Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Lion_Dess много хубави отливки,би ли споделила как ги правиш и с какви материали?
Някой скоро да е сменял крушки на ув лампата си?искам да си взема оргинални,някакви предложения?

# 91
Незнам с какво лампа си . Аз бях с тези китайските 36 вата,но ще я сменям. Искам лед , за да съкратя времето на процедурата. С малката ми става все по-трудно да намеря време да се направя. Та приемам предложения за лед лампи. Какво на гледам колко вата. Мернах една 12 вата ,но незнам дали ще ми свърши работа.

# 92
Lion_Dess много хубави отливки,би ли споделила как ги правиш и с какви материали?
Някой скоро да е сменял крушки на ув лампата си?искам да си взема оргинални,някакви предложения?
Благодаря!Рисуваш с геловата боя ,печеш и препечатваш фолио.По принцип отливките ги правя с черна гелова боя на Фърст гел и тяхното фолио.Но при розовите нокти,отливката е със златна гелова боя на Глобъл фешън,която има доста по-слаб лепкав слой от фърст гел,но понеже  е златна и дори да остане непокрито с фолио не се личи почти.Иначе фърст гел на мен ми лепне идеално,само,че с времето след 3-та седмица тук-таме малко се обелва и излиза черничко,но пък за това време е нормално,все пак тея нокти не са вечни  Laughing Но аз малко съм максималист и все намирам косури  Laughing Така,че препоръчвам боите за отливка на Фърст гел.

# 93
  • София
 bouquet Благодаря!
предполагам и на последния червен е с Глобъл?
silvushka китайска ми е ув лампата.Имам и сърце лед,не ми е удобна мъничка ми е.

# 94
А защо не сложиш лед крушки на УВ лампата?

# 95
bouquet Благодаря!
предполагам и на последния червен е с Глобъл?
silvushka китайска ми е ув лампата.Имам и сърце лед,не ми е удобна мъничка ми е.
Последния червен е с Фърст гел,само розовите са с Глобал фешън

# 96
А защо не сложиш лед крушки на УВ лампата?
Идеята е добра Simple Smile Ако издържат дълго време,може и да си заслужава. За сега са много скъпи и не съм чувала отзиви дали пекът наистина бързо и дали стават на всички UV лампи. Може да са съвместими само за определени марки лампи,както и обикновените крушки са различни. Четох,че сменят две от крушките с LED и пекът по 30 секунди и изпичали. Иначе,на това,което пише в рекламите на продавачите НЕ ВЯРВАМ

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 23:58 от tara1991

# 97
Ами щом ти е китайска крушки има в продавалника и в сайта на Блускай ако не се лъжа. Мислих първо само крушките и аз да сменя ,но то си излиза като да си купя една нова лампа за това решех направо да я сменя

# 98
  • София
В продавалника има и за 4 лв ув крушки,ще ми се да са оргинални за да не горят бързо,моята е от блу скай и две вече чернеят от към стартера.Мислех да я направя хибрид с 2 лед и 2 ув крушки,но искам да са оргинални,да не се случва но гърмят ужасно китайските.Иначе лампата е на 10месеца като я ползвам рядко само за мен си.Четох че когато се ползва на таймер и се скъсява живота.

Lion_Dess перфектно е станал червения,затова се заблудих.
Може би ще взема ГФ за да съм по сигурна,като начинаеща  Blush

# 99
  • Varna
Здравейте,препоръчайте ми разтвор за сваляне на ши лак.Видях в Елитис,но не знам дали вършат работа. bouquet

# 100
  • Пловдив
Момичета,според вас удачна ли е покупката на лед лампа 6 w?

# 101
Здравейте момичета, когато слагате гел лак върху нокти с ув гел, поставяте ли базата на лака? Благодаря ви!

# 102
  • В свой си свят :))))
Здравейте момичета, когато слагате гел лак върху нокти с ув гел, поставяте ли базата на лака? Благодаря ви!

Понякога слагам, зависи колко е пигментиран лака.

# 103
Не,напълно излишно е!

# 104
Момичета, можете ли да помогнете с малко насоки за разредител за гел лак, основа и топ на блускай?

Общи условия

Активация на акаунт