Лотария "Зелена карта" 2017

• 290 642
  • 2 215
  •   1
Отговори
# 2 085
  • с трима мъже :)
При кандидатстване как се попълват имената, ако се казваш Джон, Дейвид, Анджелина? Както е правилно на английски - John, David, Angelina? Или както е по лична карта - Djon, Deyvid, Andjelina?

както е на документа ти (лична карта, паспорт и прочие)

# 2 086
Успех на всички, че няма да се записвам в новата тема. Ще подавам за майка ми само.

svetla_ety , нас ни изтеглиха с аматьорски снимки.

Хващам се за поста на Мяуче, защото тя е писала за нещо, което е от изключителна важност според мен- да тръгнете подготвени. Ако сте с дете/деца това е задължително, за сингъл авантюристи сигурно може и по-неангажиращо да се тръгне. Колкото по-малко осигурени неща имате, толкова повече пари си пригответе.

# 2 087
Аз също смятам тази година да подам, знам че шансът е много малък. Иска ми се обаче да съм подготвена относно парите. Каква сума излиза заминаването в смисъл посолства, билети, медицински, документи? Знам че е много относително и ми е ясно, че зависи при кого отиваш, но така първоначално. Благодаря на отзовалите се.

# 2 088
  • Сф
10 000 usd  ще ти стигнат до колкото съм чела.

# 2 089
Успех на всички, че няма да се записвам в новата тема. Ще подавам за майка ми само.

svetla_ety , нас ни изтеглиха с аматьорски снимки.

Хващам се за поста на Мяуче, защото тя е писала за нещо, което е от изключителна важност според мен- да тръгнете подготвени. Ако сте с дете/деца това е задължително, за сингъл авантюристи сигурно може и по-неангажиращо да се тръгне. Колкото по-малко осигурени неща имате, толкова повече пари си пригответе.

Ако си в щатите и вече имаш гражданство,няма защо да й подаваш за лотарията.Направо ти можжеш да й подадеш документи и за няколко месеца ще има зелена карта.

# 2 090
sisi72, още 4 години и 6 месеца  Mr. Green

elisakara, тези неща, които си написала са задължителните преди да тръгнеш. Сумата не е голяма, за 1 човек е мисля под 4 000 лв. После след заминаването идва същественият разход.

Скарлет, на минимална цена ли ви е пуснат апартамента?

# 2 091
sisi72, още 4 години и 6 месеца  Mr. Green

elisakara, тези неща, които си написала са задължителните преди да тръгнеш. Сумата не е голяма, за 1 човек е мисля под 4 000 лв. После след заминаването идва същественият разход.

Скарлет, на минимална цена ли ви е пуснат апартамента?
Да, и то барабар с всичко в него. Във всяка агенция, която се сетих пуснах, и отделно частна обява. Ако ни е писано ще стане нещо, не мога да се стресирам и с това. При нас поне, нещата някак си стават така, както трябва да станат, пък било то и в последната минута.

# 2 092
...
 При нас поне, нещата някак си стават така, както трябва да станат, пък било то и в последната минута.
О, колко познато! Каквото трябва ще стане! Ние през колко странни неща преминахме от май до февруари! Билети си купихме 2 седмици преди заминаване, всичко беше "предпоследен план".Безсънни нощи, зяпане в картата на САЩ, правене на таблици с разбивки ..."ако иде единия първо,двамата, двамата с децата". Имаме таблици за няколко потенциални щата. Но всичко някак се нареди в един момент. В един момент си повтарях- човек не знае какво печели, когато губи. Има много време, ще го измислите! Кога очакваш да сте на интервю?

# 2 093
Кога очакваш да сте на интервю?
Октомври Rolling Eyes

# 2 094
# 2 095
Ауу, аз нещо се бях сетила и преди седмица проверявах пак.
Тая вечер пак ще проверя, знае ли се Laughing

# 2 096
Проверено - не сме изтеглени. Дано да има някой късметлия!  Heart Eyes

# 2 097
В алл.бг вече се похвалиха за изтеглени от втори път. С case number около 25 000, явно не е загубена кауза за всички и имаш шанс, макар и малък. Simple Smile

# 2 098
  • София
Аз си проверих, не съм изтеглена, довечера ще кажа и на ММ да провери.  Peace

# 2 099
  • при моите любими
Може ли линк към сайта за проверка

Общи условия

Активация на акаунт