Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 086
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Aни, Злати, Ели, Маги, Нерви ,  Цвети ,  Сиси ,Дила  Hug
Изгледах серията ,радвах се на хубавите моменти ,дразних се на Дафа и Къймет …
Много хубаво Кахраман определи Елиф като козичка . Joy

Щом казвате ,че е ден на усмивката нека се посмеем-порция смях моля .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 122
Kaderimin Yazildigi Gun Ozet

Скрит текст:
Elif, Kahraman’ı unutabilecek mi?
Şirkete gitme kararı alan Elif için Kahraman’a yakın olmak kolay olmayacaktır. Giderek aşkına yenilirken, başına gelenleri Kahraman’a anlatıp anlatmamakta kararsız kalır.
Öte yandan Elif ve Kahraman’ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne iyice telaşa kapılır. Hiç düşünmeden bir plan yapar ve Maksut’u aramakta gecikmez.
Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup şoku atlatır ve soluğu şirkette alır. Kahraman’dan ummadığı bir tepki alacaktır.
Şükran ise Defne’den aldığı paranın keyfini sürecekken evde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır. Konakta işler karışmak üzeredir.
Elif intikam ateşinden giderek uzaklaşıp aşkına yenilecekken, karşılaşacağı bir manzara onu deli etmeye yetecektir. Zor olsa da Kahraman’ı unutmaya mecburdur.
Selim, Canan’la Yakup’un şirketle ilgili bir konuşmasına kulak misafiri olur.Duyduklarına inanamaz ve bir an önce işin aslını öğrenmek için harekete geçmeye karar verir.
İçinde büyük bir çatışma yaşayan Elif, Kahraman’a ölesiye kızgındır. Bu arada ummadığı bir serüvene çekildiğinin farkında bile değildir.İçinde kaybolacağı yepyeni bir macera Elif’i beklemektedir.

# 123
# 124
# 125
Дилаханъм Hug,благодаря за озета и новите снимки! newsm10

Якуп яко са го пребили! Peace
И приятелите са се срещнали,ама и Дафа там! #2gunfire

# 126
Дилаханъм Hug,благодаря за озета и новите снимки! newsm10

Якуп яко са го пребили! Peace
И приятелите са се срещнали,ама и Дафа там! #2gunfire
нека е там плана не и е проработил
виж я после ква е умислена и кахърна и пак търси Къйката да и решава проблемите
пази Боже да търся свекървата да ми задържи мъжа , ще се метна от високо

# 127
Дила ханъм благодаря за снимките и озета   bouquet

Злати аз все си мисля ,че Якуп сам ще иска да сложи край на живота си …от първи фрагман се вижда че стои на скалата готвейки се да се хвърли от нея …
Къймет и Дафа ще продължат с интригите. Sick #Cussing out

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 17:55 от trendafilka

# 128
КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ предстоящей 38-й серии второго сезона.

ПЕРЕВОД: Мустафа Абдирахимов
Специально для: https://vk.com/kyg_club

Сможет ли Элиф забыть Кахрамана?

Элиф, которая приняла решение быть в компании, не думала, что ей будет так трудно находиться рядом с Кахраманом. У неё начинают снова вспыхивать чувства в сторону Кахрамана.Она не может определиться: Рассказать ли Кахраману всё, что с ней произошло или не рассказывать? С другой стороны Дефне, которая не подозревала, что Элиф и Кахраман начнут сближаться, будет злится. Недолго думая она составит план и будет искать Максуда. Якуб, узнав, что Киймет не его мать, впадёт в шок и не будет приходить в компанию. Он получит хорошую встряску от Кахрамана. Шюкран будет тратить деньги, которые получила от Дефне, но дома её ждет сюрприз! В особняке всё перемешалось! Элиф, которая была на пути мести, сбилась с него, и у неё вновь ожили чувства к Кахраману. Но ей придется забыть его, как бы ей не было трудно. Селим услышит тайный разговор Джанан и Якуба, он узнает интересные подробности и намерен узнать всё до конца. Элиф, которая переживает внутри себя бури, очень зла на Кахрамана! В это время она попадёт в ловушку, о которой и не подозревала.

# 129
Дилаханъм, Тио, Злати -  Мерси за снимките и озетите за Съдбата  Hug

Какво ще направи Шюкран с парите, които взе от Дафа за диска  newsm78 Преводача ми преведе тратить деньги - харчат пари ....Интересно за какво ще ги изхарчи   Thinking Това вече ме разсмя...В миналия епизод се обади някъде и се представи, че е Шюкрян Йорукхан...Предполагам, че има връзка с харченето....
Тъкмо започна да ми става жал за Якуп, той отново ще започне да прави мръсотии. Мястото му е в колажа на Тио редом с останалите злобари.....

# 130
Дилаханъм, Тио, Злати -  Мерси за снимките и озетите за Съдбата  Hug

Какво ще направи Шюкран с парите, които взе от Дафа за диска  newsm78 Преводача ми преведе тратить деньги - харчат пари ....Интересно за какво ще ги изхарчи   Thinking Това вече ме разсмя...В миналия епизод се обади някъде и се представи, че е Шюкрян Йорукхан...Предполагам, че има връзка с харченето....
Тъкмо започна да ми става жал за Якуп, той отново ще започне да прави мръсотии. Мястото му е в колажа на Тио редом с останалите злобари.....

Aни предполагам ,че Шюкран ще има среща с брокер по недвижими имоти .Усеща тя че почвата започва да гори и ще гледа да се спасява купувайки си дом. Възможно е да попадне на мошеник и да изгуби парите си ,защото спечелените по този начин пари не носят нищо хубаво.
В този сериал Къймет е истинската майка на Дафне ,такова покровителство и защита  не съм срещала.

# 131
  • Керодиспансера
Благодаря ви за  озета и снимките  Heart Eyes
Няма снимка на Елиф и Кахраман  newsm78
Защо си мисля, че Шукрян разглеждаше каталог на яхти  newsm78
Втори фрагман няма ли да ни пуснат  Thinking

# 132
Скрит текст:
Дилаханъм, Тио, Злати -  Мерси за снимките и озетите за Съдбата  Hug

Какво ще направи Шюкран с парите, които взе от Дафа за диска  newsm78 Преводача ми преведе тратить деньги - харчат пари ....Интересно за какво ще ги изхарчи   Thinking Това вече ме разсмя...В миналия епизод се обади някъде и се представи, че е Шюкрян Йорукхан...Предполагам, че има връзка с харченето....

[/spoiler]

Aни предполагам ,че Шюкран ще има среща с брокер по недвижими имоти .Усеща тя че почвата започва да гори и ще гледа да се спасява купувайки си дом. Възможно е да попадне на мошеник и да изгуби парите си ,защото спечелените по този начин пари не носят нищо хубаво.
В този сериал Къймет е истинската майка на Дафне ,такова покровителство и защита  не съм срещала.

Казваш хитрата лисана може да падне в капана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Така й се пада на Шюкрян....Вместо да помогне на Кахраман да започне да разобличава Дафа, тя се полакоми да става милионерка....

Отдавна пиша това, че Къймет е бетер от майка на Дафа. Тя толкова не защитава родната си дъщеря, колкото се грижи за благоденствието на Дафа.....

Едно колажче от Парченцата....

# 133

Да една нощ след като забогатя, разглеждаше каталог на яхти.... Peace

# 134