Всичко за всички марки гел лакове-8

• 98 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Такива лепенки съм слагала върху лепкав слой и се залепиха.Може лепенките да не са качествени,а това,че се матира лака при избърсването да не те притеснява,нали после ще сложиш топ лак  Peace два слоя,защото ваденките бързо падат.

и аз съм с ваденки,лака ми е направен вчера,но само един път с топ лак,сега мога ли да сложа  втори топ лак?И как точно-просто нанасям и пека?
Можеш,нанасяш и печеш  Peace
Зизу моите са такива http://www.aliexpress.com/item/Snowflakes-Snowman-3D-Nail-Art-St … /32260111678.html ,малко по релефни са от ваденките и си имат лепкаво отдолу  Peace

Благодаря за отговора!А трябва ли да мина със спирт,т.е. д аобезмасля и тогава топа,или направо ?
И още нещо печката ми е на един месец,за 30тина лева,иииии лампите започнаха да мигат!!!!Какво означава това,ще изгарят ли вече? Rolling EyesНадявах се по-дълго да издържи Tiredозорих се последния път като правех лака,пека,те мигат,аз незная дали са минали двете минути,пак светвам ,пак пека и т.н. ooooh!

# 466
Момичета ползвате ли някакъв защитен крем за ръцете  newsm78 И ако да какъв?Малко ме притесняват тези ув лъчи.

# 467
  • Пловдив
Видях във nail.bg да продават защитни ръкавици,ако искаш погледни ги Peace
При лед лампите трябва ли да има пак защита?

# 468
Чак пък толкова защита мисля че е излишна,за няма и два пъти в месеца. Може да си слагаш ръкавици, ако знаеш че имаш проблем с УВ светлината,силното слънце и т.н. На мен мисля че просто ще ми пречат докато се на лакирам

# 469
Здравейте, скоро получих като подарък ЛЕД лампа 2W. Непрофесионалист съм, но знам че не всички лакове се пекат в ЛЕД лампи. Бихте ли ми препоръчали какви да използвам, спрямо това каква е лампата ми.

# 470
Почти всички се пекат на LED светлина,но на 2 вата няма да изпечеш повечето гел лакове и гелове за изграждане. Много е слаба. Печи по 2-3 минути всеки слой,за да си сигурна че е втвърдил изцяло. Нанеси гел лака много тънко,защото може да остане неизпечен отдолу

# 471
Почти всички се пекат на LED светлина,но на 2 вата няма да изпечеш повечето гел лакове и гелове за изграждане. Много е слаба. Печи по 2-3 минути всеки слой,за да си сигурна че е втвърдил изцяло. Нанеси гел лака много тънко,защото може да остане неизпечен отдолу

Благодаря за отговора. Знаех, че е слаб, но не мислех че е токлова слаба, за да не успее да се изпече лака.

# 472
 Здравейте, момичета!
Аз съм много любопитна вашите маникюристи или вие самите, как ви премахват гел лака, защото имам леки съмнения за начина на работа на моя маникюрист.

# 473
Аз увивам с ацетон и след десетина минути го излющвам, но не навсякъде се маха, затова накрая пиля. Когато не ми се чака го пиля направо.

# 474
Ами аз четох и попитах моя приятелка маникюрист, и ми сподели, че това много уврежда нотките а до сега моя маникюрист ме е пилял до горещо ..... и сега нищо не ми се задържа на ноктите дори обикновен лак до няколко часа пада... без дори да съм си мокрила или чуквала ръка някъде..........................

# 475
  • Пловдив
Аз след като сваля фолиото,това което е останало го избутвам с избутвача за кожички. Не пиля нищо,ноктите ми са ок Peace Видях го от моята маникюристка Peace

# 476
Здравейте момичета,обмислям да си купя тази лед лампа http://www.noktoplastika.net/shop/163/desc/led-lampa-za-nokti-9w … jur-noktoplastika ще се радвам да чуя мнението ви. Аз си признавам,че нищо не разбирам,от скоро чета по темата и съм решила да си взема база и топ лак на CND, но за лампата се чудя дали ще ми върши работа  Rolling Eyes

# 477
Същата лампа от Алиекспрес излиза между 11 и 16лв. А доста по-силна от нея, от същия сайт, е около 28-25лв.
В ОЛХ пък същата я имаше за около 20лв. Та, по-добре отпиши този сайт.
Иначе лампата става за домашна употреба, но крушките й не се сменят. Спокойно побира четирите пръста без палеца, а таймера й е 30сек. Peace

# 478
Аз след като сваля фолиото,това което е останало го избутвам с избутвача за кожички. Не пиля нищо,ноктите ми са ок Peace Видях го от моята маникюристка Peace
При мен става проблем понякога, на места се случва да задълбая с избутвача, затова предпочитам с пилата, но с ръчна, не електрическа. Но задълбаването е от мен, защото не ми се чака достатъчно време и бързам да махна фолиото.
Според мен дали е с ацетон или с пила няма голяма разлика. Но не е нормално да те боли при пиленето. В смисъл, нормално е да те заболи в един момент, но то е защото маникюристката ти прекалява с пилата и препилява доста от нокъта. Ако махам с ел. пила никога не махам докрай с нея, защото и мен ме боли. Махам донякъде, след това на ръка.

# 479
Зизу благодаря за отговора  bouquet Сайта го цъкнах произволно,само да покажа модела иначе мисля да я поръчам от ОЛХ за 18 лв.

Общи условия

Активация на акаунт