Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Цвети  Hug не знам колко и как гледаш сериала....Да без отрицателни герои не може....Но в Съдбата сценаристите пресолиха манджата с Дафа, Къймет и Максут...особено с Дафа. Не оспорвам твоето мнение, но аз съм вътре в сериала от самото начало и според мен прекалиха. А се оказва, че не е само според мен, след като в Турция гледащите сериала в края на първи сезон и до сега от излъченото за втори сезон, зрителите, които продължават да гледат сериала са по-малко от половината преди Дафа да се развихри и да прави опити да убива наред.
Не искам да приемам за нормално, че една жена "майка" може да убие дете на 16 години, да причини сърдечен инфаркт, на възрастен човек и да го остави на шосето да умре, за да скрие своите злодеяния....Че промива мозъка на едно 2-3 годишно дете отново за своите интереси....И ако не беше причината рейтинга, тези злодеяния да продължават. И Дафа да се прави на невинна. Та тя дори не осъзнава, какво е направила....Е, ако за теб това е нормално, за мен не е.....Вчера го написах днес ще го повторя - кой е следващата жертва на Дафа според теб - Мерием, Шюкрян, Якуп, или Айсел и Гюлсюм....За да притежава Кахраман..... newsm78 Ако на теб ти харесва да гледаш това, което великите сценаристи ни показват - гледай, на мен не ми харесва. Затова ако не спрат сериала, ще спра да го гледам, ако няма развитие в посока разкриване на злодеянията на Дафа, ако продължават да ни показват ината на Елиф, ако с всичко това правят един мъж глупак.

Злати благодаря за рейтинга за Парченцата...и за видиото на фрагманите  Hug

Кралице  Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 13:42 от MAMA-AN

# 362
Тук се чува песента..нещо за последната любов се пее... Naughty Mr. Green

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm 2.Fragmanı

# 363
Привет  Ани  Hug   Злати  Hug  Деси   Hug  Цвети  Hug  Краличке  Hug  Нерви  Hug
В очакване  довечера на "Укротяване на съдбоносната козичка "

и малко майтап за добро настроение .…  Joy  Joy Joy

# 364
Тук се чува песента..нещо за последната любов се пее... Naughty Mr. Green

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm 2.Fragmanı

Да Кралице - песента се чува. Имаше видеоклип с тази песен - когато Елиф, Топрак и Кахраман бяха на пикник в имението, Елиф беше облечена в жълто, двамата седяха , топрак беше пред тях.....Но този видеоклип е изтрит, не зная по какви причини. Аз скоро го гледах, това означава, че скоро е изтрит. Автора на клипа е от Турция - има и други клипове за Съдбата....които не са изтрити...

# 365
Привет  Ани  Hug   Злати  Hug  Деси   Hug  Цвети  Hug  Краличке  Hug  Нерви  Hug
В очакване  довечера на "Укротяване на съдбоносната козичка "

и малко майтап за добро настроение .…  Joy  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Последния маймунек най- много ми харесва /от ляво на дясно/ Предпочитам него пред другите трима   Naughty А пък той е и с най-голям мозък с гънки.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 366

AŞK MI İNTİKAM MI?

# 367

"Прозрачната стая" - гифчетата са мои...ама без инициали, мисля не съм ги слагала досега... newsm78 

# 368

"Прозрачната стая" - гифчетата са мои...ама без инициали, мисля не съм ги слагала досега... newsm78 

Не съм ги виждала до сега...Много хубав импровизиран танц на Ръза и Дила.... Hug Hug Hug Hug
Голям кавалер Еркан бей  dancing dancing Благодаря  Hug Hug

# 369
Мамче, качих едно видео..незнам, дали е онова...за което говориш!? newsm78

http://vbox7.com/play:604a55e9b4 

# 370
Да Кралице за този клип говорех, но съм се объркала - песента не е същата, която я има във фрагмана...Добре, че си качила клипа, защото и тази песен и клипа много ми харесват, а са изтрити в тубето....

Но мамашите знаят всичко песента е в изълнение на Mustafa Ceceli и се казва Gül Rengi .
Това е песента на която Кахраман и Елиф танцуваха на провалената сватба....

Mustafa Ceceli - Gül Rengi

https://youtu.be/NudUovOABjQ

# 371
Оказа се ,че го имам клипчето..щото, навярно съм правила гифчета от него...да, песента е друга! newsm78

# 372

Клип на "Ети 80" от моя профил..."Дила и Ръза"

http://vbox7.com/play:ecaccc9f85   

# 373
Оказа се ,че го имам клипчето..щото, навярно съм правила гифчета от него...да, песента е друга! newsm78

Да, беше правила гифчета от този видеоклип  Peace

Две мнения на мамашите, които са много близки до моето....Затова се ядосвам на Елиф.

Скрит текст:
Но уже должна Элиф правду сказать, уже не реально смотреть , вить в жизни так не бывает , она мечтает о сыне, из окошки показывает её Топрака, а она не рассказывает, что его ребенок живет с убийцей,,, Это уже не доброта а глупость , сыну оставить с убийцей; она уже знает , что с другим именем не сможет забрать Топрака, её осталась смотреть на его из далека ; почему молчать ???

Нет логики в действиях Элиф. Я не пойму чего она хочет? Сына? ну так она его не увидит с этим именем. Мести? Кому? Если Каху то глупо, а если Дефне и бабке то надо обьединиться с бывшим мужем, ведь он тоже пострадавшая сторона. Ну как можна верить Максуду? Он лишил ее права выбора, лишил семьи и сына. А если ты такая гордая то не принимай ничью помощь, а то хорошо жить за чужой счет и за чужой счет мстить всем без разбора! Будь гордой до конца! Поведение 15ти летнего подростка.

С новото име - Зейнеп, Елиф не може да има никакви законови претенции за Топрак, затова и Максут каза, че ще си вземе сина по друг начин, по неговия....В този случай Елиф трябва да изчезне с детето и Кахраман да не може да ги намери...
Сори, но Кахраман не направи нищо, за да раздели детето от родната му майка, напротив, пребори се с нежеланието на семейството си и казаха на Топрак, че Елиф е родната му майка. А Елиф точно обратно за втори път иска да раздели детето от родния му баща....
Не искам да споря с никой - но аз не приемам постъпките на Елиф - нито преди ги приех, когато щеше да се омъжва за Керем, защото с ДНК тест тя щеше да докаже, че е биологична майка на детето и съда ще го присъди на майката. Керем щеше да бъде баща на Топрак, а баща му - вуйчо или по-точно дядо....Сега Елиф иска да направи същото - незаконното отнемане на детето означава, да го раздели с баща му.
Адииииииии пак подпалих....

# 374

Денят, в който е написана съдбата ми еп.38 трейлър2 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:de84ad4643?p=playlist&id=2080022&order=date

Общи условия

Активация на акаунт