Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Ние за мъжко име сме единодушни, но за женско хич...
Освен 06.05 на 01.05 е Великден.....

Малчо, не се притеснявай за кг, има време, ще наддадеш.
А кое е мъжкото име на което сте се спряли? (Ако не е тайна)

# 526
Само подшушвам, че Пипилота също е с двечки Simple Smile

# 527
Това са моите 3 предложения,които успях да измъдря:
1.Студени есенни дни,а МАйското коремче започва да личи!
2.МАЙското човече все по-голямо става,а на мама коремчето си проличава!
3.Падат есенни листа,а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

Харесва ми 1.

# 528
Аз малко в страни от разговора досега, ама да се оплача, че много ми капе косата Sad Сега се намазах с една домашна маска. Някакси изведнъж се стреснах. Последните дни забелязвам усилено падане, а тази сутрин като се загледах имам чувството, че отпред направо лекичко ми е уредяла  Weary Силно се надявам, че е внушение... Sad

# 529
И моето едното момченце е Габриел. Друго мъжко с Г не можах да измисля. Simple Smile Бабите бяха потресени.  Mr. Green  Майка ми като й съобщих как сме го записали и ми каза, че сега бил момента да го сменим.  hahaha
За стволовите клетки ние запазихме и на двете деца. Сега вероятно пак ще запазим. Аз много четох и мислих по въпроса. Основното, което в момента може да се лекува са заболявания на кръвта. Другите са много ограничени, но пък медицината в това направление се развива много бързо и четох за експериментални изследвания за дори създаване на органи, така че след 20 години е възможно болестите, които могат да се лекуват, да са много повече. Другото е, че не са на 100% съвместими стволовите клетки на децата. С голям шанс са за съвместимост, но не 100%. Въобще, дано не се налага да ги ползваме, но ако се наложи някога, поне ще знаем, че сме направили каквото е трябвало.
Тук вярно ще е рекорд на близнаците. Някой беше писал назад за Изиуокър дуо - аз бях с такава. Като цяло страхотна количка, здрава, стабилна, маневрена. Единственото, което не й харесвах беше механизма за сваляне на облегалките в седналото положение. Аз ги извеждах с надеждата да заспят и да поема малко въздух, но като ми заспяха, има едно велкро при свалянето, което ги будеше и започваха отначало рев и приспиване и направо ме побъркваше този механизъм. Просто спрях да ги свалям облегалките като заспят и спяха едни такива изкривени и седнали, но нямаше какво друго да направя с две мрънкащи бебета. Предполагам мижеше да се сложи нещо на велкрото, но то има и по два ципа от двете страни (т.е. общо 4) и това също ги будеше докато го спусна. Така че пробвайте, гледайте всички функции, че количката за близнаци си е едно от най-важните попадения.
П.С. Групата във фейсбук тайна ли е? Или се вижда от всички?
П.П.С. Мен ме викнаха за таблетки за желязо. Не разбрах какви са ми стойностите, че то тук голяма драма с езика, но се изненадах. Първият път ми дадоха желязо още на края на 3 месец, но си мислех, че е заради двойната бременност. А сега още от сега. По принцип нямам нисък хемоглобин. При някой има ли нещо такова?

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 23:31 от karelia123

# 530
Аз малко в страни от разговора досега, ама да се оплача, че много ми капе косата Sad Сега се намазах с една домашна маска. Някакси изведнъж се стреснах. Последните дни забелязвам усилено падане, а тази сутрин като се загледах имам чувството, че отпред направо лекичко ми е уредяла  Weary Силно се надявам, че е внушение... Sad
Добро утро!Аз също съм с косопад.Ужасно засилен,не знам дали е сезонен или от бременността,може би и двете, но косата ми значително оредя.А като се сетя след раждането,как се усилва и тръпки ме побиват!Надявам се с времето да отшуми. Rolling Eyes

# 531
Добро утрооо!
Днес съм една идея по-добре(дано само не ме чуе дявола).
За гласуването на заглавието ще го пусна скоро,изчаквам,ако има и други предложения.
Спрямо избора на количка това си е направо цяла наука.Наистина трябва да се гледат внимателно по няколко критерия,които аз първия път не спазих особенно,но този път ще съм по-стриктна.
karelia123,групата във фейсбук е тайна,ако имаш желание...заповядай! Hug
Косопад и при мен го имаше,но след като се подстригах леко понамаля и сега е по-поносимо положението.Убедена съм,че е съвкупност от бременност и сезон. Peace

# 532
добро утро,момичета
как са тумбачетата днес Simple Smile при нас е мъгляво и студено и си пускам чайче Simple Smile
по повод косопада-нормално е,сега е сезон,не се притеснявайте, аз си взехмаска на Лакме и съм супер доволна, още от първото позване косопадът намаля с 50%
килограмите-в първото тримесечие е нормално да се качи 1 кг, а дори и да се свалят до 3кг, така че не се тревожете. С цялото гадене и повръщане е съвсем нормално да се отслабне, след това организма си наваксва
относно имената- аз знам как ще се казва, ако е момче, живот и здраве Simple Smile имам два варианта, но за сега ще остане тайна Simple Smile
за новата темичка ми харесва вариант 1
усмихнат ден от мен Hug

# 533
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile

Да се присъединя и аз към косопадащите  Sad Но и според мен е сезон+хормони - надявам се да се нормализира. Който има опит в намаляването по някакъв начин - да сподели Simple Smile Моята имам чувството и че се омазнява по-бързо  Thinking
krivcheva , тази маска ще се пробва Simple Smile

Да попитам мамите с опит - този глад до края ли продължава така или на един етап се нормализира или пък още ще се засилва ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ми аз на всеки час трябва да дъвча нещо - не знам как ще кача 1 кг. за първите три месеца ... ooooh! Joy

rosit@, и аз бих искала да се включа във фейс-групичката, ако е удобно  Blush Само да питам това видимо ли е за останалите ми приятели, защото никой не знае все още - да не се издъня така нелепо  Laughing

# 534
  • София
Може ли и мен във фейса?

# 535
Говорите си вече за имена. Ние имаме само женско име -  Йоана. Предния път имахме само мъжко - Калоян. Толкова се надявам да е момиче, че въобще не съм мислила за друго име. А за имена с Г, имам позната която си кръсти детенцето Галиана, отначало ми беше много странно, но след това започна много да ми харесва.

# 536
  • Варна
Добро утро и от мен, момичета  Hug
За имена сериозно не сме мислили...на мен много ми харесва Лора (тайно се надяваме да е момиче), но мъжа ми не го усещал  Whistling и сега мислим друго...а за мъжко име изобщо не мислим  Rolling Eyes
За сега нито за дрешки съм гледала, нито купувала, нито нищо...само се надявам човечето да расте и всичко да е наред и не знам как ще издържа до 27-ми, за да го видя колко е пораснало и дали всичко му е наред. Уж се чувствам спокойна, а сякаш живея от преглед за преглед  Tired
Колбаси не ям, но аз и преди не си хапвах...нямам им доверие  Crossing Arms
Имате ли представа дали може да се пият пробиотици по време на бременността  bouquet

# 537
Със сушените колбаси аз май леко прегрешавам,но и док нищо не ми е казвал за тях.
bebka_8,това с глада според мен си е строго индивидуално.Познавам такива,които до края си имаха големия апетит,но и такава,която освен плодове и зеленчуци не наблягаше много на други храни.
Който иска да се присъедини във фейсбук групата да ми пише на лични и по възмйожност направо своя имейл. Peace

# 538
Здравейте, мили дами!

След дълго четене (още от първата страничка на първате тема), събрах смелост да ви пиша. С огромна радост се присъединявам към вас! Живот и здраве на 19.05.2016г. (или някъде там) ще стана мама за първи път. Като всяко ново нещо, това ме кара да изпитвам и радост и страх...а да не говорим за купищата въпроси, които са в главата ми. Сигурна съм, че тук ще намеря много отговори на въпросите си!  Hug

Малко повече информация за мен - на 26 г. от София, очаквана и желана бременност! Вече бяхме на два прегледа - за установяване и за сърчице.  Kissing Heart За сега, а и надявам се до края - всичко е наред.

Надявам се да преживеем заедно всички емоции и да сме си подкрепа! bouquet

# 539
Здравей, matahari Simple Smile

Добре дошла и лека бременност. Живо и здраво бебенце на термин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт