♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 15

• 37 008
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Лаве, благодаря за превода smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Волкан, Чаплата и Аслъ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оф много шум за нищо, цял епизод боза накрая романтика и сдобряване. Мислех да не гледам повече ягодите тромави и мудни, днес им дадох шанс заради анонсите, но уви не е това което чаках. От четирите сериала, които загледах остават два- Ашкъ и Статуса. Драма и нерви айде нема нужда. Лека от мен

# 106
Здравейте !
Днес случайно видях,че ягодите имат превод:  http://vbox7.com/play:eb2a14af2d
Извинявам се,ако вече е написано в темата,ама имам да наваксвам,че скоро не съм влизала.

# 107
Вие сте на ягодова вълна, ама аз сега се връщам от работа и скивам това...

Вай бееее, наистина със синята рокля била Елифджим...  hahaha hahaha hahaha hahaha Милата, ако е нейния кошмара, чак жал почва да ми става...  hahaha hahaha шака, шака.. за тая жал няма как да ми стане..  hahaha hahaha hahaha hahaha Убиец са и двамцата тука, дет се вика, само за снимка..  Joy Joy Joy Joy

# 108
Свърши.

Dеsolinata  Hug  Heart Eyes  mama-sarda  Hug Heart Eyes  

Повторение на "Любов под наем"  започна .  Simple Smile

ГГ тази серия с много малко екранно време бяха. Интересно какъв  ще е рейтингът на този болюм.

# 109
           Моми4ета благодаря за превода и  коментарите  !!! 4ета ви много даже прекалено за моята възраст  !!!            Ягодките тръгнаха по пътя ня Фатих Харбие !!! Баба болен , ески севги богата и  коварна ,севгели бедна художни4ка ,,   Хубавите ни мом4ета и в двата сериала не трябва да са с моми4етата които оби4ат   понеже баба - татко не може да преживее този стрес !!! Айде бе какво правят тия с това хубаво серил4е !!! Жал ми е за артистите !!!?

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 00:12 от ju12345

# 110
Вие сте на ягодова вълна, ама аз сега се връщам от работа и скивам това...

Вай бееее, наистина със синята рокля била Елифджим...  hahaha hahaha hahaha hahaha Милата, ако е нейния кошмара, чак жал почва да ми става...  hahaha hahaha шака, шака.. за тая жал няма как да ми стане..  hahaha hahaha hahaha hahaha Убиец са и двамцата тука, дет се вика, само за снимка..  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не гюзел ресим  /каква хубава снимка/

Темпи  Hug Heart Eyes саол ,че я сподели   bouquet

# 111
Всичко, което ни очаква в 13 епизод на едно място..  Peace Peace Peace

Скрит текст:

А още не са излезли йозета и официалните снимки към епизода..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112
ju12345  Hug Heart Eyes

Лека нощ !

# 113
Ето още 2 нови снимки от Статуса:

За тази пише, че е от 14 епизод чак  newsm78 newsm78
Тази седмица колко много снимки излязоха.  Laughing

# 114
Къзларки,приветче! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Забравихте ме вече,нали-рекох да ви напомня,че ме има hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

БЕЗ МИЛОСТ

# 115
неЖност - макар и с малко закъснение искам да пожелая: Честит Рожден Ден!  smile3525 Two Hearts nbirthday Всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов и късмет в живота! Бъди винаги усмихната и много много обичана!!!  newsm76 Two Hearts  ura

# 116
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Остава още малко до АШК-а  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
  • Пловдив
Моргееен  Mr. Green
Няма да се напъвам да чета назад, предполагам, че са коментари за Ягодите, затова карам напред.
Бабче, хош гелдин, забрави ни значи  Hug

Айде, утре вече Ашк, ще има нервен Йо в несвяст, ей я и наща как го причаква  Laughing

# 118
Добро утро Hug Hug Hug Hug Hug
10 епизод на ягодките
http://data-bg.net/details.php?id=21356
Да си призная отдавна спрях да го гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Нежи Hug Heart Eyes, благодаря а темата  bouquet  bouquet  bouquet

Вчера успях да видя само последните сцени на ягодките. Ако продължават така, май и аз ще ги откажа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт