ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 80 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Никакви избори не могат да ме развълнуват така, както Герман.  Joy

Започнах "Омут", изнервящо е и злокобно, но съм очарована от музиката. И, разбира се, Резник в бяло е възхитителен!

Вале, 'Омут' е първата главна роля на Владислав Wink

филмът е много странен наистина...някакво напрежение, може би дори злокобност както казваш пропива всичко ...

след като го изгледаш, ще ти дам линк да прочетеш нещо, от което аз лично направо се втрещих и може би защото точно вчера изгледах 'Омут', а днес попаднах на това инфо ми дойде наистина шокиращо ...
кой каквото ще да казва, но понякога си мисля, че наистина няма случаности  Mr. Green Mr. Green

натали ще ни догонва по филмографията на Резник Wink

# 61
понеже Валя каза, че Резник в бяло е възхитителен, което си е абсолютно така , не мога да не спомена, че той е един от тримата мъже, които от момента , в който съм ги видяла съм си ги представила в униформа и то не каква да е , а точно на немски офицер... Laughing

в интерес на истината Резник не съм го гледала в такава роля, знам, че има филм, в който не е немски офицер, а руски разузнавач под прикритие , дори едва сега видях снимки от този филм, така че не знам защо си го представям винаги като есесовец, може би защото е висок, строен и светъл  Laughing :lol

'По лезвию бритвы'

[/img]

другите двама актьори, които винаги си представям в есесовска униформа са Павел Делонг и Николай Сердцев, може би по същата причина - много високи, стройни, стегнати мъже

'В июне 41-го'

от снимките на 'Молодая гвардия'

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 23:41 от lor

# 62
Лор, Резник има северна външност, затова си го представяш в немска униформа навярно. На мен ми прилича на литовец, латвиец...но както и да е, той е красив мъж и добър актьор.
Не разбрах от гугъл какъв е произходът му, само че е роден в Баку.

интервю от 2009 г.
http://www.kino-teatr.ru/kino/art/kino/1416/

Направих справка, гледала съм Владислав Резник в 11 филма, което не е малко, и все пак недостатъчно.  Simple Smile
Продължавам с "Омут".

ПП Завърших сериала, чакам шокиращия линк.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 15:14 от ValentinaP

# 63
Вале , ето

https://www.facebook.com/kanattashimov/posts/998062140257185

за мен поне беше ново и шокиращо Rolling Eyes

просто все едно за него са писали в сценария на 'Омут'Wink

лично аз преминавам към следващ филм с Владислав Резник, отново на Пятый канал Wink

Спецотряд “Шторм”

Актеры: Владислав Резник, Ярослав Гуревич, Виктория Полторак, Сергей Плотников (II), Геннадий Свирь, Игорь Ключников

Новый российский криминальный сериал “Спецотряд Шторм” поведает о сотрудниках особого отряда, занятых в важнейших миссиях. Их главная задача - препятствовать деятельности террористических группировок и предотвращать разного рода диверсии, направленные на дестабилизацию обстановки в стране.

События разворачиваются в славном городе Одессе, что на Украине. Именно здесь и проходили все съемки сериала. В этом городе будут происходить невероятные события, в которых и будут участвовать главные герои этой истории.

http://serialu.net/specotryad-shtorm/

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 20:50 от lor

# 64
Привет, привет!!!

След година чакане, на 4 ноември по Первый стартира конкурентния на Екатерина  филм, под названието Великая

ха-ха-ха и Анджелина Джоли, не само ще играе, но и ще режисира филм за императрица Екатерина
http://www.kino-teatr.ru/casting/news/y2015/7-9/7033/

а това са някои от коментарите , които ме развеселиха

№ 6   милан холик   21.10.2015 18:47
Мама миа! Джоли - Екатерина ll это примерно то же что Тарас Бульба-Юл Бриннер ( при всей моей любви к замечательному актёру) .

№ 2   Т-татьян@,  @e-mail   10.07.2015 10:09
Решила потягаться с другими звездами, которые играли Екатерину Вторую?
Марлен Дитрих
Жанна Моро
Джулия Ормонд
Кэтрин Зета-Джонс
Не всех вспомнила.
Теперь и Джоли.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 20:08 от nataly_gr

# 65
Изгледах 3 и 4 на Метод. Да си призная такъв сериал не съм гледала,  брутален и магнетичен. Не позволява да се откъснеш. 
Четвъртата серия надхвърли нивото на бруталност, което мога да понеса.

Е, за компенсация накрая и Сашка пусха с ефектната татуировка. Чудя се змия ли е newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Усещането ми е, че Костя Хабенский е облякал кожата на Радион Меглин и тя му е съвсем по мярка.

Лор, какво е заболяването на Меглин, че така рязко му туриха присъдата - по-малко от година. В началото на 4-та докторът му даде някакви хапове, тип силно обезболяващи, що ли???

# 66
не съм видяла, че са пуснали новите серии, тепърва ще гледам Wink

Сашка пак ли го съблякоха  Laughing Laughing

не че ние имаме против де Wink

аз ти казах още на първите две серии, че на Хабенский страшно му отива тази  шантава роля - дано накрая да 'съблече' кожата на Меглин  Mr. Green Laughing

колкото до бруталността, чакай, още сме в началото Wink

всъщност един от най-бруталните филми, които са ми попадали е турския Barda / в бара/ , може би Валя го е гледала - страхотен филм с много любими турски актьори . той е пълнометражен, ако на някой му е интересно ще дам линк, едно от най-добите неща от турското кино, правен по истинска история .

Метод сигурно би действал поразително, ако не е по веднъж в седмицата, а ако човек реши да го изгледа наведнъж

аха, сега видях прегледа ...най-вероятно има мозъчен тумор и е на етап да му се появяват халюцинации, защото докторът му даде невролептик със силен антипсихотичен ефект.

в общи линии доста понагласено, щото халюцинации само, са бял кахър при такова нещо, да не говорим, че Костя въпреки брадата изглежда в перфектно здраве, съдейки по цвета на кожата му. няма никакви белези не само на такова тежко заболяване, ами дори и на алкохолизъм, какъвто приписват на Меглин.  Mr. Green
малко им куца гримировката, ама да не придиряме, да е жив и здрав Хабенский.

само се чудя, при положение, че жена му почина от такова нещо, той с какъв акъл точно в такова нещо се вкарва / е, може и да го извъртят към някоя друга диагноза, обаче едва ли/, особено като се има предвид, че някой ден и сина му може да реши да изгледа филма на баща си ...

явно Костя има желязна психика !!!

всъщност, имам предположение какво би могло да го накара да изиграе такава роля, ако ви е интересно, по нататък може да го обсъдим пак Wink

хех, Сашка само за да украсява сериала ли са го взели ...този път наистина само се мярна в края на 4-та серия...
да, змия е татуирана. хубава рисунка, придава му агресивен вид.
дано по-нататък във филма ролята му стане по-значителна.
ако трябва и в ролята на маниак съм съгласна да го видим, само да не е просто тук там за украса настина да си разхожда голото тяло / да не е манекенка  Mr. Green Mr. Green/

виждам, че Есеня здраво и постоянно  надига бутилката. явно всичко, което може да се научи от Меглин, го е усвоила.
3 серия не беше нищо особено, изкукала учителка, пироман и умерен маниак като Славик, който беше направо безобиден

за сметка на това в 4-та,  серията с децата и педофила беше направо на ниво 'Престъпни намерения'

браво на Юрий Быков, несъмнено е един от най-добрите руски режисьори в момента.
това, че филмът се получава толкова добре е на 90 % негова заслуга. останалите 10 % са за оператора, актьорите и сценаристите.
сценарият на моменти здраво издиша, опитвам да си затварям очите ...

самият Быков е доста добър като актьор, би могъл да си отреди и по-голяма роля, но пък така, в ролята на агент от Собствена безопасност, ще го гледаме пък през целия филм.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 09:42 от lor

# 67
Здравейте, компания!

Признавам, не искам да гледам "Метод", пазя си нервите. Не съм гледала и турския Barda. Лор, дай линк, моля, за всеки случай, ако не е прекалено тежък.

Прочетох материала за Гайдар, и за мен беше шокиращо, не ги знаех тези неща за него. Авторът цитира документи, изглежда достоверно. А с филма "Омут" има пълно съвпадение -
Скрит текст:
автор на детски книги е маниак и убиец.

Някой гледа ли "Запретная любовь", не сме го обсъждали. Има вече 12 серии. На мен много ми хареса играта на Андрей Стоянов.

# 68
Вале, ето линк ..
/да, но не се отваря директно/
опитай тук - на втора страница е този филм

https://docs.google.com/presentation/d/14VgVfALADP0kHqOfN2RqSxlZ … esent?slide=id.i0

за мен филмът е хубав, актьорите в лошите роли са все любимци ))

въпреки че е тежък съм го гледала два-три пъти...

не съм започвала още Запретная любовь, вчера си изгубих времето с новия филм на Таня Арнтгольц и Сергей Перегрудов...много, много слаб /Прошлоее умеет ждать/

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 20:01 от lor

# 69
Привет, привет!!!

Лор, благодаря за подробните обяснения. Голям актьор е Хабенский, за да изиграе такава диагноза.

Колкото до Сашка, май няма само да ни го разхождат за украса на сериите. Изчетох много фенски коментари и предположения. Някои дават воля на фантазията си и го набедяват за поръчителя на колието от първа серия. Той не бе открит, Меглин залови само непосредствения изпълнител.  Именно Сашка предвеща на убитата "светло бъдеще".
А може да се завърти и друг сюжет, с неподходящ изход, в който е забъркана Есения и по тази причина органите я разпитват...

Поживем увидим!!!

Относно грима съм напълно съгласна. Алкаши изпаднали от всякъде, а зъбите им за милиони ... Дразнещо е, наистина.

Почти приключвам с киллер-а и май ще захапя Омут, коментарите ви са интригуващи.

# 70
# 71
Привет, привет!!!

След доста бруталност и насилие, дето изгледах напоследък, снощи попаднах на този филм, история за музика и любов на фона на 50-760 те години на 20 век.Рождённая звездой (2015 - 12 серии) с режисьори  Владимир Шевельков, Марат Ким и  Марина Александрова и Игорь Петренко в главните роли.

50-е – 60-е годы XX века подарили нам целую плеяду талантливых артистов, ставших легендами советской эстрады. Главная героиня фильма – певица Клаудия Коваль (Марина Александрова) – вымышленный и собирательный персонаж, в судьбе которой угадывается жизненный и творческий путь многих известных певиц того времени, таких как: Эдита Пьеха, Майя Кристалинская, Аида Ведищева, Тамара Миансарова, Нина Бродская и других.
Клаудия Коваль - студентка Ленинградского университета, родом из Польши. Она никогда не планировала связывать свою жизнь с музыкой, пока не познакомилась с обаятельным и талантливым композитором Павлом Шаховским.

На руски първа серия, другите следват, както пишеше Надин https://www.youtube.com/watch?v=NKbsHE5D1nM

# 72
добро утро Wink

натали, четох, че е ужасно критикуван филма 'Рождённая звездой'

самата Эдита Пьеха била възмутена от 'евтиното и пошло ' представяне, което изобщо не отговаряло на действителността.  Wink

# 73
Момичета, нови снимчици  Simple Smile

Дмитрий Дюжев със съпругата си

Даниил Спиваковский, и той многодетен татко

Вадим Колганов като Карлсон

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 17:26 от ValentinaP

# 74
Приет, привет!!!

Лор, вярно че в "Рождённая звездой" има  елементи сходни с биографията на Пьеха, но филмът като цяло е приятен. Ако са искали да снимат строго биографичен филм за Пьеха, щели са да я вземат за консултант. За това което е близко до нейната биография със сигурност е взето разрешение за ползването му.

Иначе, хубава музика, оригинална от онова време и такава написана в стила на онези години. Действието се развива леко, а и актьорите играят добре. Има моменти, които някои биха взели за "киноляпи", но аз считам че нарочно са поставени. Напр. диалог между Петренко и Марина - ИП "Калас  през 1974 отслабна 30 кг"  -  МА "Ако аз толкова отслабна ще трябва да литна" (действието се развива през 1956), просто скок от едно минало в друго. Laughing Laughing Laughing

Естествено, има завист подливане на вода, доноси и за сега много малко КГБ.

Филм, с който човек може да отдъхне.

Общи условия

Активация на акаунт