Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Скрит текст:
Мете се самопокани на кафе и Ках не отказа. Ел каза, че повода за разговора бил за амбалажа. Тя пита защо не знае. Ках пита за това ли наистина иска да говорят и обясни, че точно затова било съвещанието, което тя отменила. Мюжгян се обажда да пита дали е говорила. Ел каза, че се отказала в последния момент. Шук показа картинката и каза, че купувала това./не видях какво е/ Якуб удари на камък. Ках каза, че заради него са в това състояние и ако се съгласи ще постави себе си в ъгъла- проблемите с Максут били сериозно нарушение. Якуб каза на Джанан да не забравя какво говорили. Селим подочу шъткането и вероятно разбра, че има нещо гнило. Дафа информира Макси за успешното начало на „акцията“ Мете се опитва да покани Ках вечерта да излязат. Ках казва,че вкъщи го чакат децата, болния му баща…, но Мете успя да го убеди. Шук пита защо са вкъщи в това хубаво време, а Къймет я пита къде обикаляла. После пита Якуб защо минавал без да поздрави и той я сряза. На Шук каза, че всичко е свършило, Ках го е отрязал. Ел се извини за закъснението, представи се като ортака и каза, че съвещанието може да започне. Дафа разбра, че Ках не е отказал и изпрати съобщение- Ках се съгласи. Тази вечер всичко ще приключи. /съвещанието го изтървах, че и гостенката слушах отдалеч/  Ел предлага тази опаковка и етикет, който е изработил Селим. Ках казва, че е впечатлен и благодари на Зейнеп ханъм. Макси резервира маса в ресторанта. Приятелката каза, че видяла Шук в агенцията и всички се ошашавиха. Селим чу, че Джанан си урежда среща с приятелка и я покани вечерта с приятелите си. Якуб разбра, че Шук е продала СД и от нея има пари.

# 421
Новата съдружничка, трябва да ходи на съвещанието в Анкара...това,предложи Кахраман бей...
Струва ми се, че тази командировка ..именно, ще завърши с отвличането!

# 422
Бризче благодаря за разказа за случилото се до тук  Hug

Ама моля те, не скривай написаното, нека да се вижда, да не го подмине някой - всичко е по темата, няма защо да го скриваш....

Мете се самопокани на кафе и Ках не отказа. Ел каза, че повода за разговора бил за амбалажа. Тя пита защо не знае. Ках пита за това ли наистина иска да говорят и обясни, че точно затова било съвещанието, което тя отменила. Мюжгян се обажда да пита дали е говорила. Ел каза, че се отказала в последния момент. Шук показа картинката и каза, че купувала това./не видях какво е/ Якуб удари на камък. Ках каза, че заради него са в това състояние и ако се съгласи ще постави себе си в ъгъла- проблемите с Максут били сериозно нарушение. Якуб каза на Джанан да не забравя какво говорили. Селим подочу шъткането и вероятно разбра, че има нещо гнило. Дафа информира Макси за успешното начало на „акцията“ Мете се опитва да покани Ках вечерта да излязат. Ках казва,че вкъщи го чакат децата, болния му баща…, но Мете успя да го убеди. Шук пита защо са вкъщи в това хубаво време, а Къймет я пита къде обикаляла. После пита Якуб защо минавал без да поздрави и той я сряза. На Шук каза, че всичко е свършило, Ках го е отрязал. Ел се извини за закъснението, представи се като ортака и каза, че съвещанието може да започне. Дафа разбра, че Ках не е отказал и изпрати съобщение- Ках се съгласи. Тази вечер всичко ще приключи. /съвещанието го изтървах, че и гостенката слушах отдалеч/  Ел предлага тази опаковка и етикет, който е изработил Селим. Ках казва, че е впечатлен и благодари на Зейнеп ханъм. Макси резервира маса в ресторанта. Приятелката каза, че видяла Шук в агенцията и всички се ошашавиха. Селим чу, че Джанан си урежда среща с приятелка и я покани вечерта с приятелите си. Якуб разбра, че Шук е продала СД и от нея има пари.

# 423
Новата съдружничка, трябва да ходи на съвещанието в Анкара...това,предложи Кахраман бей...
Струва ми се, че тази командировка ..именно, ще завърши с отвличането!

Да - има ги на снимка в колата на Кахраман - тя е със сищия тоалет, както беше облечена сега....

При мен Стар тв спря - при вас как е newsm78

# 424
Нерви HugБризче Hug,благодаря! Hug

Нещо Стар тв не бива.Ще търся друг линк! Peace

# 425
Ани и при мен заби отидох на втория линк който си дала дано не прекъсва

# 426
и ппри мен спря и рускините се оплакват

# 427
При мен за сега върви идеално.  Винаги гледам на втория линк и сега пак.

# 428
Ти, наистина ли по този въпрос, дойде да говориш?-питаше Кахраман..за опаковките, амбалажа..новите опаковки, дето никой демек не я е предупредил, че ще се сменят..сменили са пиар фирмата..Елиф, последна е научила..
И ..там, около това си казаха това..онова..
Вие, все така ако се съмнявате, демек ортаклъка ни как ще я бъде...как ще успеем да се оправим..демек!
Вие, нали, преди да дойда..сте се погрижили да затънете!-захапа го, Елиф ханъм!
Съжелявам, съпругата ми...почина, нямах време и желание за работа...бях изоставил, фирмените дела..
Нима, докато ви дойде ...желанието, отново да се ожените...навярно!
Хм...само, отговори Кахраман..

# 429
Дайте линк, къде гледате...При мен никъде не тръгва....

# 430
При мен за сега върви идеално.  Винаги гледам на втория линк и сега пак.

Сиси, не намирам линковете. Моля те ,копирай твоя!

# 431
# 432
Къй сплетничи че Шук не е успяла да отговори откъде има парите
Дафа налива масло в огъня ,че едва ли не ги е откраднала от фирмата и Ках като разбере тежко и
Двете продължават да се ядат , Къй и каза че благодарение на нея Ках се е оженил за нея та да не и знае много устата и да отиде при Якуп за нещо си.
Джелял се опитва и с Ел да поговори , но тя го помоли да не настоява.
Ках е в настроение заради успеха на Зейнеп ханъм
Джелял му каза че е срещнал Ел и Ках го пита дали са говорили , но Делял  каза че не но вижда в очите че има какво да каже и (моли Ках да поговорят

Ел ще кара сама , шофьора я пита сигурна ли е че имало трафик , да сигурна била да не се паникьосват заради нея.
Ках сега ще я настигне галиба

Дафа ги е събрала на очна ставка да не я намесват в това че парите са от нея и Шук я копна нещо за Елиф
Мера насмота майка си че слухти.
Дафа уговаря Якуп че ако каже на Ках за парите и диска ще му каже за органичното производство което е съсипал
Къй затова е била при Дафа да я прати да им затвори устите да не разбира Ках
Ках ругае , как могла да тръгне да кара кола в този трафик
то и Елка си я е страх ама се прави на голямата работа

# 433
Попаднаха в задръстване... Laughing

# 434
  • Русе
Дайте линк, къде гледате...При мен никъде не тръгва....

Къде гледам...  Wink

На телевизора  Laughing - там не спира хич, а сме и назад доста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт