На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 562
  • 760
  •   2
Отговори
# 195
И ние мислим за един Крит през септември. Даже запазих 10 нощувки за всеки случай. Обаче и аз стигнах до извода, че с едно настаняване няма да стане и сега обмислям да пусна 5 от нощувките и да сменя местоположението. Нямам време да разуча още всички плажове, но скоро ще се ориентирам.

# 196
  • софия
Закъсняло ноемврийско и почти гръцко Simple Smile

# 197
  • София
Някой да е ходил в Аквалед ризорт , Корфу ? Има 12% отстъпка и яко му се чудя.

# 198
  • София
Хм... това ли е актуалната тема за Гърция newsm78 Голямо затиши е настанало...
Включвам се с едно  питане по банална тема- Халкидики.Имам намерение скоро да направя резервация за  море  в началото на м. юни на Касандра.Не търсим лукс а бюджетно и непретенциозно настаняване, по възможност на база НВ- двама с дете.Стилът ни на почивка е с всекидневни разходки и пътуване до ралични плажове.Целта на  тази почивка е опознаване на ръкава.И в този ред на мисли ви моля за препоръки- кое населено място да изберем.Разлгеждам Посиди,Ханиоти и Пефкохори.Плюсове и минуси и всякакви отзиви за тези населени места ще са ми от полза.Пак казвам- хотелът, който ще изберем ще е просто местостоянката, но е желателно да е удобен  и като отправна точка за ежедневните  екскурзии, а също така да има къде да се разходи вечер без да е лудница Crazy

# 199
  • Бургас
sssani на Касандра не съм била, но ако ходите началото на юни морската вода няма да е достатъчно топла. Добре е да избирате по-плитки заливи ако искате да се къпете.

# 200
  • София
Целта на тази почивка не е точно плажуване в този му смисъл.Аз обожавам да седя на плажа с книга в ръка.Обикаляме постоянно на различни интересни  места.А колкото до водата-  всяка година ходим  по това време на първо море- в края на май дори  и в началто на юни и не сме оставали разочаровани.МИналата година беше  чудесно .Не познавам заливите в района и  не съм проучвала от тази гледна точка Crazy

# 201
  • София
sssani, добре дошла в тази тема Simple Smile И за мен началото на юни е чудесен избор за почивка, защото е по-спокойно. Задължително ли държиш да бъдете на хотел с изхранване? Ние масово ходим по студиа без изхранване и по този начин много хора си организират бюджетна почивка в Гърция. Петър е специалист по Касандра и май беше ходил в някои хотелчета с изхранване предни години. Дано да се включи със съвет. И не пропускайте Афитос в програмата  Peace

# 202
Записвам се в темата, че още мисля къде ще летуваме следващото лято....Миналата година бяхме на Халкидики, това лято на Тасос, сега си мисля евентулано за Корфу, но да видим... Rolling Eyes

# 203
Здавейте отново след година затишие. Какво ще кажете за края на юни? Искам да е топло, с две деца сме.
И ако може някой мнение за Athos Palace на Касандра ще съм благодарна.

# 204
  • на Мелмак
Края на Юни принципно е топло.
Аз резервирах на Корфу за техният Великден.
Вече чакам Crazy

# 205
Аз продължавам да се колебая между Корфу и Закинтос. Просто не мога да реша и двата ми харесват, и двата искам СЕГА. Е, да....Обаче реалността е друга.

# 206
От 2016 г. въвеждат винетки в Гърция.  Някой нещо да е прочел за цени или да има информация от приятели в Гърция?

# 207
  • София
Никъде не пише цените, само че ще зависят от времето за престой в страната. Но било проектозакон на МТ, не е  прието още. А и не знам дали може да налагаш плащане само на чужди граждани, за местните стикерите ще са безплатни.

# 208
  • София
Ние ще сме в Гърция за Нова година, интересно какво трябва да правим, ако от проект се превърне в закон?

# 209
Със сигурност ако бъде обнародвано, ще се появи в българските медии повсеместно.

Аз резервирах на Корфу за техният Великден.
Техният и нашият Великден са едно и също Simple Smile

Кайлис,
зависи кога ще ходиш - оптималният сезон за двата острова е различен. Разбира се, действай и по усет, лични предпочитания и харесано настаняване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт