Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 072
  • 741
  •   1
Отговори
# 255

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

# 256
Сладури, какво прочетох  в  Клюките - починала е Томирис   Инджер - българката, родена Във Варна през май 1948 година.
Много знаех за нея, когато  гледах със затаен дъх "Любов и наказание" - свекървата играеше,  после пак в 1001 нощи,  пак  свекървата - все властни жени.

Лека й пръст на  жената, българката,  голямата актриса.

# 257
АНИ, ЗЛАТИ,  пък и другите момичета. Имали някъде качено предаването с Еркан Петеккая от 03 октомври по турската телевизия.

Тази песен  /Диване/, която звучи,  Ани ни я постна още преди години, така, че ние я знаем, но  в това предаване  Еркан се е развихрил  по неговата си страст - барабаните и ударните инструменти.  Бил е ненадминат  музикант.

Така, че ако някъде го намерите, ще ви бъдем много  благодарни.

Приятно гледане на  Парчетата.  Дано тази вечер да има голямо развитие на  сюжета.  Чакаме го.

# 258
Вече съм на линия за новия епизод! Laughing

Благодаря на всички за пожеланията! Hug Hug Hug

За Кара Севда се писа,че ще е в сряда,а ще преместят С аромат на ягоди в събота или неделя!Тъй като Бурак игра във ВВ и беше в сряда, и имаше успех.Берен Саат напр. всичките и сериали дават в четвъртък-КВФ,Интикам и сега Кьосем султан!(Това било нейно изискване Naughty)!

Тиооо Hug както винаги колажите са... newsm10

Сиси Hug аз още сутринта знаех за кончината на Томрис,но не писах в темата!Нали следя проектите на Мурат Й.,а тя му беше екранна майка. Peace

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

# 259
Приятно гледане на парчетата момичета   Peace

Сиси права си.Аз пък съм забелязала ,че в турските сериали много държат на целемъдрието на момичетата ,ама все някак си забременяват преди сватбата …  newsm78

Хайде ето ви "Баба ви Къймет е жена ,жена на всички времена… "   Joy Joy  Joy

# 260
Сиси, Злати днес щях да ви питам за Томирис   Инджер - имаше много снимки пуснати във фейса. Но нали си имам мои грижи и забравих....Да бъде вечна паметта й - много добра актриса  newsm10 Не знаех, че е родена във Варна , а и че е родена 1948 година - наборка на моя съпруг....Все пак е живяла 3 години повече от него...

Тио развеселяваш ни със съкровището-вещица  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
Сладури, да знаете само колко много ви обичам..... с цялото си сърце....

Желая ви да сте много, ама много щастливи.

Нямам търпение вече да започва новата серия.  Пак ли ще чакаме 21 часа ????   Сигурно така ще бъде.

# 262
Сиси, Злати днес щях да ви питам за Томирис   Инджер - имаше много снимки пуснати във фейса. Но нали си имам мои грижи и забравих....Да бъде вечна паметта й - много добра актриса  newsm10 Не знаех, че е родена във Варна , а и че е родена 1948 година - наборка на моя съпруг....Все пак е живяла 3 години повече от него...

Тио развеселяваш ни със съкровището-вещица  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как ме кефи   това малкото пишльовче  Озанчо. Да не се   наака ????

# 263
Искам нещо да ви питам - Нали  Джихан се прибра да живее в   Замъка,  защото  Джандан  водеше дело за попечителство на Йозкан над  Джансу ???

Вече след това се промени ситуацията.  И Джандан в прав текст му каза на Йозкан, че се отказва от делото за попечителство.

Защо  тогава  Джихан пак живее в Замъка на  Дилара ?????   Какво чака та не се развежда ????

# 264
Искам нещо да ви питам - Нали  Джихан се прибра да живее в   Замъка,  защото  Джандан  водеше дело за попечителство на Йозкан над  Джансу ???

Вече след това се промени ситуацията.  И Джандан в прав текст му каза на Йозкан, че се отказва от делото за попечителство.

Защо  тогава  Джихан пак живее в Замъка на  Дилара ?????   Какво чака та не се развежда ????

Така е по сценарии Сиси  Joy Joy Joy Joy Joy
Децата  не искат родителите им да са разведени...

Започна епизода  Peace Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

# 265

"Eğer benim ölümümün bir bedeli varsa o bedeli ben ödeyeceğim, sen ödemeyeceksin!"

# 266
Озан се прави на безстрашен,а започна да плаче...

А Гюлсерен е ...

Джансу заяви на Дилара...Кериман ми е леля,а Джан-брат...

# 267

Кериман токущо пристигна и разкри Хазал Laughing

Ето Гюлсерен не иска Джихан да разбира за Озан,,,

# 268
Мамашите започнаха превода

Дилара Джансу

Скрит текст:
ДОМ МОЙ НЕУЖЕЛИ Я НЕ МОГУ ПОЗВАТЬ СВОИХ ГОСТЕЙ
ДА КОНЕЧНО ПРОСТО МОГЛА БЫ ПОЗВОНИТЬ МЫ БЫ ОТПРАВИЛИ БАХТИЯРА ОН БЫ ОТВЕЗ ИХ В ГОСТИНИЦУ
НО ЭТО МОЙ РОДСТВЕННИКИ Я НЕ МОГЛА ИХ ОСТАВИТЬ НА УЛИЦЕ ТЕМ БОЛЕЕ ТАМ ДОЖДЬ
ЕСЛИ БЫ СЛУЖАНКИ ПРИШЛИ И НАКРЫЛИ СТОЛ Я ТАК ПРОГОЛОДАЛАСЬ

Кериман -
Скрит текст:
ТЫ КРОМЕ ЕДЫ НЕ ОЧЕМ НЕ МОЖЕШЬ ДУМАТЬ
ТЫ ЛУЧШЕ О РЕБЕНКЕ ПОДУМАЙ
Я ПОГОВОРЮ С ОЗКАНОМ

Дилара и Емине

Скрит текст:
ОНИ ВМЕСТЕ БУДУТ СПАТЬ
А ГДЕ БУДЕТ РЕБЕНОК СПАТЬ
РАЗВЕ У НАС ЕСТЬ КРОВАТКА

# 269
Гюлсерен скри пистолета,но има нейни отпечатъци...

Общи условия

Активация на акаунт