Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за  озета и снимките  Heart Eyes
Няма снимка на Елиф и Кахраман  newsm78
Защо си мисля, че Шукрян разглеждаше каталог на яхти  newsm78
Втори фрагман няма ли да ни пуснат  Thinking

Да една нощ след като забогатя, разглеждаше каталог на яхти.... Peace

Aaaaaa това съм го пропуснала …ще инвестира Шюкран  Mr. Green

Шюкран ще се прави на богаташка, ама май ще остане с пръст в устата....

Опитвам се да се отвличам по второстепенните герои, да гледам от смешната страна на случващото се...Имам огромно желание да изляза от сериала, но само като видя Дафа, Къймет и Максут и паля...
С Кахраман и Елиф-Зейнеп ханъм, сякаш се справям по-добре - явно, че нещата ще се случат в последния епизод и е излишно да се надявам нещо да се случи по-рано.......но с тези тримата все още не успявам..... ooooh!

# 136
Ой  ла рииииииииии  пиииииииииииии,  здравейте мили мои  АНИ,  Краличке наша, Злати,  Цвети,
Маги, Нерви, Дила ханъм, Тио и всички останали.

Нощес изгледах преведената серия на руски и ми се иска да пиша моите трепети по тая въджишка  среща  между  Кахраман и  Зейнеп като съдружници в холдинга.

оля ви, простете  ми, ама то ми идва от вътре.

Ако не ви е интересно, моля, не ме четете.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 21:04 от sisi55

# 137
Давай Сиси - пиши след като ти идва от вътре....Ще четем....

# 138
Сиси  Hug Давай …

Направиxa ми впечатление марковите аксесоари на Елиф ,когато отиде във фирмата .
Чантичката беше на "Ив Сайн Лорен "/ Iv Saint Laurent /,а обувките на "Луботин …"/Louboutin /  Wink
/това за протокола  Wink/

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 21:07 от trendafilka

# 139
Сиси  Hug Давай …

Направиxa ми впечатление марковите аксесоари на Елиф ,когато отиде във фирмата .
Чантичката беше на "Ив Сайн Лорен "/ Iv Saint Laurent /,а обувките на "Луботин …"/Louboutin /  Wink
/това за протокола  Wink/

А  на мен ми направи впечатление, че подметките на обувките бяха в червен цвят, като цвета на роклята.

Не се впечатлявам много от тоалетите на героите поради две причини - има един кош народ, които се грижат за облеклото на героите за всеки епизод и едва ли зависи нещо от самите актьори как искат да бъдат облечени - зависи от сцените, които ще играят, от това как са облечени партньорите им и от много неща. Например не всички тоалети на Дафа на мен ми допадат.
И второ аз съм жена на възраст и не винаги моето мнение съвпада с мнението на други.
Тоалетите за мен са най-малкия проблем - това е слабост на Сиси  Grinning Но ме издразни грима на Елиф в 35 епизод......

# 140

Една дама от сръбския форум предполага, че Елиф в тоалетната плаче, когато влиза Кахраман...Има гривна на  ръката....

Сиси какво стана с коментара за офиса...
Сега ще напишеш един ферман, докато стигна до края ще забравя началото.... ooooh!

# 141
Мамка му и клавиатура - какво счети съм.  аман му и работа - да си взема елекрическата  пишеща машина оная   италианската "Оливети" по - добре щеше да стане.  Пак ми го изтри и започвам отначало.   Ама......като  козирог - няма да се откажа.

Та в асансьора на сградата на холдинга - Кахраман и  Зейнеп заедно. Спират на втори етаж.
Кахраман я поглежда и й казва, че са на етажа на  директорите. Тя му благодари, изгледа го маймунски и тръгна по коридора.
Зейнеп - нахакана, дръзка, с вирната глава така, че носа й  не можеш да стигнеш  с наакана  пръчка.

Кахраман - красавец, много умно стои, много интелигентен......../добре, де....не мога да трая и аз....защо джанъм не е с вратовръзка - необходим аксесоар към тоалета му.....Как така не са го доогледали.....Да знаете, че те искат да носи вратовръзка ама той не, защото му стиска врата и не може да си върти   свободно главата настрани.....затова...../

Кахраман пожелава на  Зейнеп приятна работа и си влиза в кабинета, Зейнеп също, но вече не я свърта на едно място.  Шуля - секретарката й я пита какво трябва, нашата отговаря - нищо.Кахраман по секретарката  си съобщава на Шуля, че ще свика събрание, но нашата мома вместо да прецени и помисли по какви въпроси ще се разисква, каква е програмата, какъв е плана, вместо да прегледа какви книжа има на бюрото си, какви папки, какво има в тях.....нашата инатеста мома си говори по телефона щастливо, щастливо с кого си мислите????   С най-умната жена - неграмотната  Султан, дето мозъка й е натъпкан в кокоши  задник.....с нея.....

Ами.....кой  от   каквото разбира,  това прави....

Нашата надута мома казва на Шуля да предаде на  Кахраман, че е заета и няма да се състои събранието. Тя ще се освободи след час и половина.

Ама колко е доволно надута  Зейнеп, че води за носа  Кахраман  и  ще  му  провали  плановете.....
След време Зейнеп изпраща секретарката си да каже на Кахраман, че може да  проведе събранието.
Обаче той съобщава, че не е време за събрание.

Представете си  инатестата, горделивата, надутата  Зейнеп побеснява от яд, скорострелно става от креслото, отваря със замах вратата и говори на себе си:
    -  Виждате ли,.....той не е свободен !!!.....Сега  аз на теб  ще  ти   покажа....... /Тези приказки Зейнеп трябва да си ги набива в главата непрекъснато, за да се види колко елементарна е и колко много се излага пред  този  умен  мъж!!!???...../

Зейнеп стига до вратата му, но той посреща и се ръкува с една млада и красива   дългокрака чаровница.
/Зейнеп  стои до двамата като  интелектуален лилипут.....какво ти разбира  свиня от кладенчова вода ???/

Кахраман влиза в кабинета си с дамата и затваря вратата пред носа на Зейнеп.

А тя, с походка на  бърз   конски тръст  се отдалечава...гледа  вратата му.  После Кахраман отвори вратата, за да не си изпочупи краката нашата Зейнеп.

Ама, че смях.  Ревност я  цепи по всичките й шевове.....яд, гордост....инат.....че пък и животинска  възгордена  ревност....ужас....Добре, че не получи мозъчен инсулт.
/Много добре са го измислили/.

Зейнеп седна на креслото, опря лакти на подлакътниците и въобще не я интересува работата - майната й на работата......  Браво на сценаристите.

Много добре са го измислили. Направиха я на посмесище.
После Зейнеп взе една черна папка от бюрото си, отиде до вратата и непрекъснато гледа вратата, Кахраман и  дамата.
Как пък  за една частица от мига Зейнеп не погледна  какво има в папката ???.....Не я свърта на едно място - отиде пак до бюрото, хвърли папката на плота и със злоба избоботи:  - Изумително.....ей-богу, изумително !!!!  Даже и как й се усмихва ????

Ах,  Зейнеп.....ах  Зейнеп......

Кахраман изпрати  дамата, погледна към Зейнеп видимо доволен  и седна на бюрото си.

Ама Зейнеп не я свърта на едно място - като разгонена лъвица  прескочи коридора, присви устни, сбръчкала вежди   и в  миг  се озова в кабинета на Кахраман

Явно тя въобще не се сети за работа, ама пък да вика по Кахраман може !!!....

Зейнеп - Отмени събранието  заради личната си среща, така ли ????.
Кахраман - За мен това е важна среща.
Зейнеп - Като че ли е така, значи е свързана  с работата.  Ако е така, то и аз съм длъжна  да зная за нея!!!!.....
Кахраман - Това не е свързано с работата.
Зейнеп - В такъв случай своите лични въпроси решавайте извън  холдинга!!!

Тука е много интересно - Кахраман я гледа, спира да пише, пак я гледа, ядоса се на нейната  неосведоменост.....Стана....Затвори вратата към коридора.

Нашата пак вика по него ....поне да си беше замълчала, за да не се излага повече.
Кахраман е срещу  Зейнеп.

Зейнеп - Какво се опитваш да направиш ????

Кахраман заключи  вратата.

Кахраман - Да знаеш какво се опитвам да направя....   Търся пътя, за да кажа  на Топрак, че ти си неговата истинска  майка !!!

Тази жена е педагог. /ама Зейнеп да попита глупавата Султан какво значи "педагог".

Представяте ли си ????.....  Чак сега  глупавият  инат  и глупавата ревност  на Зейнеп   изчезнаха..... Започна да се смее....
Пита го - истина ли е????....  Ти ще кажеш  на  Топрак, че аз съм истинската му майка????
Кахраман - ДА !!!  

Ей сега започва  циркът....  Как само  Зейнеп  прегърна  Кахраман с двете си ръце го  притисна  с цялата си сила.....Сложи главата си  на врата му.....

Заби се в него  като лалугер в хралупа.....

Натисна си цялото тяло в неговото и каза:

-   Кахраман, аз съм много щастлива ,  много....,много ти благодаря !!!!

Ама как Зейнеп си е прилепнала цялата си буза, брадата, слепоочието в неговия врат  и  глава????....Направо ще го изпие  до  дъно !!!....

Сега вече и Кахраман я прегърна  и още повече притисна гърдите си до нейните.

Кахраман  -  Моля те,  Елиф, отпусни се....Разкажи ми всичко, което с теб се случи,  моля те ????  Хайде,  хайде.

Нашата инатеснана пак -  Кога ще му кажем ????     Аз не искам дълго да чакам !!!   Искам незабавно да му кажем !!!.....Незабавно.....
Моля те .....
                               Пуснаха се.
Кахраман - Аз сега си отивам у нас да подготвя  детето.....

Моля ви, простете ми за правописните грешки. Нямам време.  Простете ми че много дълго стана.

Отивам при  Нериман и  Маджит.

После пак ще намина.

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 13:05 от sisi55

# 142
АНИ, ама се кефя истински.  Голяма  фога си !!!   Как пък всичко детайлно  разбираш.

Слънце, ами нали  не мога да пиша 2 поста последователни......   За това ги  пиша толкова дълги.

А пък и за такава  среща, за такава  умопомрачителна  прегръдка, загоряла от 3 години...кака да го напиша   малко.....

Знаеш че аз прегръдките ги  анализирам детайлно, защото няма целувки  за това.

Тя пък и Хатиджето е младоженка та няма да виждаме целувка с  Кахраман.

За сега -чао.

# 143
Сиси много благодаря ! Смях се от сърце ,много образно си го предала... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И малко "Дафа"…

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 22:44 от trendafilka

# 144
Сиси страхотно си изиграла сцената  newsm10
Смея се със сълзи  newsm45 За пръв път не забравих началото, докато стигна до края  Joy Joy Joy Joy защото и аз нощес гледах с руския превод...Нямаш никакви пропуски, все едно че ти си писала сценария  Peace
Представила си сцената много колоритно и забавно - благодаря ти...Смях се от душа  Grinning Grinning Grinning Grinning
Много забавни моменти бяха....

# 145
# 146
Къде сте бре ????    Няма ви.

Щях да ви напиша едно стихотворение "Дай му жега на този живот", ама като спите утре ще ви го напиша.

Лека нощ.

# 147
Ама вие сте тук.

Започвам

Скрит текст:
Дай му жега на този живот.
Настъпи му до дупка  педала
С тоя вял, половин оборот,
как изобщо до днес си живяла !

Или в кроткия брачен чертог,
всяка сутрин, когато се будиш,
още вярваш - добричкият Бог
ти разписва  молбата  за Чудо!

а на тъмно додето заспиш
и те свива инфарктно от ляво,
апокрифни молитви редиш
за горещите ласки на дявол!

И прегръщаш  горчивите дни
като супа от стара коприва,
а сърцето се чуди дали
не сънуваш, че още си жива !

А  животът съвсем не е рай,
само постна вечеря на свещи,
затова  настъпи го докрай!!!
Дай му жега !!!  Да стане горещо

Даже миг да ти бъде добре,
своя дявол додето целуваш
някой ден тъй и тъй ще се мре!!!
Но животът поне да си струва !!!

Ники  Комендвентска

# 148
Сиси много благодаря ! Смях се от сърце ,много образно си го предала... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И малко "Дафа"…

Ама и твоето е страхотно.  Браво.  Отличен

# 149
Сиси страхотно си изиграла сцената  newsm10
Смея се със сълзи  newsm45 За пръв път не забравих началото, докато стигна до края  Joy Joy Joy Joy защото и аз нощес гледах с руския превод...Нямаш никакви пропуски, все едно че ти си писала сценария  Peace
Представила си сцената много колоритно и забавно - благодаря ти...Смях се от душа  Grinning Grinning Grinning Grinning
Много забавни моменти бяха....

Слънце, така искам да  се смеем в темата ни.  Какво ще ги мислим тези  простакеси.  Всичко е за пари.

Артистите идват на снимачната площадка, изиграят си това, за което са дошли и после си вземат хонорарчета по  30000-40000-50000-70000-80000 и колко още  лирички и свиркат: "Марина, Марина, Марина, ти волю допресто коза" и т.н. а ние тук ще пием валидоли  и  транквиланти....я да вървят на майната си.

Общи условия

Активация на акаунт