Ето есента дойде, а МАЙчето расте, расте! Тема2

• 25 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
По средата на разговора ме пита "Ма за кога искаш час ? #Crazy   А аз вече стъписана и казвам когато те ми кажат. А отсреща "Оф нека да е другата седмица,при Икономова"   doh.Но общо взето прегледа ми мина супер.  Peace  Но и тази година мисля пак там да бъда  Joy Joy Joy
Честно, и аз се посмях Grinning Grinning Grinning

# 616
  • Пазарджик
Jorjeta и аз бих те посъветвала да отидеш при добър специалист с добра техника. Аз съм от Пазарджик и тук ме гледаха 3-ма лекари и нито един не видя че имам близнаци така че винаги може да станат грешки.

# 617
  • Варна
Jorjeta и аз бих те посъветвала да отидеш при добър специалист с добра техника. Аз съм от Пазарджик и тук ме гледаха 3-ма лекари и нито един не видя че имам близнаци така че винаги може да станат грешки.
Ще си изчакам прегледа...не знам как, но ще си го изчакам  Tired
При вас кой в рода ви е близнак?

# 618
  • Cтраната на чудесата
По средата на разговора ме пита "Ма за кога искаш час ? #Crazy   А аз вече стъписана и казвам когато те ми кажат. А отсреща "Оф нека да е другата седмица,при Икономова"   doh.Но общо взето прегледа ми мина супер.  Peace  Но и тази година мисля пак там да бъда  Joy Joy Joy
Честно, и аз се посмях Grinning Grinning Grinning

Сега ми е смешно,но тогава бях в шок  Laughing  викам си лелее,къде отивам  Joy Joy Joy  ,но като видях приятната усмивка и коренно различното държание на Икономова се успокоих  Peace   

# 619
Хелоууууу!
Ама моля ви се пишете по-бавно,немога да сваря да ви пиша. Mr. Green
Днес времето беше чуднооо и се поразходихме с моята леко бременна приятелка.Записах си час за ФМ за 27.10,а на ЖК съм на 05.11 и нямам търпение вече да си видя мормотчето.Направих си един мнооого личен подарък фор ми и съм още по-хепи. newsm44
Спрямо дрешките и други покупки имам някои неща от баткото,но количка ще трябва да си упувам,както и по-летни дрешки,защото баткото ни беше в съвсем друг сезон и повечето няма да съвпаднат.Аз нямам суеверия,а и търпението да пазарувам чак в 8-ми или 9-ти месец,затова си мисля,че когато живот и здраве узнаем пол ще започна по мааалко да си пазаря,а незнам ти Кривчева какво търпение ще имаш до 8-мия месец. Simple Smile
Amazing Amazing,моето яке си го купих ту от нашето градче,но не специално за бременноста,а защото и имах нужда от ново и съм доволна. Peace
Оххххх...исках да напиша още 165646985 неща,но уви...изхвърчаха от главата ми. #Crazy

# 620
Благодаря ви момичета...наистина се притесних, а вашите думи ми действат успокояващо bouquet
Ще изчакам направо 27-ми и ще си отида на часа при гинеколожката, която ме следи. Ако тя ми каже нещо обезпокоително ще ходя при друг вече. Надявам се да не се наложи обаче  Tired
Amazing Amazing, и лекарят от днес ми обясни, че първите 3 месеца всичко е строго индивидуално и за сега нямало място за притеснение...ама може ли пък да не е пораснало никак за 10 дена  newsm78

То сигурно си е пораснало бебчето, според мен просто нещо някъде в измерванията е било въведено различно при двата прегледа. Пожелавам ти до 27 времето да мине бързо, всичко да е наред на прегледа и да ти вдъхнат нужното спокойтвие  Hug  Ако междувременно усетиш, че си твърде неспокойна и не можеш да изчакаш до 27ми, винаги може да потърсиш още едно мнение при друг лекар.

rosit@ блазе ти за хубавото време, дано ви се позадържи такова! В моя град е облачно, дано се оправи за уикенда, че така ми се разхожда малко на слънце и есенни листа в някой парк или в планината, че в тоя офис ще откача вече  nuts

# 621
Зор да ходя на ехограф...видяхме го бебето с тупкащо сърчице, но според машината съм в 6-та г.с. Плодният сак отговарял на 6-та седмица, а вътре бебето дори не можа да го измери. Въпреки, че има сърце, което се появявало след 6-та седмица...
Според гинеколожката и размерите, които видяхме при прегледа за установяване на бременността си бях точно в 7-ма г.с. От тогава мина 1 седмица, а вече от днес мисля, че съм в 9-та седмица. Т.е. ми дава разлика между двата ехографа от около 2 седмици, което не знам как да го разбирам  Tired И се притесних сега много  Sad

Jorjeta, и аз съм като теб малко шах с пешката ...
Моят последен цикъл беше на 05.08. Правя си аз тест на 14 .09. - положителен. Запазвам час за 23.09. като изчислявам че тогава трябва да съм 7 седмица или нещо такова. Отивам, а тя казва - да, плоден сак 9,3 мм отговаря на 5 седмица. И аз в шок  Crazy След 4-5 дни, мира нямам разбира се през това време, отивам на друг АГ. Той ме гледа и казва, да плоден сак - 5 седмица. И аз още по-голям шок. Започвам да пускам ЧХГ като луда за да видя има ли въобще някакво развитие. Направо реших, че съм си останала в 5 седмица и край. ЧХГ за щастие порасна почти двойно за два дни и малко се поуспокоих. Реших, че ще си чакам прегледа на 06.10. търпеливо. На прегледа АГ ме гледа и каза : бебе съм видяла да знаеш! (тя е малко джаста-праста Simple Smile) И записа - един жив ембрион 5 мм - 6 г.с. Пак бях в шок защото за две седмици от 5 съм станала в 6 седмица, ама хайде. Сега на 20. две седмици по-късно очаквам най-накрая да чуя че съм станала поне 8 седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Това което разбрах е, че ехографите са различни, спецалистите са различни, а периодите в момента са супер неточни. Аз съм със супер нередовен цикъл, дори не мога да кажа на колко дни. Никога не съм знаела кога ми е овулацията, тъй като мен тестове не ме ловят. Така че реших, че няма какво да гадая и да се тревожа. Оставям се в ръцете на АГ и Бог Simple Smile

# 622
  • Варна
bebka_8,  Hug  Laughing  За оставянето в ръцете на Бог си права, че и на АГ също...определено ми върнахте част от спокойствието и част от усмивката. Значи все пак се случват такива неща  Crazy Задължително да кажеш след прегледа на колко седмици си Hug

# 623
Amazing Amazing,аз докато кажа,че времето е страхотно и вече се превърна в минало време.Няма и помен от хубавото,слънчево и топличко време.Стана едно навъсено,студено и ветровито и чак сега реших да пера...преди обяд си вях г..а. Whistling
Гледам,че няма други предложения за заглавия...та пускам анкетата с 3-те,които предложих и ви давам срок до утре вечер да изберем ново заглавие,но по-бавно пишете,че да не се налага да пускаме новата тема преди да е избрано заглавието. Joy

# 624
Момичета, много сте активни Grinning Няма изчитане. С напредване на бременността напредват и постовете, като стигнем края, живот и здраве, очаквам да изписваме по 50 страници за ден Grinning

Аз съм много развълнувана, понеже утре сутрин съм на преглед. Ще ме записва за ЖК, ще ме гледа на ехограф и за първи път - с мъжа ми. Много искам и той да види и ми е нетърпеливо. А и аз още не съм виждала махащи ръчички, искам, искааам Grinning

Момичета, какво точно се мери на записването на ЖК? Корем, килограми?

# 625
bebka_8,  Hug  Laughing  За оставянето в ръцете на Бог си права, че и на АГ също...определено ми върнахте част от спокойствието и част от усмивката. Значи все пак се случват такива неща  Crazy Задължително да кажеш след прегледа на колко седмици си Hug

Непременно Simple Smile  Hug bouquet

# 626
По отношение на странното поведение на жените на регистратурата във Фемина - и аз мога да потвърдя. По телефона са доста студени, на живо се държат нормално, но ми се наложи да изчакам за часа си десетина минутки и ми стана странно, че гледат турски сериал и то доста високо. Попитах дали прегледът се заплаща преди или след като мине, при което те бяха супер изненадани от въпроса ми. Казаха ми, че след като мине, придружено със странното разсъждение: "Ами те как така по другите болници им взимат парите преди да мине? Ами какво правиш ако нямаш пари?"

# 627
whoowhoo,честно казано и аз като теб още не съм видяла махащи ръчички и крачета и други сладки работи и аз си искам и искам,но..ще почакам.
На първата ЖК се мери кръвно,кг,пускат се кръвни изследвания,урина,микробиология,изследване на кръвна група и резус фактор,както и изследване за ХИВ,СПИН и Сифилис...поне това беше при мен. Peace

# 628
whoowhoo,честно казано ...

Благодаря, Росита! Имам въпрос - последните ми изследвания за Спин и сифилис са от май месец - понеже сключвах брак юни. Знаете ли дали резултатите важат?

# 629
whoowhoo,честно казано ...

Благодаря, Росита! Имам въпрос - последните ми изследвания за Спин и сифилис са от май месец - понеже сключвах брак юни. Знаете ли дали резултатите важат?
ако си по ЗК няма значение, защото ти се полагат така или иначе:) принципно мисля,че не важат, минали са 5 месеца от тогава, само ако имаш кръвна група от преди това, може да не пускаш

Общи условия

Активация на акаунт