Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Елиф май мисли, че ще ходи с Джанан в Анкара, а той ще отиде Кахраман...

# 451
Шофьора получи нареждане от Ках явно по тела и каза че ще спрат да вземат Джанан и тя каза знам.
нооооооооооо в колата ще влезе друуууууг ихуууууууууу
добро утро г-жо Зейнеп
хахахххахаа
какво искаш ти тук
отиваме на съвещание
спри колата ще слезна
какво има толкова отиваме на съвещание и ще се върнем
не искам да идвам с теб с Джанан щях да ходя
Джанан не може да дойде
щяла да слиза в движение ама Ках заключи
нерви му се че и казва Зейнеп и тя казва че е Елиф но той и каза че елиф е мъртва и тя е неговия ортак Зейнеп ханъм.

Топрак не е на кеф и двете свраки се дракат как да помогнат на детето и Дафа за всичко обвинява Ках и Ел
Дафа иска от Къй да каже и тя да работи във фирмата , Къй каза че Ках няма да позволи но на Къй и дойде няква друга мисъл

# 452
  • Варна
И при мен прекъсна.
Ках каза, че се притеснил като я видял как кара и затова той ще кара. Тя предложи и Джелял да дойде, но Ках каза, че той си има своя работа. Прекъсна. Дафа каза, че всички и омръзнали. Е нееееееееееееееее ужасно е. Ел благодари ама какво и каза Ках не чух. Тя пита притеснил ли се за нея. Той каза да не се шегува и после пак не чух. Като спря тя му поръча да целуне Топ от нея. Джелял го взе „на стоп“Ках кани Дж на кафе, той му каза да не се ядосва. Ел пита Мюжгян среща ли си урежда, а тя и каза да не се шегува с нея, а да каже дали е говорила с Ках. Дафа излъга, че жената на Мете и се обаждала. Ел се похвали, че Селим и е направил голяма услуга, но сега трябва да отиде на съвещание вместо Джанан. Макси излъга, чеКах ще ходи на приятелска семейна среща.Ел си спомни, че и отказал среща с Топрак заради приятеля си, а се оказва, че е заради жена му. Ел поиска и тя да отидат в същия ресторант. В ресторанта Дафа инсценира случайна среща. Обади се на Макс, че вече са там и пита къде са. Джелял- на точното място и в точното време. Дафа пита какво става и защо са дошли там. Шук търси Якуб ама като гледам той не е в състояние да и отговори. Макс иска сирене и червено вино, но там не сервирали такова- предложи пармезан и той се съгласи. Мете предложи да тръгват ако Ках се притеснява от партньора си.Мете говори, но Ках не го чува. Макс имал подарък за Ел по случай това, че станала шеф. Пита дали и харесва- ако не ще я сменят. Каза, че и харесва. Айдеееееееееее тоалетнатаааа. Пита я какво прави. Тя каза, че вечеря като него. Казал, чеще е с приятел, а бил с Дафа. Той каза, че те дошли после. Ел каза да не и държи сметка.V.. Щял да я целуне и щял да разбере истината. Тя го спря и каза, че трябва да продължи вечерята си. На Макс предложи да си тръгват. Дафа пита имало ли проблем. Ках каза че станало късно и трябва да си тръгват. Макс пита Ел дали Ках не я е обидил, затова ли била толкова мълчалива. Тя каза, че мисли за утрешното съвещание. На Мюжгян каза, че видяла Ках, че е щастлив с Дафа. Шофьора каза, че Джанан ги чакала- тя щяла да кара. Ках ееееееее. Тя пита каква работа имал. Той каза, че отиват на съвещание. Тя иска да спре за да слезе, щяла да скочи и той заключи. Думичките от фрага. Дафа се притеснявала-и във фирмата отишла. Поиска Къймет да каже на Ках и тя да започнела работа във фирмата.

# 453
Нерви   bouquet   Бризче    bouquet   Краличке    bouquet    благодаря за преводите  Hug

Дафа да не утрепе и Якуб сега  ?  newsm78 #Cussing out

Питах аз кой е поредната жертва на Дафа...ама вие мълчите
засега няма намерение да го трепе
ама види ли опасност готов е

# 454
Кралице, Нерви, Бризче  мерси за преводите момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Каква ли идея ще роди змията Къймет  Thinking Thinking Thinking

# 455
При мен за сега върви идеално.  Винаги гледам на втория линк и сега пак.

Сиси, не намирам линковете. Моля те ,копирай твоя!

Слънце, прощавай, отивам на стр. 26 пост 386 на Ани, чукам втория линк и ми излиза - после давам на уголемен размер и гледам на цял екран.

Освен това по компютрите съм тъпа като  талпа.  Ако мога с нещо да помогна - насочи ме.  Благодаря ти.  До сега не съм поствала линкове. Може да е много просто, но не съм опитвала.

# 456
Аз гледам на линка който даде Деси за сега върви нормално  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 457
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Аз гледам на линка който даде Деси за сега върви нормално  Praynig Praynig Praynig Praynig

бг-мама е ужасна

# 458
Аз гледам на линка който даде Деси за сега върви нормално  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 459
Ей момичета, може би ще чакаме отново бебе... stork-boy stork-girl 1stroller

Дафа и Максут да го духат  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 460
  • Керодиспансера
Нерви  Hug Бризче  Hug благодаря за преводите и разясненията  Heart Eyes  bouquet

За сега не виждам нищо съществено в серията  ooooh! тъпчем нс едно място в различни ситуации ooooh! Елиф се инати,  а Ках се опитва да стигне до мислите и сърцето и  Thinking

# 461
И аз съм там,а преди това бях на втория линк от дадените!

# 462
  • Керодиспансера
Ей момичета, може би ще чакаме отново бебе... stork-boy stork-girl 1stroller

Ани, кое породи тая мисъл в тебе  newsm78 #Crazy

# 463
  • Варна
при мен и този прекъсва #2gunfire ужасно е!

Между другото си мисля, че спирането9и то два пъти- там където Дафа скопоса Зия ще има някакво значение. Нали казват- щом има пушка на стената тя задължитено ще гръмне

# 464
Какво измисли Къймет?

Общи условия

Активация на акаунт