Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече - Тема 11

• 32 621
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Днес си взех 45-дневния болничен и обменната карта. Казах й че ще раждам в Надежда и ми каза да отида в края на месеца да ми даде направлението за хоспитализация и ще имам тонове тогава. Трябвало да подпиша и някакъв документ, че няма да ходя повече при тях и ще се следя в болницата където ще раждам до края.

Ако някой иска да пием кафе някой ден да свирка. Вече съм шапка на тояга хихихи до колкото е възможно де Simple Smile

# 466
  • далече в провинцията
И аз съм 17кг отгоре но и заради ЩЖ качих предварително и сега съм 3 кг преди 100 Sick а съм в постоянно движение
Някои спомена че първото раждане е много дълго, с каката бях на 27г, в осем сутринта ми дадоха таблетка за предизвикване на раждане и в 15,20 родих, вс е индувидуално
Ако не тръгне само моята док май няма да ме търпи много сигурно към 7-8 ноември и ще ме  ``стисне``

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 16:32 от dora_ve

# 467
Кремика, не знам. То аз мислех, че е едно и също. Каква е разликата?

# 468
  • София
Водите нямат степени на зрялост. За плацентата става дума.  Peace
Аз съм +8/9 кила. Но си имам излишни от преди това.

# 469
Водите имат ниво(ниско,нормално,високо)
Плацентата има степени на зрялост (0,1,2,3 или свежа,зряла,презряла,калцирана...имат си термини )
От 64кг съм 87  ooooh! мноого ми тежат,ама много  Animal Pig

# 470
Ехееее ,аз ви водя с кг. Значи 🌸😊😊😊😊😊 аз съм +20 вече а съм 35 седмица . От 68 станах 88 кг,а този пръдльо малък само 1900 😳😳😳😱😱😱
Нещо започвам да се изнервям 👀😖 последния месец май ще ми се стори година 😳

# 471
  • София
Здравейте Тумбелинки!!!

Аз не мога да се похваля с нищо интересно освен ,че като остана в къщи и ме хващат нервите и само плача,  всичко ме дразни , не ми се пазарува нищо, а трябва вече и за болницата да си приготвя багажа.
Оказва се ,че водите ми не са намалели - просто бебето е било застанало в неизгодна позиция. В четвъртък ме викат в ЖК за преглед  , вероятно няма да ми е последен, защото все още не съм си взела болничния . Килограмите са +10, като не съм качила нищо в последният месец ...

Споделям една статия,която ми се стори интересна..

https://xedra.wordpress.com/2012/04/16/tongue-tie/

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 22:24 от galastra

# 472
Да се похваля,дойде ми матрака за бебко, много е хубав   Party http://matracinani.bg/product.php?pID=50
Вие на каква марка заложихте ?
Скрит текст:

# 473
Хубав изглежда, моят матрак е от Айко с кокос и е някакво производство за тях  Peace

# 474
galastra, линкът не се отваря при мен.
КиВи, да си го ползвате със здраве и бебчо да има спокойни сънища върху него Grinning
Ние още не сме избрали матрак, има такова изобилие - кокос, естествен латекс, мемори и пр. Доверявам се на моя мъж в избора за матрак, че консултантите така обясняват, а аз нищо не разбирам, а мъжът ми е маниак на тема добър и спокоен сън, та съм сигурна ще избере най-доброто.

# 475
Нашият е на Магнифлекс - пиер карден . Предният път беше магнифлекс бейби бамбо😋 сега и как и бебе ще спят на пиер карден

# 476
Според вас какви са шансовете да започне раждане в 34+5 седмица? Защото от няколко дни усещам как бебка като че ли ми натиска шийката на матката, предимно като се движа, а сега, както си ходех, така ме заболя точно там, отвътре мина за секунди и започна да ме боли кръстът и коремът като при цикъл.

Цитат
Spored vas kakvi sa shansovete da zapochne rajdane v 34+5 sedmica ? Zashtoto ot nqkolko dni useshtam kak bebka kato che li mi natiska shiikata na matkata predimno kato se dvija a sega kakto si hodeh taka me zabolq tochno tam ot vutre mina za sekundi i zapochna da me boli krusta i korema kato pri cikul ?  newsm78

Моля, спазвайте правилата! Писането на кирилица е задължително!

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 00:05 от Mamma

# 477
Кристи, при мен положението при ходене е същото. Утре започвам 38 седмица. Вече започнаха да ме изнервят всички които ми звънят и пишат да ме питат има ли нещо. Казах на мама че ако ме пита пак, няма да ме чуе изобщо а на другите спрях да отговарям.

# 478
И аз имам бодежи в матката, точно към шийката, преди цикъл също ме болеше така.

# 479
Момичета някой пил ли е антибиотик зинат? Предписа ми го док, защото някави гранулацити са ми завишени..ние взехме също матрак от айко, някакъв като пъзел, доста ни го нахвалиха..

Общи условия

Активация на акаунт