Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Това със забравянето...много съм разсеяна. Как не забравям да хапвам само-не знам! Grinning

# 466
Здравейте, момичета!

Наистина сте много активни тези дни!

Аз се включвам да кажа за дрехите за бременни. Много обичам магазин Камеранс - на Солунска и на Витошка. Там продават дрехи на серията (или марка е, не знам) Mamalicious. От там си взех едни дънки с ластик на кръста, всъщност при мен е почти до под бюста. Мисля да си взема поне още едни, че останалите дънки започнаха да ми стягат на корема. Симпатични неща има и цените са като на нормални дрехи, а не изкуствено надути като за бременни.

# 467
  • Варна
Здравейте и от мен....досега бях в юнските мами, но термина ми е за 28 май и реших да се преместя, където ми е мястото  Heart Eyes bouquet
Първа бременност ми е, 8-ма седмица...чувствам се перфектно  Heart Eyes
Нареждам се тихо и кротно до вас да ви следя  bouquet

# 468
natalkus,за търкалянето със сигурност и аз ще ти правя компания.То няма спирка с това ядене.Само днес нямам такъв апетит,но то това е от неразположението ми и си е цяло чудо.
Sahasrara,благодаря ти,но преди малко се чух с док и каза най-вероятно си е точно вирус,но ще се оправя-няма къде да ида. Peace
Относно забравянето и при мен го има...постоянно забравям да си изпия сутрин на гладно витамина и чак по обяд се усещам(като днес примерно).
Jorjeta,лека бременност и здравичко бебче на финал.
Аз ще взема да стана все пак да си спретна една зеленчукова супичка,че трябва да се хапне нещичко.
п.с.Време е да започнем да мислим за заглавие на новата темичка,а после и да гласуваме.

# 469
  • Варна
rosit@, благодаря  bouquet Темата ви е страхотна, а първият пост много полезен...връщам се, за да се опитам да ви опозная  Hug И аз пожелавам лека и спокойна бременност на всички  newsm51

# 470
  • София
Здравейте, момичета-кокичета!!!!
След вчерашния ужасен ден се включвам и аз да си побъбрим!
За дрехите за бременни аз намазах покрай сестра ми, която роди този януари и ми даде няколко панталона, блузи, клинове и рокли... А онзи ден си купих една блузка и от Waikiki... не ми направи впечатление да е надута цената...Иначе и аз мисля да залагам на клинчета и туники, според мен ще мога да си нося и моите дрехи - блузи и т.н. поне до към 5-тия.
Роси, оздравявай бързо! За новите мами - добре дошли и честито! Някой се притесняваше, че доктора му е млад, според мен ако те кара да се чувстваш ок - супер не го сменяй, а това че се допитва също е добре, в крайна сметка никой не знае всичко на тоя свят!
Момичета аз да се оплача, днес се мерих и се притесних, защото съм отслабнала 1 кг...което попринцип не е много, но на моите 51кг....
Чудя се какво да правя, нищичко не мога да се сложа в устата... дайте съвет!

# 471
  • Варна
MALCHO11, аз съм чувала, че е в реда на нещата първият триместър дори да се свалят няколко килограма, но после всичко се наваксва  Heart Eyes
Аз сега се разтърсих за изследванията, които трябва да се правят по това време...до сега съм ходила на лекар един път, за да ми установят бременността...тя ми записа час на 27.10 и сигурно тогава ще ми назначи това, което трябва, но ми се искаше да съм запозната...в първият пост линка, който е даден за изследвания в този период мисля, че не работи или аз не мога да се ориентирам в сайта към който води  Tired
Вие позволявате ли си шоколад? Малко? Шоколадова бисквитка, бонбон, няколко блокчета? Аз имам голям проблем със шоколада и съм го свела до минимум, но все ми се карат  Blush

# 472

Чудя се какво да правя, нищичко не мога да се сложа в устата... дайте съвет!

Малчо, консултирала ли си се с лекар по този въпрос? Би трябвало да може да те насочи, дали с нещо, което да намали неразположението, дали с правилен подбор на храни.

Как се чувстваш по отношение на препечени филийки, сирене и маслини? Аз когато се почувствам кофти ям това и ми е добре. Не дразнят стомаха, вкусни са.

# 473
Аз си позволявам всичко, което ми се яде. Не пуша и не пия обаче.
Доскоро бях минус 3 кг, какво да се прави като всяка вечер имам неразположения  Sick

# 474
  • София
Еми последно като бях, говорих да... АГ-то ми каза, че всичко е в реда на нещата и да ям каквото мога дори и да е едно и също, като ми каза ако мога да наблягам на плодове и зеленчуци и че всичко трябва да премине до към 12-14 седмица, но че има жени които до края са така... Поне беше откровенна.
 Иначе и аз от 4 седмици само това ям... препечени филии, сирене и домат, банани и грозде и пак отслабвам, дано само с бебо всичко да е наред...

# 475
Здравейте момичета  Hug За килограмите е нормално първите 3 месеца да се свалят,след като има гадене и други екстри.И на мен ми се гадеше(сега вече от време на време) ама си качих 1,5 кг ей така,като пич! ooooh! Росита,направи във фейса и една таблица с килограмите и да пишем всеки месец по колко качваме.Аз така или иначе съм си казала,че на всяко 1-во число от месеца ще се тегля.Поне един път в месеца да съм пред инфарктно състояние,а не всеки ден.
Жоржета,добре дошла Hug Радвам се,че има още една Варненска мама  Simple Smile
За дрехите и аз мисля да карам на клинове и туники,че едва ли нещо друго освен клин ще ми прибере задното ремарке Mr. Green Laughing И ако нещо набарам от втората употреба,това ще ми е.Изобщо не мисля да давам пари за дрехи ,дето ще ги нося няколко месеца.

# 476
Здравейте и от мен. MALCHO11 според мен  whoowhoo е права. Консултирай се с лекар. Може да ти изпише нещо. Всяка храна влияе различно на различните бременни. Аз сега съм на етап перманентен глад и перманентен мързел. Whistling Първото го туширам с повече плодове, ама с второто хич не се разбираме.
 Jorjeta аз си хапвам всичко което ям по принцип. Не си падам особено по сладкото - обичам основно шоколад, но черен. (доктора при миналата бременност ми позволи само такъв ама и аз си го обожавам). Както са казали "Отровата е в количеството" - ако не се прекалява няма проблем според мен.

# 477
  • Варна
Успокоихте ме, момичета, въпреки че се старая да не прекалявам като ми се скарат вкъщи и ми става гузно  Blush А пък ми се хапва по една бисквитка след вечеря примерно  Crazy
На мен гинеколожката ми обясни така: първите 3 месеца яж, каквото можеш...ако имаш гадене и повръщане особено тогава. Каза непременно да и се обадя, ако повръщам над 4 пъти на ден...
След 3ти месец вече започваш да се храниш за бебето и ми изброи плодове, зеленчуци, млечни продукти, мазни риби (тип сьомга) и т.н. Но каза, че докато ми е лошо и ми се гади да ям каквото мога. Така че според мен няма място за притеснение, MALCHO11, просто времето от бременността ни е такова.
Благодаря на Бог, нито ми се гади, нито съм повръщала...боря се и аз със сънливостта и мързела  Mr. Green

# 478
Аз също си позволявам от всичко по малко,като разбира се не пуша и рядко се случва да пия по половин чаша бира или бяло вино.
Мимси,ако искаш направи такава табличка и я качи в групата,наистина сега нямам сили да правя каквото и да било,дори и тв-то ме дразни и не ми се гледа,но съм го пуснала колкото да не стоя като ку-ку.
Само тук влизам да си ви чета,че разбира се немога без вас...привързала съм се. Whistling

# 479
  • Cтраната на чудесата
Момичета,аз от скука се побърках и взех да си мисля разни ГЛУПОСТИ  ooooh! Joy Понеже терминът ми е 14.05  ,взех да се "панирам"   да не взема да родя на 06.05 ,че не мога да измисля име  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy      smile3555 smile3555 smile3555 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт