Секс. Помощ!

• 9 259
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Euskal Herria
Само дето надали дамата, която писа сега, може да получи отговор от писалите преди нея. Темата е пусната през 2015 година. С новите условия доста потребители вече нямат активни профили тук.

# 16
Извинявам се, не съм погледнал от коя година е. Много кофти измислено, че могат да се вдигат теми отпреди толкова години...

# 17
И на мен ми звучи като вагинизъм, както са предположили по-горе. Може би темата ще е по-подходяща за здравословния форум - там ще се отнесат по-сериозно или поне няма манекени да идват да обясняват как ей затова им изневерявали на жените.

Няма оправия, там пък ще ги налазят бг-татковци, специалисти по женски здравословни проблеми.
Бгтаткото е специалист по всичко.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 19:16 от Manekena

# 18
Благодаря за полезните отговори. Знам че е стара, но писах в тази тема защото съфорумката е споделила че познава лекар запознат с проблема. От десетките прегледи при лекари досега знам че не е вагинизъм, няма и някакво заболяване. Просто е изморително да отидеш при лекар който макар и да е добър, няма представа от точно това състояние.
С поздрав, Пеп

# 19
  • Euskal Herria
Тогава е най-добре да се изпрати лично съобщение до съфорумката. Има по-голям шанс да го прочете, ако го получи на имейла си. А може и вече да не ползва форума.
Друг вариант - да се пусне тема в здравния подфорум.

# 20
Тогава е най-добре да се изпрати лично съобщение до съфорумката. Има по-голям шанс да го прочете, ако го получи на имейла си. А може и вече да не ползва форума.
Друг вариант - да се пусне тема в здравния подфорум.

Току що го направих, изпратих лично съобщение и се надявам на отговор.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт