♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 353
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

Айшегюл си тръгна, Джан остана.... Кой гит, кой дур....

Ще чакам руския превод, че да ми се изяснят и ситуациите.

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/10/03/demet-ozdemir-ile-yus … -itirafi?paging=2

Тук има нещо за Ягодите Peace

# 181
  • Разград
Корай в гечето.

https://gecce.com/magazin/foto-galeri/onur-buyuktopcu-kiralik-as … erini-anlatti?p=1

Снимката е качена днес, но не се знае от кога е и къде са ходили, но мъжът е стюоард на самолет.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 10:38 от vania_e

# 182
Привет Hug Hug Hug

Ах този Джан, но нали е любимото ми "дърво"
 ми стана мъчно накрая за него Weary
А песента е страхотна.  bouquet

# 183
  • Разград

Рейтинга е добре 

# 184
  • Пловдив
Снимката е качена днес, но не се знае от кога е и къде са ходили, но мъжът е стюоард на самолет.

Скрит текст:
[/quote]

Не е нова снимката, Гупсето е руса сега.

# 185
  • Разград
За фрагмана само ни лъжат, другата седмица серия няма да има. Имало мач Турция - Чехия.

# 186
За фрагмана само ни лъжат, другата седмица серия няма да има. Имало мач Турция - Чехия.

Ефендим?  Shocked Twisted Evil 

Ха добро утро!  Hug

Да се порадвам, че в две от 3-те класации сме първи  Party  Ама тази новина за другата седмица - малко прекалиха  Twisted Evil  Тъкмо очакваме вече развитие по турско му и хоп - мач  Crossing Arms

Припомнете ми моля дали е имало такава сцена, че аз снощи не я видях  Thinking

# 187

Ха добро утро!  Hug

Да се порадвам, че в две от 3-те класации сме първи  Party  Ама тази новина за другата седмица - малко прекалиха  Twisted Evil  Тъкмо очакваме вече развитие по турско му и хоп - мач  Crossing Arms

ъъъъъъ нямаше и като гледам скоро май няма и да има. ами да те си го направиха точно по турско му.....да им се не види  #2gunfire и мача и чудото.

# 188
Здравейте момичета. Hug Hug

# 189
Скрит текст:

Ха добро утро!  Hug

ъъъъъъ нямаше и като гледам скоро май няма и да има.
Скрит текст:
ами да те си го направиха точно по турско му.....да им се не види  #2gunfire

Значи не само аз не съм видяла тази сцена  Laughing  Нина  Hug

И ето - поредното доказателство, че фрагманите и снимките са подвеждащи Crossing Arms  Twisted Evil   Имало е такава хубава сцена и са я отрязали  ooooh! Naughty  Тъпанари  Naughty

# 190
Скрит текст:
Добро утро!
Май са нови тези, но може и да не са, но пък са много хубави.
https://www.facebook.com/105227859819423/photos/pb.1052278598194 … ype=3&theater
https://www.facebook.com/105227859819423/photos/pb.1052278598194 … ype=3&theater

А много ще се радвам новината да е истина, но и аз се съмнявам.
Много са хубави  много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладури  Heart Eyes  Нова е снимката, Баръшко вчера я е качил в Инстаграм, а днес и Елчин я е сподедила в профила си  Peace  Което ме навежда на мисълта, че до 2-3 дни ще се появи или статия за Гупсе и Баръш, в която е обяснено  колко много се обичат, или някоя снимка на двамцата  Mr. Green

Лаве  Hug  Да се оправяте с юнака  Hug

# 191
Като гледам тази снимка дето  уж трябваше да я има, пък а няма... Дали не е от 14 еп newsm78, Аиша да сглупи и да се върне преди да е заминала Rolling Eyes

# 192
Ай де без Гюпсето да се обяснява или да пуска снимки.

# 193
Славе  Hug  Пепел ти на клавиатурата  Naughty  Нека Айш замине с Мурат, та да се освести малко Джан  Crossing Arms  Пък и уж за еп.13 казваха, че е снимката Peace

Гале Hug  Ще видим  Laughing

# 194
Момичета Hug Hug Hug
Нося ви една нова снимка от Статуса, не видях да е публикувана по - напред. Извинете ме ако е така  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт