ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 12

• 80 900
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Лор, честито!

Чакаме подробен разказ от мацката!

Страхотен завършек на днешния празник.

# 691

изобщо, май човек получава по-лесно нещата на които не държи твърде, отколкото онези, за които се тръшка да получи на всяка цена.

аз специално, с моето донякъде цинично отношение към  условностите и формалностите, едва ли дори и сама някога бих се наредила в тълпа фенки за подписа на някаква звезда, ако и да е на една ръка разстояние от мен. просто защото знам, че една хартийка с подпис не може да е истинска ценност, а каквито и пожелания да са написани там, то те са точно формални и банални. и каквато и позитивна енергия да струи от звездата към феновете му, в нея едва ли има нещо лично.
да, бих гледала и гледала докато имам възможност съответния човек, но едва ли бих подала лист и писалка да ми напише нещо.

за мен е по-скоро трогателен жеста на момичето от сайта, който си е направило труда да мисли за това да ми достави някаква радост, отколкото, че нещо си било написано от Даниил за мен.

и в крайна сметка, колкото и да е странно, за човек който не събира автографи, накрая ще се окаже, че имам автографите на двамата най-красиви мъже, които някога съм виждала - Ален Делон и Даниил Страхов

# 692
излезли са всички серии на

http://bigcinema.tv/series/profil-ubiycy-serial.html

премиерата уж е била на 09.01., но всъщност май не сме видяли филма по нито една тв, може при братята украинци да е минал Wink

# 693
Привет, привет!!!

Скрит текст:
изобщо, май човек получава по-лесно нещата на които не държи твърде, отколкото онези, за които се тръшка да получи на всяка цена.

аз специално, с моето донякъде цинично отношение към  условностите и формалностите, едва ли дори и сама някога бих се наредила в тълпа фенки за подписа на някаква звезда, ако и да е на една ръка разстояние от мен. просто защото знам, че една хартийка с подпис не може да е истинска ценност, а каквито и пожелания да са написани там, то те са точно формални и банални. и каквато и позитивна енергия да струи от звездата към феновете му, в нея едва ли има нещо лично.
да, бих гледала и гледала докато имам възможност съответния човек, но едва ли бих подала лист и писалка да ми напише нещо.

за мен е по-скоро трогателен жеста на момичето от сайта, който си е направило труда да мисли за това да ми достави някаква радост, отколкото, че нещо си било написано от Даниил за мен.

и в крайна сметка, колкото и да е странно, за човек който не събира автографи, накрая ще се окаже, че имам автографите на двамата най-красиви мъже, които някога съм виждала - Ален Делон и Даниил Страхов

smile3501 smile3501 smile3501

Отново темата е с едни гърди напред с мистичния детектив Метеорит (8 серии- 2014/2018) на Александр Даруга. Премиерата му ще бъде утре по НТВ  Joy Joy Joy

Константин Стрельников, Светлана Иванова, Павел Кузьмин, Максим Литовченко, Анна Миклош, Дмитрий Астрахан, Михаил Горевой, Алексей Тимошкин, Юрий Ваксман, Марат Гибадуллин...

Московский опер-розыскник Андрей Жаров (Константин Стрельников) приезжает в маленький городок Белореческ, чтобы по заданию руководства расследовать массовое исчезновение жителей города. Ведь за последний год в Белореческе бесследно исчезли двадцать пять человек, и с каждым днем количество пропавших растет.
Местные жители связывают загадочные события с падением метеорита возле старых рудников.

на руски https://my-hit.org/serial/3769/

# 694
натали, аз го гледах още преди месец...може да съм пропуснала да го напиша Wink

не е лош, аз гледах заради Стрельников, доста поразтеглен, в един момент почва да отегчава леко, но като цяло става за гледане, без големи претенции. за жалост края по-банален от очакваното Wink

може би затова не съм го предложила е темата ...

# 695
Привет, девушки, поздравления за новите предложения и огромное

Лор, ти си за завиждане с тези два автографа! А твоят пост ме накара да си спомня разговор с известен художник, за съжаление си отиде рано от този свят.
"Ето, ти си посетила два пъти моята изложба, но аз няма как да знам...Музикантът, артистът, получават аплодисменти, а художникът няма обратна връзка, няма как да разбере как се приемат творбите му".

Честно казано, за мен тези думи бяха откровение, не бях се замисляла върху това.

Цитат
знам, че една хартийка с подпис не може да е истинска ценност, а каквито и пожелания да са написани там, то те са точно формални и банални. и каквато и позитивна енергия да струи от звездата към феновете му, в нея едва ли има нещо лично.

По този повод, Лор, молбата за автограф не е заради хартийката, а да се доближиш, да се докоснеш, до твореца, който те очарова. Да споделиш емоцията и да изкажеш възхищението си. Мисля, че е необходимо както за почитателите, така и за артиста, да му даде знак как се възприема трудът му.
Може да е уморително и досадно понякога, но си е част от професията. За нас е трудно да си представим, че нашите кумири не са толкова самоуверени, колкото изглеждт, че се радват на вниманието, че ги измъчват съмнения, че питат: "наистина ли? "не беше ли твърде...?"

Разбира се, говоря за нормална публика, не за пищящи фенки.

Много хубави снимки, макар и не нови, са пуснали в контакта по случай Деня на влюбените, да им се порадваме.

Иначе, и аз като Натали съм се залепила за "Лестница в небеса". Много красиво, поетично сниман сериал. Странно, но въпреки драматичните обрати, тече някак спокойно като източна приказка.
Любовта, чистотата, верността са хиперболизирани.
Красив принц, омагьосана принцеса, мъдър наставник, зла мащеха, завистлива сестра и предан брат.
Море и музика...
Много красиво са облечени героите, добре гримирани, бижута, къщи, луксозни коли...
За първи път да ми хареса как играе Янина Соколовская, а и доста ефектно изглежда въпреки килограмите.
Много ми харесва Оксана Доронина.
Споделям мнението на Натали за Нил Кропалов. Интересен млад актьор.

# 696
Скрит текст:
Привет, девушки, поздравления за новите предложения и огромное

Лор, ти си за завиждане с тези два автографа! А твоят пост ме накара да си спомня разговор с известен художник, за съжаление си отиде рано от този свят.
"Ето, ти си посетила два пъти моята изложба, но аз няма как да знам...Музикантът, артистът, получават аплодисменти, а художникът няма обратна връзка, няма как да разбере как се приемат творбите му".

Честно казано, за мен тези думи бяха откровение, не бях се замисляла върху това.

Цитат
знам, че една хартийка с подпис не може да е истинска ценност, а каквито и пожелания да са написани там, то те са точно формални и банални. и каквато и позитивна енергия да струи от звездата към феновете му, в нея едва ли има нещо лично.

По този повод, Лор, молбата за автограф не е заради хартийката, а да се доближиш, да се докоснеш, до твореца, който те очарова. Да споделиш емоцията и да изкажеш възхищението си. Мисля, че е необходимо както за почитателите, така и за артиста, да му даде знак как се възприема трудът му.
Може да е уморително и досадно понякога, но си е част от професията. За нас е трудно да си представим, че нашите кумири не са толкова самоуверени, колкото изглеждт, че се радват на вниманието, че ги измъчват съмнения, че питат: "наистина ли? "не беше ли твърде...?"

Разбира се, говоря за нормална публика, не за пищящи фенки.

Много хубави снимки, макар и не нови, са пуснали в контакта по случай Деня на влюбените, да им се порадваме.

Иначе, и аз като Натали съм се залепила за "Лестница в небеса". Много красиво, поетично сниман сериал. Странно, но въпреки драматичните обрати, тече някак спокойно като източна приказка.
Любовта, чистотата, верността са хиперболизирани.
Красив принц, омагьосана принцеса, мъдър наставник, зла мащеха, завистлива сестра и предан брат.
Море и музика...
Много красиво са облечени героите, добре гримирани, бижута, къщи, луксозни коли...
За първи път да ми хареса как играе Янина Соколовская, а и доста ефектно изглежда въпреки килограмите.
Много ми харесва Оксана Доронина.
Споделям мнението на Натали за Нил Кропалов. Интересен млад актьор.

Дори и възрастните понякога  имаме нужда от приказка. Филмът с това печели .

Единственият, който въобще не възприех бе бащата на Аня в изпълнение на  Игорь Карташёв. Сив и безличен.  Никога никакви действия, дори и в най-тежките за дъщеря му моменти . Стоеше като зомбиран на екрана- вторачен в чашката коняк. И пиянството му беше безлично.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виж,  Александр Песков в ролятя на бащата на Стас и Иза бе наистина добър. И пиеше си човекът както трябва и всичко останало  Joy Joy Joy

# 697
Натали, напълно съгласна!!!

Какво ще кажеш за Фарид?  Simple Smile

Ти стигна ли края? Много ли е разочароващ? Аз съм на 15та серия.

Нищо не казахме за Микаел Арамян, но нека го похвалим, добре се справя и е хубаво момче. Въобще са улучили с контраста, прекрасни типажи на младежите - образован, възпитан, елегантен, с искрящи черни очи и рус, артистично небрежен страстен художник. 
И актьорите са съвсем млади, род. 1991 и 1992 г.

# 698
Валя, снощи го довърших. Краят е болезнен, но според мен напълно логичен. Монологът в началото на първа серия и финалът са едно цяло. Да, човек иска приказката да свърши щастливо, но не всякога е така.

Между Фарид и Стас има много общо. И двамата закрилят своята любов до смърт. И двамата са сдържани в името на нещо висше, което пазят в душите си. Всеки обаче го прави по свой начин. Единият изгаря за да защити любимата жена, а другият загива, за да й даде шанс да види отново любовта на живота си.

Микаел Арамян е прекрасен когато  играе щастлив и безразсъден млад човек. Очите му греят закачливо. Цялото му същество се смее. За съжаление, обаче, в трагичните епизоди не успя да ме завладее. Виж, Нил Кропалов просто ме стисна за гърлото със своята всеотдайна до смърт любов. Образът му непрекъснато ескалира и се пълни с трагизъм.  Дори когато трябваше да е щастлив имаше една трагична нотка в погледа му. Играта му е безкрайно убедителна.

# 699
напред от руските тв  сме отново;)

днес по  Канал 3 Прибалтика е премиерата на

Провокатор

един от най-чаканите за мен  филми, защото в него има невероятно много от любимците ни накуп. когато преди дни им разглеждах филмографиите, отбелязах, че филмът се среща при много от тях

Актеры: Андрей Чадов, Татьяна Арнтгольц, Дмитрий Исаев, Даниил Спиваковский, Андрей Руденский, Станислав Бондаренко,  Дмитрий Пчела, Никита Зверев, Михаил Дорожкин, Михаил Хмуров, Александр Никитин (IV), Андрей Курилов,  Лилия Мэй, Светлана Тимофеева-Летуновская, Анастасия Заворотнюк, Александр Голубков, Александр Тютин, Алексей Колган, Антонина Комиссарова

http://bigcinema.tv/series/provokator-serial.html

# 700
Привет, привет!!!

Вале, чаках, чаках да пуснеш инфото за новия сериал със Даниил Страхов и в темата, а не само в ФБ страницата, но така и не дочаках. Пускам го. Laughing Laughing Laughing
Семейный альбом (2016 - 14 серии) с режисьор Леонид Прудовский

Игорь Скляр, Татьяна Черкасова, Даниил Страхов, Екатерина Олькина, Иван Шибанов, Ксения Суркова, Эра Зиганшина, Борис Романов, Евгений Сидихин, Зоя Буряк, Владимир Фридман, Владимир Матвеев...

Большая семья академика Колокольцева живет на даче под Ленинградом: сам академик с женой, Колокольцев-младший - тоже блестящий ученый-физик, его жена и две дочери, Ольга и Катя. В 1955 году проект Колокольцева-младшего неожиданно закрывают - в тот самый момент, когда ученый стоит на пороге большого открытия. Вскоре после этого Колокольцев погибает при таинственных обстоятельствах. И семья начинает разваливаться на части - измены, страхи, старые обиды и новые увлечения словно разводят героев в разные стороны из старого и родного дома...

И докато филмът от вчера се точи по Първи канал, някой бързак вече  ни е зарадвал с всичките 14 серии

На руски http://bigcinema.tv/series/semeynyy-albom.html

# 701
Момичета, много приятна изненада - режисьор на Провокатор е Стас Шмелев.

Преди време бях писала за него. Само 27 годишен е. Син е на режисьора Вадим Шмелев, който е продуцент на Провокатор.

# 702
натали, това че режисьорът е така млад обяснява голямата динамичност на филма.

аз изгледах първата излязла серия и много се чудех през цялото време колко бързо се развива действието, колко много персонажи се включиха.

може би като сюжет няма да е нещо кой знае какво супер изненадващо, но самият факт, че не провлачват събитията, както обичайно в сериалите, много ми допадна.

донякъде ми напомни 'Последный герой' по стил на филма и се зарадвах.

от вчера съм загледала и 'Семейный альбом'.
много изпипан филм, много приятна игра на актьорите, страхотна обстановка.

вчера сутринта в интервю по Первый  преди премиерата Даниил каза, че филмът е сниман в Комарово край Петербург, онова същото от песничката 'На недельку до второго я уеду в Комарово', която пее точно Игорь Скляр, изпълняващ главната роля в 'Семейный альбом'  Mr. Green и че обстановката там е удивителна и се е чувствал страхотно по време на снимките в невероятната атмосфера .

впрочем ето самото интервю

http://www.1tv.ru/sprojects_utro_video/si33/p109833/pg1/v86

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 20:41 от lor

# 703
и как без чудесната песен

# 704
Лор, май сме на една вълна  Grinning Laughing Laughing
Изгледах първата на Провокатор. Доволна съм. Хареса ми че работи с много и утвърдени актьори и е успял да реализират неговото виждане за героите. Това никак не е лесно имайки предвид големия опит на актьорския. Ще го следя

Сега съм отворила Семейный альбом съвсем на първа страница съм още.

Общи условия

Активация на акаунт