Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм на линия вече  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Че успях и да ви изчета.
Момичета, на всички безпроблемен нет!
Цвети, може и да познаеш, човекът откога е сам....
Нерви още я няма.

# 406
Орангутана може да не го дават в озета  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Отново грешка на екипа...Разликата между Топрак и Едже е няколко месеца - той изглежда като 5 годишен, тя като 2.....Можеха да сложат сестричката на момиченцето да играе Едже....

# 407
Сякаш   сме се наредили на опашка за овче сирене и чакаме....

# 408
Целия ли епизод ще повтарят тази вечер  newsm78

# 409
Не намирам рускините къде превеждат

# 410
  • Варна
Привеееееет, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug
Приятно гледане и безпроблемен нет newsm10 Краличката е тук, Нервачето, предполагам скоро ще се появи- е мииии няма да остане нещо недоразблано! Naughty
Пък и аз може да метна нещичко, което съм "хванала" Embarassed /предполагам разбрахте, че с времената в турския съм на "Ви", че и с пустия местен падеж, дето имам чувството, че са го кръстили така щото всеки си го употребява както му падне Joy/ ама поне се подразбира за какво иде реч smile3503
Айде стига съм философствала, че ще почне серията  Mr. Green

# 411
Не намирам рускините къде превеждат

Деси

https://vk.com/ozcandnz?fixed=1

Но може да поиска регистрация....

Бризче  Hug

Започна 38 епизод - дано да няма реклами  Praynig

# 412
Сори дано не съм изпуснала много
Елиф нищо особено не каза на Ках , смени темата за бутилките той я усети че не е дошла за това ама не успя да я накара да говори
на Якуп каза че му е брат но във фирмата за него място няма , Селим чу за играта на Якуп като говори с Джанан , сега тоя приятел Мете го уговаря да излизат и му трие сол на главата че не се обаждал и не се забавлявал и му каза довечера те чакам, но Ках му се обяснява че не можел. но оня ще го склони.

# 413
Мете отиде във фирмата да уговаяр Кахраман, а Дафа крои плановете с Максут... Долни твари са и двамата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 414
В имението щяла да дойде Хаджер - жената, която видя Шюкрян, когато беше при някакъв брокер...

# 415
Къй говори с няква Хаджер роднина която праща много селям на всички
погнаха Шук къде ходи без мъжа си
Якуп влиза суен буен и Кай го пита какво има та не поздравява , скоро всички щяли да разберат какво му има.
Къй усеща че Якуп не е на себе си и че не приличал на другите му деца
Шук го подпука че му е казала че трябва да се страхува от Ках ама той не чувал
Якуп каза че е свършило всичко и че в този живот има само нея
Джанан пита ортака ще дойде ли на съвещанието
Ел се извинява че е закъсняла и Ках я захапа , дано си е заслужавало това заради което е закъсняла
Дафа уговаря играта с Максут Мете и т.н всички по веригата

# 416
Макси получи смс от Дафа че Кахраман е приел да излезнат и че довечера всичко ще приключи
на съвещанието обсъждат амбалажа или по точно бутилката на продукта
само че се захапаха  Ках и Ел че амбалажа е много важен и че по него се познава за съдържанието
и Ках пита наистина ли , Ел му отговори със сигурност.
Селим дал някакъв доклад и Ел го одобрява и представя
Ках пита за етикета , що е къв е в него щели да опишат качествата на оцета от нар
всички удобриха на Зейнеп ханъм предложението
тя поиска и на Ках мнението и той го удобри
каза и че и в Анкара трябва да отидат да представят продукта на мястото на Джанан щяла да отиде и Зейнеп застина

# 417
Хаджер май направи мръсно на Шюкрян....

# 418
Тая гостенка при Йорукханови блещи грлупости не я отразих

Ках е впечатлен от проекта на Зейнеп макар че не и го показа в пълния размер на съвещанието
Секретарката я успокоява че е била блестяща и че Кахраман е останал много доволен и да не се тревожи и на Зейнеп и стана много хубаво
Джанан говори с няква приятелка и Селим надава ухо.
Ама тая гостенка в Йорукханови казала че я е видяла в агенцията и Акуп я застави да си каже всичко и тя призна за сидито от дафа и парата

# 419
Хайде Шюкран си призна, че е продала СД на Дафа и от там има пари....
Ама Якуп много страшен  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Нерви мерси за преводите  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт