Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Чакам да видя дали няма да пуснат фрагман за Съдбата ама май и стария няма да пуснат....

# 331
Фрагмана ще го кръстим: " Учудването на Джихан и Джансу."

# 332
Има нов фрагман на Съдбата - Кахраман и Елиф само и голяма караница се карат, накрая той я гушна  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 333

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/tJ4QEXJ2qvk

# 334
Собственник на игралната зала е Харун!
Изпратиха му покана на Рахмито, да дойде и че може да ползва неограничен кредит....и Харун, бе сигурен, че ще дойде! bowuu
Дилара се почувства..нещо, много уверена...разбърка ..кашите и настрои децата...и явно в миналото, Хапрун е бил бая влюбен в нея..усещам..та, почтенно ..отиваи вече иска..развода!
Да, ама не съвсем..Хазал, вече открито си защитава Гюлсерен..Джансу се сдобри с нея, ама Дилара хабер..няма...
Само Озан и Рахмито й остават..
Харун е помислил за всичко...Джандан ще е адвокатът на Дилара при делото с Алпер...на Алпер ще му намерят, някакъв добър...а Джандан, трябва да загуби...естественно...делото...
Джихан, разбра че в Дубровник..няма нищо такова като санаториум...където, настояваше и Харун и Джандан, дето се мъчеха да ги заведат..там!
Но, сега при лъсването на измамата на Хазал..навярно, няма да има нужда да ходят..никъде...
Бъди готов, всичко сега..започва....казва Джихан..на Гюлсерен, кой знае какво ще измислят..ще става!
Дармадан му правят офиса и той крещи на някого...и пита, кой се занимава с мен..Кой! Май на Дилара, говори....
Рахмито...отново, играе и трупа дългове...
Харун се бие с някого..ама с кого? На улицата, защитава ..май Озан...
Сестрата се е самоубила..заради Джихан...
Последна година студент, Джихан е ходел със сестрата на Харун...после се женят с Дилара...на сватбата им с Джихан, сестрата ..катострофира...
За властите е инцидент, нещастнен случай...но за Харун е..самоубийство...защото след раздялата им с Джихан..тя много се е затворила в себе си.....променила се!

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 00:26 от KraLeva♥66♥

# 335
Най-после махнаха тази инвалидна количка и Хазал вече официално ходи.

А, щях да пиша - За сестрата на Харун - Хаял. Те двамата са били влюбени с Джихан или пък само тя е била влюбена в Джихан, а той да е бил влюбен в Дилала.

Явно, че момичето много е обичало  Джихан.

В деня на сватбата тя е починала при нещастен случай, но Харун си мисли, че Джихан е виновен и за това е дошъл от Дубровник и Сърбия - да си отмъсти.

Но защо  Джихан знае за смъртта й, а Дилара не знае и пита Харун как е сестра ти?  Има нещо тъмно тук ???

# 336
Краличке, скъп, здравей.  Писали сме едновременно.   И аз така го разбрах горе - долу.

Прости ми - какво значи  "дармадан" ????  Много ти благодаря.

Филма ще бъде хубав.  Може и да си върне  предишните позиции.

# 337
Кралице благодаря за разясненята  Hug
Мисля, че Дилара ще бъде жестоко изиграна от Харун и Джандан.
След като Джансу видя изправена Хазал и снимката на телефона, сигурно вече ще се разкрие играта на Хазал...Кериман може и тя да си ходи след като е крила, че Хазал може да ходи...

Ще видим в следващия понеделник....

# 338
Ани Hug,дочакала си фрагмана на Съдбата!Нека се карат,но да си разкажат всичко.Така сдобряването е факт! Laughing Благодаря за руските преводи! Hug

Кралице Hug благодаря за разясненията за епизода! Peace

Сиси Hug,за коментарите! Hug

Беше ми приятно и тази вечер! Hug Hug Hug

Лека нощ! smile3524

# 339
Голям порок е комарджийството.   Отръвка от него  няма.

Краличке, прости ми - намерих го - значи: разхвърляно, разтуряно, бъркотия -  Офиса му е разхвърлян.

# 340
Кралице благодаря за разясненята  Hug
Мисля, че Дилара ще бъде жестоко изиграна от Харун и Джандан.
След като Джансу видя изправена Хазал и снимката на телефона, сигурно вече ще се разкрие играта на Хазал...Кериман може и тя да си ходи след като е крила, че Хазал може да ходи...

Ще видим в следващия понеделник....

Задължително така ще стане.

И аз си мисля, че  Харун и особено  Джандан ще направят капан на  Дилара и тя никъде няма да ходи.

Изглеждат нещата с децата да са на оправяне, но какво ще гледаме до юни 2016 год.  Рано е още.

# 341
Злати, Сиси, Кралице благодаря за приятната компания тази вечер  Hug Hug Hug Hug

Горе долу разбрахме за какво иде реч в 35 епизод на Парченцата.

Да видим какво ще направят утре вечер Елиф и Кахраман...Кахраман й крещи, че лъже....Точно така пич, хващаш я и няма да я пускаш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама накрая се возят спокойно в колата двамата...Елиф е на предната седалка и дяволито поглежда към Кахраман....

# 342

репликите от 38-ми фрагман :

Кахраман: В очите ме гледай, погледни ме в очите и ми кажи..."не те обичам", хайде!
Елиф: Навремето, преди без теб..неможех да дишам, аз...чу ли, заради тебе  живеех!
Кахраман:Това, което говориш е лъжа, отношението ти е..една  лъжа, ....като, че ли ме мразиш, не се отнасяй..така--всичко е лъжа, лъжа!
Елиф: Не е...
Кахраман: В очите ме..погледни, там няма ..лъжа! И още за онова, сърце..твое..беграничното..
Елиф: Но, в това сърце..място за тебе, няма..вече...
Кахраман: Има..има, Елиф..точно, тук...в това сърце!
Елиф: Остави ме, чу ли..остави, ти си виовен, всичко е заради теб..
Кахраман: Ти си моят живот!

# 343
Снимки от фрагмана

Козичката накрая ще се укроти  Grinning

# 344

Козичката накрая ще се укроти  Grinning

Елиф ..тука е с бяла рокля, а когато ще е с червената..къде ли ще ходят??? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт