ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 82 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Не мога да издържа до тв излъчването - изтече линк за сваляне на пълния сезон и го свалих  Laughing

https://www.sendspace.com/file/7mft1e 720р

линкът трябва да се копира в браузъра, иначе не се отваря )))

аз почвам да гледам 15-та и 16-та ))))

качеството е убийствено - звук, картина - красота !

# 361
Не мога да издържа до тв излъчването - изтече линк за сваляне на пълния сезон и го свалих  Laughing

https://www.sendspace.com/file/7mft1e 720р

линкът трябва да се копира в браузъра, иначе не се отваря )))

аз почвам да гледам 15-та и 16-та ))))

качеството е убийствено - звук, картина - красота !

О, не ще си изчакам до излъчването. Остана още час.

# 362
Браво, готин финал !

Спокойно можем да чакаме втори сезон.

Mr. Green Mr. Green

# 363
Отговор само на един въпрос

А останалото ты меня не поймешь

Отворен за втори сезон, но може и да няма

# 364
"№ 3665   Effac Oren   21.12.2015 01:24
Несмотря на обилие ляпов и странно скроенный сюжет, этот сериал - прекрасная основа для дальнейшего развития русского детективного сериала
. Это необходимо и нужно после ада вроде "тест на беременность" и других страшных женских сериалов.
Фильм увлекает и заставляет смотреть и желать продолжения.
Есеня очень хороша как молодая актриса, я считаю, немного развития и она станет достойной актрисой.
Я в восторге, спасибо, метод."

Joy Joy Joy Joy Joy

естествено, във всеки филм могат да се намерят грешки. руснаците  обичат наистина под лупа да търсят и да намират такива - даже съм виждала как във филми за войната се впускат в такива детайли като формата на гранатите, че не била съответствала на модела гранати, който бил на въоръжение в съответния период, а ако пък била тази граната - тя какви точно поражения щяла да причини  Laughing Laughing Laughing

от медицинска гледна точка наистина не бяха екзактни и озадачиха болшинството зрители със симптомите на Меглин, с диагнозите на Бергич, с лечението, че и с динамиката на болестта.
наистина шизофрениите като не се лекуват адекватно водят до дълбока личностна деградация, но чак така от раз както го изигра Костя - не .'Всё' и край  Mr. Green Laughing

да се надяваме, че няма да възкресяват Меглин, ако решат да правят втори сезон. ще е нереално да са го спасили след прободната рана в сърцето, макар че както пишат във форума - 'за пари всичко е възможно'  Laughing
мисля, че ще е по-скоро негативно мнението на хората, ако решат нещо такова да пробват сценаристите

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 13:13 от lor

# 365
Привет, привет

Метод може би е един от най-добрите детективи, който съм гледала в последно време. Оставиха отворен  финал, с възможност за продължение. Много въпроси останаха без отговор, включително и кой е кукловодът, макар че Серебряков май даде отговор на този въпрос. Отговорът на въпроса, коя е Есения беше даден и той до голяма степен обяснява изборът на Меглин тя да е негов наследник.

Втори сезон, лично аз,  не искам. Защото вторите и следващи сезони на нещо  много успешно, са обикновено на пъти по-лоши и живеят върху славата на първия.

Разбира се има много "кино-ляпи" и най-очевадната е медицинската, но прекрасната игра на актьорите и в частност на Костя Хабенский ме накараха да забравя всички грешки и пропуски.

Видяхме какво на прави Костя Хабенский, а сега да видим и отговора на Сережа Безруков и Дима Дюжев. Първите две серии на  Временно недоступен вече са качени http://bigcinema.tv/series/vremenno-nedostupen-serial-2015-.html.

Очакванията ми са за нещо леко и с чувство за хумор.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 20:44 от nataly_gr

# 366
а някои са на топлите морета Wink

# 367

http://tvdate.ru/news/metod-2-sezon-data-vyhoda

обаче това е писано явно преди финала, защото изобщо не си представям по какъв начин биха възкресили Меглин hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 368
 Joy Joy Joy Joy Попълвам колекцията с граждани на Евро Съюза. След Француз, вчера е била премиерата на Испанец (2015 - 4 серии) на  Анатолий Артамонов

Артем Карасев, Вера Шпак, Алексей Красноцветов, Алексей Нилов, Егор Петренко, Станислав Мухамадеев, Дмитрий Лебедев, Игорь Качаев, Кирилл Нагиев, Олег Жилин, Михаил Елисеев, Михаил Сидаш....

Ржавые вагоны, железная дорога и мост, с которого видны чудесные рассветы. Все это - маленький мир Саши и Кости, двух друзей-беспризорников, которые в суровых реалиях начала девяностых смогли сохранить в чистой детской душе веру в добро и справедливость. Однако их хрупкий мирок рушится, когда ребята встают на пути продажных полицейских. Друзья попадают в приют, где сталкиваются с враждебностью директора и остальных детей. В это время детский дом посещает молодая испанская пара, которая обращает внимание на искреннего и доброго Сашу и хочет его усыновить. Костя убеждает Сашу принять предложение испанцев. Детям обещают, что в скором времени они встретятся и уже никогда не расстанутся. Но жизнь складывается совсем по-другому... Саша уезжает в Испанию с новой семьей, а Костя исчезает. И никто не может его найти.

Всичките 4 серии https://www.youtube.com/watch?v=OeBzus31qkA

Чакам да качат и още един европеец Норвег с Евгений Миронов.

# 369
Извинете, къде да търся следващите серии на "ЛЮБИТЬ НЕЛЬЗЯ НЕНАВИДЕТЬ (2015)", че само 1 и 2 намирам.

# 370
Извинете, къде да търся следващите серии на "ЛЮБИТЬ НЕЛЬЗЯ НЕНАВИДЕТЬ (2015)", че само 1 и 2 намирам.
И аз ги изгледах, но от 12 декември до сега ...НИЩО. Някъде прочетох, че са пуснати пилотно само 2, за да се види как ще се приеме. На мен ми хареса, вкл. и Маша Машкова.

# 371

никъде ги няма, затова и чакам да излезе целия филм, защото никак не ми се иска като с Пороги да се получи !! голямо чакане беше...

колкото до поредния европеец - симпатични актьори, гаден финал...изгледах го вчера, докато чаках Метод  Mr. Green

Серёжата така ожесточено я дъвче тая дъвка, че чак аз преглъщам

hahaha hahaha hahaha hahaha

а готината мацка от 'Испанец' май играе и тук Wink

# 372
Благодаря ви, момичета, значи ще чакаме. Неприятна изненада...На "Пороги" първо изгледах 7 и 8, за да си припомня какво беше, после продължих, забравя се наистина.

Започнах "Француз"  Simple Smile

# 373
е как може Серёжа да го облекат в сакото на Дюжев

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 374
е как може Серёжа да го облекат в сакото на Дюжев

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

После му купиха новичко  Wink Видя ли как залепи дъвката на бюрото  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт