Какво става /настинка или/?

• 1 060
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Нещо не съм наред. И то от 15.09 насам.
Първо, ми се схвана врата. После, ми излезе херпес. После започна да ми се гади. Както и да е, това може да е било ПМС. Веднага след цикъла ме хвана някаква настинка. Първо беше гърлото, не се зачерви, но си загубих гласа. Оправих се уж с Фервекс и разни за смучене. Сега пък ме порази една хрема - прозрачна.
Пия и Саменто, за засилване на имунитета, ама имам подобрение за ден-два и пак се почва!
Писна ми!
Между другото, в момента нямам ЗО и не мога да отида на лекар. То и реално няма за какво - всичко са някакви досадни дреболии. Нямам температура, нито друго сериозно.
Та се чудя какво става - настинка ли е, алергия ли е, смяна на сезона, нещо по-сериозно...

# 1
Всичко, което описваш са симптомите на вируса, който върлува в момента. И в училището на дъщеря ми масово точат сополи, и мъжът ми 10-на дена вече се влачи като теб. Аз си признавам, че давам шанс 3 дни- ако до тогава не настъпи подобрение, удрям с антибиотик. Не твърдя, че е отлично решение, но и влаченето на усложнения от липса на лечение не си е работа.

# 2
L'Agent, стрес около 15-ти септември, дори да не го осъзнаваш явно го има Simple Smile

... давам шанс 3 дни- ако до тогава не настъпи подобрение, удрям с антибиотик. Не твърдя, че е отлично решение, но и влаченето на усложнения от липса на лечение не си е работа.
При вирусите подобрението настъпва след 3+ ден.
По-добре давай противовъзпалителни и витамини.
За усложненията - дори да даваш АБ няма как да познаеш точно кой. Можеш да си даваш един, а да трябва друг и усложнението пак да е налице.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 10:43 от Не се сърди, човече

# 3
О, да, противовъзпалителните и витамините си вървят още от първия ден.

# 4
  • София
О, да, противовъзпалителните и витамините си вървят още от първия ден.

Може би грешката ми беше, че се почувствах по-добре 1-2 дни и ги спрях. Почвам пак.
Стреса напълно го осъзнавам. Mr. Green

# 5
Може би е настинка - все пак рязко захладня времето. Сутрин и вечер са зимни температури, по обяд - бива.
И аз съм с болно гърло и хрема, уж ги лекувам.
Страничен съвет - плащай си  ЗО месечно, около 17 лв. излиза, къде не са отишли. А спестява доста главоболия и опашки в НАП като се наложи.

# 6
не се притеснявай не мисля че е нещо сериозно по скоро заради времето нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт