laughing Laughing

# 731
Айре  Heart Eyes ами прати ми го ако искаш  Peace Само не знам колко още ще мога да пиша, постоянно ми се появява предупреждение, че нямам място  ooooh! ooooh! ooooh!

# 732
хм, ами ако ти се занимава Simple Smile ама то било 30 мин Crazy
http://vk.com/im?peers=185190254&sel=174639077&z=video-1 … 3b4decef54fc6f654

пък и  не е спешно, все пак е на доброволни начала Peace

ама хвани го Ицето дове4ера да ти види компа де Peace

# 733
Айри  Heart Eyes за мен няма значение колко е дълго, не ми е проблем, обаче не ми се отваря видеото ...
Сега да видя дали ще мога да си гледам и Ашка  ooooh!Ааа, в бокса става  Peace

# 734
ново видео, много говори Crazy, и в какво добро натроение е newsm76

и гласува Peace

Общи условия

Активация на акаунт