Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 28 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Оффф на Къй и хрумна да отиде във фирмата и а мъти вода на Ел ама подробностите не разбрах
Ках заведе Ел при Топрак
да я омекоти преди да заминат явно
Топрак иска да отидат у тях , но Ках му каза че сега не може защото имали работа , но му обеща че ще го заведе друг път
Ках май каза да не казва Топрак че ги е виждал , ама не съм сигурна
и каза на Ел хайде маменце да тръгваме
Ел много доволна че и устроил среща с Топрак и Ках се кефи даже музика предлага да слушат.
Шук издирва Якуп
рибарите искат да му помогнат той бълнува да се махат и като се събуди ги нападна още не е изтрезнял
моли се да го убият
Селим май ще разследва нещата във фирмата
Джанан го хвана и той се оправдава че оставял папката , попита за нещо и тя му каза да не и търси сметка

# 466
  • Варна
Оффффф, ще се откажа тая вечер! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Money Дано го качат в ютуб по-бързичко

# 467
Топрак каза за срещата с Елиф и Ках...Joy

Дафа е бясна Joy

# 468
Аз гледам на линка който даде Деси за сега върви нормално  Praynig Praynig Praynig Praynig
при мен и този прекъсва #2gunfire ужасно е!

Между другото си мисля, че спирането9и то два пъти- там където Дафа скопоса Зия ще има някакво значение. Нали казват- щом има пушка на стената тя задължитено ще гръмне

Скъпа, и аз все това си мислех, докато гледах  откъса.  Там тази ограда нали е  военна зона или нещо друго.  Там има камери, които заснемат и пътя.
Така че, от тук ще започне да се разплита възела с  убийствата на Дефне докато  разберат всичко и  Дафа ще остане  пожизнено в затвора.
Така си мисля, няма да я убиват, защото жанра  не е криминале.

# 469
Ках и предлага да спрат да ядат някъде тя каза че имали много път до Анкара и че е яла не е гладна да побързат
Макси сега ще разбере че Ел е с Ках на съвещанието
Ел пак повтаря че не е гладна  НО кАХ БИЛ гладен
кара му се че не може и работа да вършат и на кефа си да угаждат Ках каза не е кеф гладен съм и се врътна
Зейнеп си знае нейното защо правел така и Ках и каза всичко е просто отиваме на съвещание но съм гладен , Зейнеп му казва да ти е сладко и щяла да го чака в колата, каза и ти си знаеш.
Топрак го питат къде е бил и той отговаря
Дафа разпитва наред някой знаел ли е и си го изкара на Топрак
да си отивал веднага в стаята , насмота и Айсел че децата са гладни
насмота и бавачката
Къй я насмота защо си го изкарва на хората и да се успокояла
Дафа велнее тъкмо се отървала от Ел и тя изскочила с Ках в парка
Ках дава отчет на Джелял че не склонява ама ще склони инатата Елиф и взе ядене и за нея в торба
Ел го подкача ако се е наял да отиват вече да работят
дава и храната и казва да се нахрани и после ще говорят
Дафа откача вече , защо Ел е на пътя им и че я мрази
Мера и тя пита каква е тази караница чак при децата се чува
Дафа си изказа всичко на Мера че тя е виновна че подкрепя Ках
и крещи че Ках не я иска
Шук идва и и казва да млъкне света не се върти около нея
Искат да затворят устата на Шук и тя казва да и имам проблема на Дафа , Якуп го няма никъде и казва че е изчезнал и не отговаря на телефона

# 470
Зейнеп ханъм все пак склони да яде и благодари
но Ках и каза че няма за какво да и благодари нормалните хора така биха постъпили със своя ортак
пак я моли да говори и тя отново казва че нямало какво да му каже и той и каза добре нищо не казвай
Ках не кара към Анкара и Зейнеп усети и му каза
той каза няма да ходим в Анкара ще говорим с теб за всичко
но Ел си знае нейната нямало нищо за което да говори

Звънят на Ках но той не чува тела
питат се какво ли е станало с Якуп и какво да направят
Якуп се появява
Шук му се нахвърля де е бил но той и каза да не го докосва
и пита Къй нима си се притеснила за мен и тя казва разбира се че съм се притеснила
каза и да не го лъже и че не е негова майка
Мера пита мамо какво говори той вярно ли е
Синко-
- не съм твой син не ме наричай така
отговаряй защо мълча , защо не ми каза
- баща ти искаше да мълча доведе те и искаше да мълча
- Мера- жената е много разстроена остави я Якуп ,
 всички сте един дол
не сме аз съм ти сестра а ках брат
и нещо и каза че заради Кахраман са убили Керем , а тя продължава да е на негова страна
и тя си спомня убийството
батко какво говориш
истината ти казвам , събудете се и питай Кахраман

Айде свърше се с на Мера добротата пак ще стане лоша май

# 471
Якуб каза че керем е искал да убие Ках

# 472
Якуп да не би да каза, че Керем е поръчал убийството на Кахраман....

# 473
Ехааааа Ках тури очилаааааа
офффф бе по тоя същия път летях и аз ама без Кахрамаааан Sad

# 474
Джанан се прибра и Дафа разбра,че Кахраман е заминал с Елиф Laughing

И пак побесня Joy

# 475
Стаите са им готови дават им ключовете
Ел му казва че няма какво да му каже
ках каза добре ти няма какво да ми кажеш но аз имам
ако искаш връщай се в истанбул или сега или никога
но взе ключа и на Ках му олекна
малеее в какъв хубав хотел я е настанил

Звъни на майка си и и казва че сега са пристигнали в хотела
Макси пита Ел ли е и пита нещо но Ел веднага се направи че трябва да затваря
червейчето го загложди Макси и сега ще проучи работата
Ках я познава до Болка и ще и топи ледовете по свой начин
поръчал и рокли за плаж и тя се кефи
Дафа насмота Гюл защо изкарала Зия времето не било подходящо

Даааа Якуп казал че куршума в Керем бил за Кахраман от Керем и това също съборило Къй
Къй нарежда на Зия какво ще правят сега

Мера пита Керем как можал да го направи и как ще погледне Ках в очите оттук насетне
Дафа се прави на загрижена снаха и ще поръча супа за Къй
Джанан иде и я питат не е ли на съвещанието и Джанан каза че не е отишла тя а Ках и Дафа пита ЕлКах заедно ли отидоха и тя насмота Къй видя ли заедно са отишли , Къй пита аз какво мога да направя ни.що не знам
Джанан пита какво се е случило и къде е баща и.
Шук се мазни на Якуп да говорят но той не иска и казва че всичко е свършило и не иска с никой да говори.

Говори Къймет коя е майка ми говори коя е .
Говори му че тя го е отгледала като роден син и е че и го довел една сутрин и не питала нищо, Якуп не вярва и пита наред знаели ли са нещо
Мера ядосана и на Зия

Дафа звъни на пожар
Ел пита Ках питаше ще остана ли останах, какво чакаме още.
Дафа звъни и Ел ядосано му казва да вдигне и да не я кара да чака, Дафа им се кани че ще мидят и двамата какво ги чака.
Елиф не прави така няма ли да говорим , за какво да говорим с теб , женати звъни , чака те или нещо от сорта.
Дафа информира Макси че са заедно  в Анкара , Макси не вярва и тя му казва да се събуди Джанан си е в тях и да прави каквото ще но да отива веднага в Анкара.
Макси полудя и погна Султан , знае ли че Елках са задно , Сул се кълне че не знае, подпука и Мюж и тя не знаела и се закани че ако разбере че лъже ще и стъжни живота.
Сул нарежда че огън и барут на едно място не бива и че нещо ще стане Мюж е доволна че се е събудила АЕл.

Сул се моли да им помогне аллах ,че Макси може да и навреди.

Ел си знае ината и не вдявам обаче какво казва на Ках ,че я лъжел и те такива и Сул и звъни и и я пита къде е тя и каза че е в Измир , Мюж взе тела и каза че Макси знае че е в Измир и Ел нещо занарежда и Ках като чу Максут полудя и хвърли тела и и каза че това че го мрази е лъжа и да говори да чуе сърцето си и да говори и да спре с тази война.
Ел пита останало ли е нещо за което да говорят , останало било в сърцето е било , виж ме в очите погледни ме и ми кажи че не ме обичаш повече
не можа да го каже и почна да крещи да я остави и че всичко е заради него
той я успокоява и и казва че е тук при нея че е неговия .гживот , че я обича

# 476
  • Плевен / София
Ехааааа Ках тури очилаааааа
офффф бе по тоя същия път летях и аз ама без Кахрамаааан Sad

smile3502 smile3518 smile3502

# 477
  • Варна
Шук каза, че само Ках и Дафа били важни, а Якуб го нямало цяла нощ. Ел благодари за похапването. После се шаштиса, че се отклоняват от пътя за Анкара. Каза, че било вярно за болницата, но нямала какво да му разказва. В къщата се връща Якуб и Къймет казва, че се тревожела- тя била майка. Якуб казва, че тя не му е майка и да не отрича. Къймет казва, че баща му го е донесъл и искал да мълчат и тя мълчала. Мерием се опита да го накара да не се държи така- те били семейство. Якуб каза, че не и е батко. Каза, че нейния син се опитал да убие Ках. Мерием си спомни поведението на Керем и разбра, че това е истината. Къй припадна. Обаче нашите гугутки се кефят, че са заедно. УУааааааауууууууууу, Нервииииииииииии, сложи очилИте- супер ееееееееее! Ках казва да тръгват. Ел казва, че няма какво да му разказва. Той казва, че щом тя няма, той имал какво да и разкаже, не я ли интересувало. Остави и ключа и каза да решава- ако не иска да говори с него да се прибира в Истанбул. После видя, че остана. Не искала да говори с Максут, бързала и после щяла да му се обади. Ках и каза, че някой чука. Пиколото каза, че пакетите ги праща Ках. Дафа казва, че кръвното на Къй паднало. \Гюл каза, че доктора казал всеки ден да го извеждат на въздух. Къй се чуди какво щяла да прави- всичко се разпадало. Мерием пита Керем как е могъл да направи такова нещо- да иска душата на брат и, как щяла да го гледа в очите. Джанан каза, че Ках и Ел са заедно и Дафа побесня. Оплака се на Къй, но тя каза, че нищо не може да направи. Якуб пита коя е майка му. Къй казва, че го е гледала като роден син и много го обича. Да не продължават да го лъжат. Пита Джанан и Мерием и те ли са знаели. Мерием каза, че не е знаела, но Якуб не им вярва. Дафа звъни на Ках. Ел казва да не кара жената да чака, а да се обади. Ках пита Ел няма ли да говори с него. Тя казва, че няма смисъл. Дафа информира и Максут. Каза, че Джанан си е вкъщи и са двамата с Ках. Мюжгян пита защо е полудял Макс. Той пита Султан и Мюжгян дали са знаели. И те се шашнаха. Сул казва, че било огън ибарут и се моли Аллах да им помага. Ках казва, че Ел правела детски неща. Султан пита къде е и тя казва, че са в Измир. Мюжгян каза, че Максут е научил, че са заедно. Ках хвърли телефоните и следват думите от фрага. Ках казва да се успокои, той е до нея, тя е неговия живот и той знае, че все още го обича.

# 478
Май така ще свърши епизода и червената рокля дървото сдобряването и полицията след тях ще е в следващия епизод

# 479
Така ли ще свърши  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт