Лотария "Зелена карта" 2017

• 290 646
  • 2 215
  •   1
Отговори
# 2 070
Аз не познавам такива ,който са спечелили и не са пробвали.Имам приятели,които изобщо не желаят да чуят за ЗК и не пускат.

# 2 071
Извинете, че питам, но да не изпусна пак сроковете... до кога е кандидатстването тази година?

# 2 072
Извинете, че питам, но да не изпусна пак сроковете... до кога е кандидатстването тази година?

Някой беше пуснал тази картинка на предните страници:
https://postimg.org/image/602zukpgh/

И да не са съвсем точни датите, обикновено е през октомври.

# 2 073
  • с трима мъже :)
Време е за нови снимки Simple Smile

# 2 074
  • при моите любими
И аз да се запиша отново тук. И ние тази година ще сме с нови снимки. 2 години не ги сменихме, но децата пораснаха и няма начин.  Peace  И аз ще се докарам по-добре на новата, че не се харесвах на предишната  Laughing

# 2 075
А снимките трябва ли след някакъв период да се сменят?

# 2 076
Трябва да са актуални.

# 2 077
Трябва да са актуални.
Това означава ли, че всяга година трябва да са различни? Аз съм кандидатствала 3-4 години с една и съща снимка. Дали има някакво изискване да се смени? Или в системата при качването ако има проблем уведомяват?

# 2 078
Пише, че трябва да е от последните 6 месеца. Което всъщност може да не е така, но според мен, една снимка трябва да се ползва не повече от 2 пъти. Което не значи, че има нещо общо с истината де. Факт е, че мен ме изтеглиха със снимка, която ползвах за втора година.
Ако настъпят някакви съществени промени в лицето/излъчването, би трябвало да си направите една нова снимка. Wink

# 2 079
Трябва да са актуални.
Това означава ли, че всяга година трябва да са различни? Аз съм кандидатствала 3-4 години с една и съща снимка. Дали има някакво изискване да се смени? Или в системата при качването ако има проблем уведомяват?

Снимката няма да бъде приета единствено, ако не отговаря на зададените параметри - размер, пиксели, пропорции. Тогава виждате това на момента в сайта. Но и снимката на кучето ви да качите, ако тя е с правилните параметри, няма да въдете уведомени.  Peace
Както и преди мен са писали, официалното изискване е снимката да е не по-стара от 6 месеца. На практика,  има много случай на изтеглени с по-стари снимки, които вече са ползвани в предишни години. Аз лично, не бих участвала с една снима повече от 2-3 години.  Peace

# 2 080
  • offshore & overseas
Има всякакви случаи.

Аз например подадох в края на 2003 г. и взеха, че ме изтеклиха и получих известието по-малко от месец след сватбата с настоящия ми съпруг (преди това бяхме съжителстващи и той също беше подал, но изтеглиха мен).

В крайна сметка, през юни 2005 г. заминахме, ама без каквато и да е подготовка ('аматьорска раЛта', както се изразиха спонсорите ни) и... се върнахме с подвити опашки, като естествено загубихме зелените карти.

Мъжът ми не иска да ходи в САЩ (и навремето твърди, че не е искал, а уж заради мен), но аз смятам да си проДваме късмета, пък тогава да го мислим.

Обаче сега керванът бая си тежи: три деца и множество дългове, както и 13 години в + (ще станат през 2018). Тоест, аз ще съм на 43, а лъвю на 42.

Но нека първо ни изтеглят... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. Снимките за самата лотария е важно просто да отговарят на критериите, посочени в сайта на лотарията (ние се бяхме снимали на жълта стена, аз по черен потник). После вече се изпращат снимки, които ще фигурират на визите и на зелените карти - те са по-съществени и е добре да се направят във фотографско студио.

# 2 081
ахаа значи и аматьорски снимки може, а какви са изискванията, за които говорите

# 2 082
Като пуснат сайта, ще видиш. Общо-взето - светъл фон, добре осветено лице, без груби сенки, непокрито лице и някакви определени размери, които не помня вече.

# 2 083
При кандидатстване как се попълват имената, ако се казваш Джон, Дейвид, Анджелина? Както е правилно на английски - John, David, Angelina? Или както е по лична карта - Djon, Deyvid, Andjelina?

# 2 084
  • София
По лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт