Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
# 181
като стана дума за гелова боя моята от блускаи изобщо не отпе4атва фолио и като натисна с фолиото ми се замазва навсякъде и ми разваля рисунката,а пекана 2 мин /някои да знае защо така се полу4ва
Kakto kазах по-горе,гел боите на Блускай не са за препечатване на фолио,нямат достатъчно лепкав слой!
а какъв е този 4ерен гел досега не сум 4увала за такъв? коя марка има такъв?блускаи имат ли този 4ерен гел.а други цветове?

# 182
като стана дума за гелова боя моята от блускаи изобщо не отпе4атва фолио и като натисна с фолиото ми се замазва навсякъде и ми разваля рисунката,а пекана 2 мин /някои да знае защо така се полу4ва
Kakto kазах по-горе,гел боите на Блускай не са за препечатване на фолио,нямат достатъчно лепкав слой!
а какъв е този 4ерен гел досега не сум 4увала за такъв? коя марка има такъв?блускаи имат ли този 4ерен гел.а други цветове?
Виж сега,Блускай имат гелови бои(включително и черна),обаче техните бои нямат лепкав слой ,който е необходим за препечатване на фолио.На теб ти трябва черна гелова боя със силен лепкав слой за тази цел.Такава боя е черната боя на First gel.  Черна гелова боя First gel.

# 183
Здравейте, искам да попитам когато работим с гелови боички каква трябва да е основата, върху която ги нанасяме - естествен нокът, изградена с гел или гел лак!

# 184
Отново да попитам-има ли по евтини гел лакове от тези например на Блускай 18лв,за домашна употреба става въпрос?

# 185
  • София
Гел Боите се нанасят върху гел или върху гел лак.
Има по ефтини гл.в олх
http://evtinoo.com/image/cache/data/May2014/1430855464_2-800x600.jpg
някой имали такава лампа,става ли за цяла ръка или е  малка?

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 10:28 от №

# 186
Отново да попитам-има ли по евтини гел лакове от тези например на Блускай 18лв,за домашна употреба става въпрос?
Има,китайски са,в Продавалник има,на много места общо взето

# 187

Благодаря!А стават ли,или ако ще имам главоболия с тях по-добре да си взема нещо по-скъпо?

# 188
Благодаря  Heart Eyes

# 189
  • Down south
Защо не вземеш нещо качествено, вместо да експериментираш върху себе си с нещо евтино и със съмнително качество.

# 190
  • София
Ето нещо и от мен:

Цветовете са Bluesky A47 - цвят мента, Bluesky 80504 - розов, Emmi nail Silver glitter 032 - брокат.

Докато се подготвях за лакиране бутнах и обезмаслителят ми се разсипа. Бихте ли споделили от кои марки обезмаслители сте доволни, защото сякаш този не ми хареса особено - на Super Nail, Nail Primer. Преди това имах Ph регулатора на Opi - Chip skip и ми харесваше повече. Гел лакът ми издържаше повече.

Вие какво ползвате и доволни ли сте?

# 191
Аз ползвам ultrabond на стар нейлз ,тъй като съм с много мазна плочка и само от него съм доволна

# 192

Благодаря!А стават ли,или ако ще имам главоболия с тях по-добре да си взема нещо по-скъпо?
Най-добре си вземи Блускай,защото тея евтините са с ниско качество и мн по-често  при тях се получават алергии на кожата

# 193
Ето нещо и от мен:

Цветовете са Bluesky A47 - цвят мента, Bluesky 80504 - розов, Emmi nail Silver glitter 032 - брокат.

Докато се подготвях за лакиране бутнах и обезмаслителят ми се разсипа. Бихте ли споделили от кои марки обезмаслители сте доволни, защото сякаш този не ми хареса особено - на Super Nail, Nail Primer. Преди това имах Ph регулатора на Opi - Chip skip и ми харесваше повече. Гел лакът ми издържаше повече.

Вие какво ползвате и доволни ли сте?
Аз точно от обезмаслителя на Супер нейл съм доволна,мн е силен и е добър

# 194
  • София
Има по ефтини гл.в олх
http://evtinoo.com/image/cache/data/May2014/1430855464_2-800x600.jpg
някой имали такава лампа,става ли за цяла ръка или е  малка?

Става за цяла ръка перфектно и е мн.добра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт