На море в Гърция 2015 - VIII

• 99 578
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Да не ти казвам, че и Родос е едно мноооого хубаво място Twisted Evil

# 286
Кайлис, над 100 са те, как ще избереш, не знам! Wink

Както казваше една приятелка - аз на грозен гръцки остров не съм била.

# 287
Ние получихме покана за Халкидики, като казах на мъжа ми, реакцията беше "Ми те не знаят ли, ние обичаме острови" Ахахахаха Simple Smile Не, наистина, трябва да избера скоро. След Кефалония миналата година ще ни е още по - трудно.

# 288
ЧНГ момичета!
Здраве и много сполучливи пътувания през годината!
Да се похваля с билети за Крит за мартенските почивни дни. Реших да направим едно опознавателно пътуване и да видим дали и къде ще ни хареса за по-дълга почивка. От Солун до Ханя хванах 4 билета за 186 евро.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 20:12 от sofia72

# 289
 Честито, ще се поразходиш, ще похапнеш! За паркинзите, аз съм ползвала Ikaros, Moharet - Byzantium, без забележки са и двата, а сега погледнах, на сайта Parkvia се е появил някакъв нов, Еparking, още по-евтин и горните два, тея хора най-накрая ще ни дават някой лев, че им ползваме услугите  Simple Smile

# 290
  • София
Хаха, Евхен, разсмя ме  Hug Има много паркинги около летище Македония и цените са сходни, условията също. Ние сме ползвали този - http://www.parkfly.gr/en/

Кайлис, на Цикладите също е хубаво да ти кажа Simple Smile Изборът е труден. И аз постоянно си сменям желанията  Laughing Засега имам идея за тази година, но ще видим, особено за септември, защото Крит вече е ясен през юни.

# 291
  • София
Като ви чета и се успокоявам, че не само аз си сменям желанията почти всеки ден Wink Вчера гледах Лефкада, а днес на дневен ред е Парга.

# 292
  • София
Хехе не си сама Simple Smile Тук е пълно с пътешественици - мечтатели и постоянно се сменят планове и дестинации. Аз преди две години наредих страхотен маршрут из Цикладите с резервации и всичко и два месеца по-късно изцяло го промених, но не съжалявам, защото така видях голямата любов Милос  Heart Eyes

# 293
  • София...........
Като ви чета и се успокоявам, че не само аз си сменям желанията почти всеки ден Wink Вчера гледах Лефкада, а днес на дневен ред е Парга.

Аз не само ги сменям но редувам ... Embarassed
Иначе Лефкада с няколко дни в Парга е най-добрата комбинация Wink

# 294
Иначе Лефкада с няколко дни в Парга е най-добрата комбинация Wink
Това точно изобщо няма нужда да го мисли човек, направо да тръгва Simple Smile

# 295
Здравейте мами  Heart Eyes
Ориентирам се за лятна почивка в Гърция или да бъдем по-конкретни - Скиатос, Скопелос или Лимнос.
Изчетох доста от темите ви, но информацията е толкова много и толкова мнения има, че не знам какво да правя. Половинката иска да отидем с кола, което както всеки знае има и минуси и плюсове и ето веднага първия минус - пътя по вода!Снимки видях и от трите места, но моля ориентирайте ме как стои въпроса с фериботите.

И като цяло ако може малко мнения къде е най-красиво , при положение че сме с кола не сме задължени а стоим само в хотела/апартамента...
И последно, не съм била в Гърция и въпроса ми е наистина ли животното ''all inclusive'' там не съществува?

# 296
Съществува. От тези трите можеш да го намериш на Скиатос.
Фериботите са коментирани назад в темата, за Скиатос и Скопелос са от Волос, за Лимнос от Кавала.

Трите острова са напълно различни като пейзаж.

По принцип човек като отиде някъде не само не е задължен да стои само в хотела/апартамента, а даже е  задължен да не го прави  Sunglasses но това според мен, разбира се.

# 297
Параход, ти си пътувала навсякъде Simple Smile Благородно ти завиждам. И благодаря! Още разучавам, но ще се върна назад отново и ще чета пак.

Все пак ако някой може да спомене цена ( знам, че тази на колата зависи от големината й, но все пак приблизително - говориме за малка лека кола) и на човек/в посока цена? Simple Smile

# 298
За навсякъде претендират други Simple Smile аз основно в Гърция и чат-пат други части на региона.

За Скиатос - 70 и нещо евро за кола и 20-ина на калпак, т.е. около 120 евро в посока.
Скопелос е малко по-скъпо.
И за двете места има промоционални билети около 20% по-ниски, но трябва да се дебнат в нета.

Лимнос е малко по-евтино, към 160-170 излизаше в двете посоки за кола и двама пътници май (аз там не съм ходила, но много хора от темата могат да те светнат и са показвали снимки и разкази).

# 299
Ами да си кажем правото - не е особено евтино, 120 евро в посока не е малко.  ooooh!
Не знам , пустото му! Аз искам нещо по-екзотично , той е малко по-практичен и иска Халкидики. Защото сляд лятото сме си обещали и пътешествие до Барселона и малко ще ни дойде в повече.

Благодаря много , много си мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт