Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
bebka_8 за София аз ходих през миналата си бременност при Марков, много съм доволна поради две неща: апаратурата му е много висок клас, а той е страхотен професионалист, много спокоен, обяснява подробно и внимателно.  http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100 Има и други варианти, чела съм добри отзиви за Фемина, например, но не смея да препоръчвам нещо, което не съм посетила лично. Дано се включат и други мами с лични впечатления!

# 601
amini , за съжаление шефът на едната, за мен е чисто луд - не искам и да стъпвам там. А в другата специалистите, които останаха са на по 30 години, завършили МУ Плевен .....Апаратурата сигурно е супер, но всеки вижда каквото знае и каквото може. Вече съм си патила от специалисти-диагностици.
Единственият, който остана компетентен според мен е д-р Бързашки.
На 14.09. когато видях положителен тест се обадих за преглед - дадоха ми час за последната седмица на октомври .... Sad

# 602
  • На остров
Добре дошли на всички нови бъдещи мами  bouquet bouquet bouquet !

И аз като Амини, толкова прелгеда минах за последната година и половина, че дали е бял или цветнокож, мъж или жена или са няколко на куп, не ми прави впечатление просто.

Иначе за имената имам за момиче  Heart Eyes варианти, за момче по трудно . И в двата варианта няма да е с Г  Sunglasses

# 603
И аз съм чувала добри отзиви и за Марков, и за Фемина. Даже мисля съм чела, че самият д-р Марков и бил част от екипа на Фемина и доц. Вили Димитрова и после се е отделил самостоятелно. Ти при самия д-р Марков ли ходи ?

Да, при него бях. Много добро впечатление ми направи.

# 604
И аз съм чувала добри отзиви и за Марков, и за Фемина. Даже мисля съм чела, че самият д-р Марков и бил част от екипа на Фемина и доц. Вили Димитрова и после се е отделил самостоятелно. Ти при самия д-р Марков ли ходи ?

А има ли голям наплив ? Колко време предварително трябва да звънна ?

# 605

А има ли голям наплив ? Колко време предварително трябва да звънна ?

По принцип има наплив. Аз си записах час един месец по-рано.

# 606
Значи - ако, живот и здраве, всичко е наред на 20.10. - тогава мисля трябва да съм 8 седмица - веднага звъня !  newsm78  Simple Smile

# 607
добре дошли на новите момичета, лека бременост мили дами и здрави бебечета на финала Simple Smile
еехее, много сте се разбързали, момичета- имена, зимни якета, колички....аз вървя седмица за седмица- само чета за конкретната седмица какво се развива в бебето и това е...
купила съм си само едни нови дънки за бременни, които са супер и хич не им личи ,че са дебелите търбухчета. Joy Зимно яке ще си ползвам за сега от миналата година- става си ми без проблем, даже имам две, като умалеят ще го мисля
принципно до последно не мисля да купувам каквото и да било за бебето, аз имам и доста неща от сестрата, но ще ги разгледам чак в 8мия месец...
Иначе моят БХС си го насрочих за 19,10, когато ще съм 12г.с+1 ден

# 608
Значи - ако, живот и здраве, всичко е наред на 20.10. - тогава мисля трябва да съм 8 седмица - веднага звъня !  newsm78  Simple Smile

Хаха, горе-долу така ще е, да  Laughing  При мен през миналата бременност на женската консултация лекарката ми каза: "Да знаеш, че до тази дата (и ми каза една дата), трябва да си направиш ФМ. Запиши си час до еди-кога-си, защото има много желаещи."

Да е жива и здрава, добре че ми каза, че аз тогава с първо дете си нямах и представа как стои въпросът с часовете и си мислех да звънна някъде 2 седмици по-рано, колко съм била заблудена  ooooh! Crazy Joy

krivcheva толкова е хубаво, че имаш още неща от първото детенце, аз тъкмо подарих всичко, вкл. и количката и забременях пак  Crazy Та сега имам дрехи само за 3 годишни и ще трябва да понапазарувам разни неща за бебето. 

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 12:44 от Amazing Amazing

# 609
Значи - ако, живот и здраве, всичко е наред на 20.10. - тогава мисля трябва да съм 8 седмица - веднага звъня !  newsm78  Simple Smile

Хаха, горе-долу така ще е, да  Laughing  При мен през миналата бременност на женската консултация лекарката ми каза: "Да знаеш, че до тази дата (и ми каза една дата), трябва да си направиш ФМ. Запиши си час до еди-кога-си, защото има много желаещи."

Да е жива и здрава, добре че ми каза, че аз тогава с първо дете си нямах и представа как стои въпросът с часовете и си мислех да звънна някъде 2 седмици по-рано, колко съм била заблудена  ooooh! Crazy Joy

krivcheva толкова е хубаво, че имаш още неща от първото детенце, аз тъкмо подарих всичко, вкл. и количката и забременях пак  Crazy Та сега имам дрехи само за 3 годишни и ще трябва да понапазарувам разни неща за бебето. 
да,да, Amazing, със сигурност ще ми е от полза Simple Smile е, ще пазаруваш, няма как,ама поне до 3 годишни  Joy

# 610
  • Варна
Зор да ходя на ехограф...видяхме го бебето с тупкащо сърчице, но според машината съм в 6-та г.с. Плодният сак отговарял на 6-та седмица, а вътре бебето дори не можа да го измери. Въпреки, че има сърце, което се появявало след 6-та седмица...
Според гинеколожката и размерите, които видяхме при прегледа за установяване на бременността си бях точно в 7-ма г.с. От тогава мина 1 седмица, а вече от днес мисля, че съм в 9-та седмица. Т.е. ми дава разлика между двата ехографа от около 2 седмици, което не знам как да го разбирам  Tired И се притесних сега много  Sad

# 611
Жоржета, не бързай да се притесняваш, понякога проблема е в гинеколога, който гледа монитора все пак той задава точките и измерва плода. Защо не направиш повторен преглед при друг или звънни на проследяващия и си кажи опасенията Simple Smile

# 612
  • Cтраната на чудесата
И аз имам дрешки от "каката" ,но живот и здраве мисля към 9-ти месец да ги вадя  Peace

Аз с първата бременност посетих "Фемина" ,гледа ме Икономова.Само едно не ми хареса и то беше,когато звъннах да си запиша час г-жата отсреща беше мнооого,ама мнооого недружелюбна,даже не представи коя клиника са.По средата на разговора ме пита "Ма за кога искаш час ? #Crazy   А аз вече стъписана и казвам когато те ми кажат. А отсреща "Оф нека да е другата седмица,при Икономова"   doh.Но общо взето прегледа ми мина супер.  Peace  Но и тази година мисля пак там да бъда  Joy Joy Joy

# 613
Jorjeta не се притеснявай, в ранните стадии на бременност се случват разминавания в изчисленията. Всичко ще бъде наред, щом най-важното за сегашните седмици е било там и на двата прегледа: бебче с тупкащо сърчице! За да си спокойна, поискай още едно мнение от специалист, задължително с висок клас апарат, защото това наистина има значение за изчисленията и с някои апарати се виждат неща, които с други не могат да се видят. И не на последно място, възможно е при някой от прегледите лекарят да е въвел погрешно датата на последния цикъл, понякога се случва.

"Ма за кога искаш час ? #Crazy

Това ме разби  Joy

# 614
  • Варна
Благодаря ви момичета...наистина се притесних, а вашите думи ми действат успокояващо bouquet
Ще изчакам направо 27-ми и ще си отида на часа при гинеколожката, която ме следи. Ако тя ми каже нещо обезпокоително ще ходя при друг вече. Надявам се да не се наложи обаче  Tired
Amazing Amazing, и лекарят от днес ми обясни, че първите 3 месеца всичко е строго индивидуално и за сега нямало място за притеснение...ама може ли пък да не е пораснало никак за 10 дена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт