Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Всички, включително и тя, Елиф разбра..че това е, вече невъзможно! Да си вземе детето...ама и се оказа, че е проблем дори и да го вижда, Мамчеnewsm78 При наличието на онази, бозавата...какво, друго да очаква...
За Максут, просто няма да коментирам...той, какви планове и желания..имал! Те, май станаха на пух и прах..щом е опрял до Дафа да го съветва как да задържи Елиф!
Ще си вкара автогол, че и оная и тя..барабар с него!
След решението на Кахраман да му кажат и коя е майка му ..на Топрак, Елиф...едва ли, иска повече...
Но е трудно, вижда машинациите на онази ...другата!
Време, просто беше да се изяснят и нема да има такава нужда..Елиф, онази ще й се запали под краката..че й е време!
Ади, бакалъм..какво ще измисли..още....че, чакаме! hahaha hahaha hahaha

# 376
Привет! Hug

Ани HugКралице Hug,за клиповете,инфото и гифчетата! Peace

Тиоо Hug Joy

Да ви сложа временния седмичен рейтинг! Peace

1.   Kiralık Aşk   Star TV   % 8,81   % 23,83   6,85 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 8,32   % 21,74   6,46 Milyon
3.   Kırgın Çiçekler   ATV   % 7,59   % 20,88   5,90 Milyon
4.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 7,25   % 19,38   5,63 Milyon
5.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,21   % 19,49   5,60 Milyon
6.   Paramparça   Star TV   % 5,88   % 16,51   4,57 Milyon
7.   İlişki Durumu: Karışık   Show TV   % 5,72   % 15,92   4,44 Milyon
8.   O Hayat Benim   Fox TV   % 5,64   % 16,30   4,38 Milyon
9.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 5,27   % 14,21   4,09 Milyon
10.   Çilek Kokusu   Star TV   % 5,19   % 14,46   4,03 Milyon
11.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 5,15   % 14,28   4,00 Milyon
12.   Güneşin Kızları   Kanal D   % 5,15   % 13,96   4,00 Milyon

Еркан на снимки! Peace

# 377
Уф...Най-после успях да вляза  #Crazy #Crazy #Crazy след половин часови мъки  ooooh! Joy

Кралице има само един единствен начин - Елиф да разкаже всичко на Кахраман. Той ще намери решение...Но ината е по-голям от нея.
16 годишната Назлъ разсъждаваше много по-разумно от кака си Елиф. Но Елиф хвърчи в облаците - и преди и сега. Сценаристите прекалиха с упорството на Елиф и за мен образа й олекна. Не е това, което си представях за нея в началото. Причината не е, че е майка, не е детето. Напротив, една майка ще погази и гордостта си и ината си, заради детето.
Решение на всички въпроси има, но с инат няма да стане.....
Сори, че нито тя го разбира, нито вие ме разбрахте защо се нервя на Елиф.
Последното е без значение.
Дано Елиф да разбере кой й мисли доброто и кой я обича истински.

Злати  HugЩе гърмим ли шампанско - Съдбата се е придвижила с едно място на пред  newsm10

# 378
Ох..влюбих се в песента от фрагмана. Намерих я с Бг превод.....

Mustafa Ceceli - Gül Rengi - бълг.суб.

http://vbox7.com/play:11863c1fbb

# 379

Прекрасна, Мамче...благодарим! smile3525

Айде и нещо, дето го намерих..мноого полезно и си го запазих, ще ни спести луди пари..дано се науча и аз! ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 17:47 от akalska66

# 380
Наистина прекрасна

# 381
Не остана, чакате ли..като мен, по вашему..час и нещо..при мен два часа и нещо... newsm78

# 382
Да загреем с малко гифчета...

Сърбойките казват, че това е в следващия епизод. Направили са запитване в инстаграм и чакат отговор...
Тази полиция ме притеснява.... ooooh!Дано да не се случи нещо лошо с Елиф и Кахраман...Дано да е за арапина...

Не остана, чакате ли..като мен, по вашему..час и нещо..при мен два часа и нещо... newsm78

Чакам, ама времето върви бавно...И пералнята пере бавно  Thinking

# 383
Работа на Дафката ще е ..това и на орангутана ..Максут, навярно полудяват ..че са заедно и ще се оплачат..че Кахраман я отвлякъл...само и само да развалят....сдобряването им! newsm78

# 384
Или Султан и Мюжгян, тоже ще се разтревожат...едва ли, Елиф ще е имала време да им се обади.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 385
Султан ми е много неприятен образ... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А Мюжгян /гледала съм актрисата само в Перла/ - и там беше такава малко дръпната Рукието....

# 386

Всеки вторник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук:  

# 387
Султан ми е много неприятен образ... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А Мюжгян /гледала съм актрисата само в Перла/ - и там беше такава малко дръпната Рукието....

E, сега поне..втори сезон, чак толкова не присъстват..ако, можеше и Дафа и Къйметката да ги даваха..толкова..малко! newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 388
Приятно гледане съфорумки !   Hug
Баба Меца -Кахрамана си хареса  Grinning

# 389
Здравейте сладури, готови ли сте да гледаме Елиф и Кахраман ???  Аз - да !

Тази вечер серията ще бъде много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт