Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 195

Преди, когато предполагах какъв план има  Максут, не бях права, защото Максут нищо такова не беше  казал...Но сега го каза в прав текст - А аз ще взема и двамата и ще замина от тук...

Максут не се страхува от Елиф. Страхува се, че ако тя сгреши според плановете им ще загуби Елиф - в алеята той каза какво ще направи......Ще останат двамата под този свят....

# 196
Ани Hug,благодаря за стоп кадрите! Hug

Кралице Hug и при мен усмивките се отварят! PeaceБлагодаря за споделеното! Hug

Продължавам да гледам Съдбата!Наложи се да прекъсна за дом. задължения! Peace

Към края на срещата с педагожката(за мен е психолог) каза,че е важно детето да ги вижда заедно Кахраман и Елиф.Има съвети към тях!В този период трябва тримата да прекарват време заедно.Така по-бързо ще се справи с положението...детето!Да се опитат във всеки удобен случай да са заедно! И как ще го приемат Дафа и Максут? Laughing

# 197
Злати  Hug

Цитат
Към края на срещата с педагожката(за мен е психолог) каза,че е важно детето да ги вижда заедно Кахраман и Елиф.Има съвети към тях!В този период трябва тримата да прекарват време заедно.Така по-бързо ще се справи с положението...детето!Да се опитат във всеки удобен случай да са заедно! И как ще го приемат Дафа и Максут?

И според мен би трябвало да е психолог - може би разликата идва от значението на думата педагог в различните страни.
Видяхме как Дафа прие контактите на Кахраман и Елиф. И видяхме какво направи. Все още не сме "чули" тежката дума на Максут....Но той ще се довери на Дафа и ще следва нейните указания....Е това не го приемам, че направиха тази тъпоъгълна бозава змия, убийцата, която продължава да коли и беси....

Зейнеп ханъм и Сели - Джанан  може да се пресне през гърба...За нея Селим е нищо и никой, но пък той се прегръща със собственичката на холдинга и си говорят като много близки на "ти"....

# 198
Забавен момент за отмора....

# 199

Cihan & Harun

# 200

Дилаханъм, това е от времето, когато двамата са били приятели...или  сега са имали среща   Thinking

Монолога на Якуп....

Якуп изобщо не каза на баща си за коя истина говори, че толкова години е била скрита от него. Зия се досети и се разплака.
Това е едно от престъпленията на Къймет. Затова толкова е веща сега и поучава Дафа как да постъпи....
Якуп е завистлив и има лош характер. Но дали не го е направила Къймет такъв. Дали Къймет зад гърба на съпруга си не е "поучавала" Якуп, както тя си знае. Дали тази омраза към Кахрраман не е в следствие действията на Къймет.
Колкото и да е лош Якуп и причини проблеми на Кахраман, на мен ми е мъчно в този момент за него....А ако родната му майка е жива...а той не знае коя е  Thinking

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 21:34 от MAMA-AN

# 201
# 202
Дафа е пак за убиване! #2gunfire Започна да пита Топрак,дали татко му е казвал нещо за тази леличка?''Не ти ли каза,че иска да те даде на нея?Ако се случи нещо такова,ще ми кажеш, нали бебчето ми?...Ако си тръгнеш ще съм много тъжна и много ще плача!''Тотално обърка детето,затова вечерта не беше на вечеря и Кахраман го успокояваше докато заспи! ooooh!

# 203
# 204
Дафа е пак за убиване! #2gunfire Започна да пита Топрак,дали татко му е казвал нещо за тази леличка?''Не ти ли каза,че иска да те даде на нея?Ако се случи нещо такова,ще ми кажеш, нали бебчето ми?...Ако си тръгнеш ще съм много тъжна и много ще плача!''Тотално обърка детето,затова вечерта не беше на вечеря и Кахраман го успокояваше докато заспи! ooooh!

Така е, защото Дефне не е майка на Топрак. Той е само средство да постигне целта си - Кахраман. Дефне няма да се разтревожи, ако с Топрак се случи нещо и детето има проблем. Напротив, ще се радва и ще обвинява Кахраман, че той е виновен.
А Дефне предупреждава Топрак за всичко което си говорят да бъде тайна. Детето може би ще се затвори в себе си. Очаквам да има последствия от задкулисната игра на Дефне.

Добра и приятна вечер на всички  Hug

# 205

Дилаханъм, това е от времето, когато двамата са били приятели...или  сега са имали среща   Thinking

Монолога на Якуп....

Якуп изобщо не каза на баща си за коя истина говори, че толкова години е била скрита от него. Зия се досети и се разплака.
Това е едно от престъпленията на Къймет. Затова толкова е веща сега и поучава Дафа как да постъпи....
Якуп е завистлив и има лош характер. Но дали не го е направила Къймет такъв. Дали Къймет зад гърба на съпруга си не е "поучавала" Якуп, както тя си знае. Дали тази омраза към Кахрраман не е в следствие действията на Къймет.
Колкото и да е лош Якуп и причини проблеми на Кахраман, на мен ми е мъчно в този момент за него....А ако родната му майка е жива...а той не знае коя е  Thinking

Здравейте сладури втори път,  приятна вечер.

АНИ, тези снимки са от студентските години на Джихан, Дилара и Гюлсерен.

Като не мога да пиша друг пост след този   ще пиша тук, макар, че е много грозно.

Когато много ми омръзне  да  пиша  така, вероятно ще  намаля писането. Щом такива са правилата - това ще правим.

Та...... в другата сфера....

Златинче, Детка,  благодаря ви за  линковете за превода  на 34-ти епизод на руски. Успях само веднъж да изгледам серията - много е дълга 2 часа и 25 минути.

Серията е  много интересна.  Когато я гледах в понеделник ми се видя много мудна, но не е така.

Толкова много диалози има в нея и от по- към  най - поучителни.
Драми, драми и пак драми........

Мислех си, че  Джансу е най-интелигентната, ама досега и тя си показа рогата.

Дилара как не можа да  се сети, че  Джандан и  Харун  говорят за едно и също нещо и  да й загрее реотана, че това е клопка.

Добре, че  интелекта на  Джихан веднага зацепи и  скъса  рекламната  диплянка.  Интересно е  утре  Дилара скришом  ли ще замине с Харун и Хазал за Дубровник или  няма.

Ама оная простакеса  Кериман като ги доведе всичките в замъка на Дилара - няма да ходят никъде.

Наистина и Хазал и Джансу и  Озан разсъждават като  тинейджъри.......

От превода разбирам, че по всяка вероятност  Харун  ще  направи опити да се сближи  с  Гюлсерен, за да  ревнува Джихан.
Това не може да стане, тъй като любовта на Джихан и  Гюлсерен е желязна.

Кериман видя, че Хазал може да ходи - те   двете ще качат останалите от  замъка на обелена
върба.  Ще ги изправят на  нокти.

Сцената между  Джихан и  Йозкан,  изповедта на Йозкан,  плача  му - много интересен откъс от епизода.

Наистина Йозкан  много добре изигра ролята си.  Това непременно  трябва да се види от всяко момиче - започва от 2-та часа  назад.

Горещо препоръчвам на момичетата, които утре не са на работа да изгледат серията.

Нямам никакво време, бих превела най-интересните моменти.

Днес не успях, защото си почиствах къщата за зимата, а сега ще се приготвя за утре - ставам в 6 часа и  отивам на работа.

Любими мои, прощавайте ме, че толкова разхвърляно пиша, чак ме е яд. Все пак и аз имам художествена  култура и способности  да напиша  нормален  пост, ама нали има правила......така ще бъде.

Моля, простете ми..... Обичам ви.....

# 206
Злати каза
"Към края на срещата с педагожката(за мен е психолог) "

Когато публикуваха снимките за 37 епизод предположих, че дамата е психолог.

Значение на думата педагог - възпитател, учител, наставник, преподавател

психолог -
1. Специалист по психология.
2. Прен. Разг. Познавач на човешката душа, проникновен човек.

И според мен жената е психолог - детски.
Многократно казваше, че постъпките,  на  Топрак са нормални.

Малко закъсняла реакция на Кахраман - можеше по-рано да се посъветва със специалист и детето да знае коя е родната му майка и коя е Дефне. Но преди не знам дали беше възможно да направи това Кахраман, защото Къймет и Дефне щяха да бъдат голяма опозиция.
Но макар и закъсня, Кахраман навреме взе правилното решение. Видяхме, че и сега опозицията от страна на двете ханъми беше голяма, но той не се подаде.

# 207
Изгледах целия епизод с български превод. Сега се насладих на забавните моменти с високопоставената Зейнеп Ханъм.
Кахраман ако беше поискал можеше да направи смешна собственичката на холдинга Зейнеп ханъм, но той си обича Елиф. Колко нежно я попита отново, какво е преживяла.
Според мен Кахраман сам ще научи какво се е случило с Елиф. Тя няма да му каже.
Много исках да ви поздравя с една песен в изпълнение на Еркан Петеккая и Явуз Бингьол Neredesin Sen, но не зная как да я сложа - гледах я във фейсбук.

Сладък сън   sleepuu

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 23:10 от Madlen9

# 208
Маги Hug ето  я песента! Wink От някакво предаване е! Laughing

https://tr-tr.facebook.com/Volkan.Dogannn/videos/263864497004978/

Сиси Hug

# 209
Спря ми нета  ooooh! Исках да сложа и снимките от разговора на Кахраман с педагожката....

но преди това....

Маги

Цитат
Много исках да ви поздравя с една песен в изпълнение на Еркан Петеккая и Явуз Бингьол Neredesin Sen, но не зная как да я сложа - гледах я във фейсбук.

видео тук

Общи условия

Активация на акаунт