Момче или момиче - здраво да е МАРТенското ни мъниче - 4 тема

• 33 038
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Аз да се похваля и да се оплача едновременно ...
Болна съм - с температура, кашлица и сополи  Cry
Докторката каза да приемам парацетамол, осцилококцинум, мноооого чай и почивка вкъщи.

Преди 3 дни бях на преглед за бебока, който вече е над 200 грама и върви с една седмица напред  Crazy
Обаче изследванията ми никак не се розови   #Cussing out
Много от стойностите ми са под референтните стойности и имам много бактерии и епителни клетки в урината  ooooh!
Някой има ли подобен проблем?

# 331
Sky, бързо оздравяване, послушай докторката и си почивай повече  Hug

Меги, аз незнам дали съм с гъбички , но си имам течение, почивните дни със сърбеж беше. Но при мен това ми е слабото място , и като настина там започва първо. Така че , трябва да сме особенно внимателни и много да се пазим. Аз все повтарям че съм балканджийка и трудно се разболявам по принцип, зимите минавам само с хреми от време на време, нищо по сериоано, и сега се надявам да е така.

Аз моите резултати днес ще взема, надявам се да са добри. На преглед съм чак на 22ри, но като ви слушам вас, може да се изкуша и да отида още този четвъртък.

# 332
_sky_ надявам се да се оправиш бързо,на мен на 30-ти ще ми правят  изследванията иначе парвите на мен намериха песечинки в урината,давах и стерилна и всичко беше наред.сега нз как ще е.Изписаха ли ти нещо иначе?

# 333
sky,аз и с двете бременности си имам бонус гъбки. С първата бяха съпроводени с ужасен сърбеж и обилен секрет постоянно. За една седмица ми ги излекуваха,но смених 2 курса на лечение. Първият нямаше ефект. Бяха ми предписали Полижинакс,Клотримазол,Гинопеварил и Канестен. Не помня кои глобули с кой  точно крем бяха комбинирани

# 334
Благодаря ivilda

Благодаря neve88. За сега нищо, утре ще нося нова проба. Ако и тогава резултатите са същите - проба ще ми взема лекарката и ще видим какво ще стане ...

geri-gb според докторката нямам гъби. Просто по-силен секрет. Нямам сърбеж или някакви други оплаквания. От допитване до приятелки, които са минали по този път, разбрах че понякога е възможно наистина да има по-обилна секреция, която изчезва с раждането. Ще видим сега след настинката как ще съм  Tired

# 335
Момичета, да се оплача, много съм ядосана  #Cussing out както бях писала, миналият понеделник бях на ЖК и помолих докторката да ми вземе влагалищен секрет, защото беше много обилен, а и до сега не ми беше пускала такова изследване. След като видя, че е много обилен, предположи, че имам гъбички и веднага ми изписа свещички-Полижинакс за 6 дни. Днес когато отидох да взема изследванията се оказа, че нямам никакви гъбички и напразно съм слагала свещички... което е супер тъпо. Попитах дали да спра Дуфастона и ми каза, че може, а фолиевата киселена да я пия до когато аз реша... ами как по-точно да реша се питам аз  #Cussing out и не трябва ли най-накрая да ми изпише някакви витамини в това вирусно време  newsm78?? Пффф

# 336
_sky_ надявам се всичко да е наред
Стефкак може да е толкова безотговорна тази лекарка и да ти изпише нещо без да те изследва,и как да решаваме кога да спираме лекарства и да почваме,а колкото до витамините по добре ти я попитай

# 337
Хич не я питай,ами я сменяй

# 338
Мисля да започна да пия Биозин мама, защото работя с хора, чудих се и за Огестан... някои има ли мнение  newsm78 ... явно моята докторка е решила, че аз мога сама да преценям какво да пия  #Cussing out

# 339
stef, аз от една седмица пия Биозин мама. Все още не мога да кажа отзиви, но моята АГ каза, че ми ги изписва, за да подсили имунната ми система, щом искам да работя и в следващите месеци. Това, което разбрах от интернет и от листовката за Биозин мама е, че допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалния метаболизъм на желязото в организма.
Странно е, че лекарката ти те оставя сама да решаваш и да си избираш витамини  Thinking

# 340
Здравейте,мами.Аз от доооста време не съм писала,но всичко съм изчела Wink
Добре дошли на новите момичета,лека бременност и пухкави мартенски бебчета пожелавам.
Аз днес бях на преглед и ми казаха резултатите от БХС.Резултатът ми за синдрома на Даун е 1:211  Sad
Много се притесних в началото,но докторът ме успокои и каза,че съм на границата,и че често се случват такива резултати,но накрая се раждат здрави бебчета.За всеки случай и за наше успокоение ме праща да повторя изследването но в друга лаборатория.Дано всичко е наред Praynig
Иначе имаше и хубави новини,разбрахме пола на бебчето-момченце Simple Smile ,така че може да ми сложите сини гащи Wink
Stef аз пия вече втора опаковка Огестан и нямам никакви оплаквания,добре се чувствам.

# 341
Vanini88 изобщо не се притеснявай за БХС,само статистика нищо друго.И моя биохомичен риск беше1:210...толкова ни стресираха за глупости,та чак праштахме кръв за теста до Швейцария..и накрая всичко си излезна нормално слава богу,само дето ни притесниха с този (според мен) пет пари не струващ БХС!
И аз от вече седмица пия витамини Pregnacare original,една таблетка дневно.
А и да не забравя да се похваля,излезнаха ми добри резултатите от микробиологията Simple Smile

# 342
Vanini88, спокойно, мила, правилно ти е казал  докторът да не се тревожиш. 1:211 риск изразено в проценти е 0,47%, т.е. има 99,53% вероятност всичко да е наред. Така че както и да го гледаш, това пак си е доста малък риск.  bouquet

# 343
Момичета, понеже и аз се замислям вече дали да не изляза в постоянен болничен та да ви попитам как точно става работата? От доктора ли зависи, в смисъл ако той ми откаже какво правя в такъв случай?

# 344
DeniDen, относно болничния трябва да го обсъдиш с лекаря, който ти води ЖК. Не мисля, че има лекар, който да откаже такъв в 21 век.  Аз съм в Майчин дом и нямах никакъв проблем, уговорих се от кога искам да изляза в болничен директно с акушерката на моя лекар. Тя го подготви, след това минава комисия /фиктивно/ и на следващия ден си го взех от регистратура. Това е цялата процедура.
Не съм заплащала нищо, но знам че има лекари при които се заплаща. Не мога да кажа от какво зависи.

Общи условия

Активация на акаунт