♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 280
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Мноо голяма мозайка.
Суде и Синан си легнали , забележете - и те с дрехите, тая не си играе.
Синан Не говори с Дениз по телефона, бас хващам.
Коришим пак цепи мрака - Писелер  hahaha hahaha hahaha
Наща му пуска разни двузначни въпроси..
Сега ще прослушам пак на слушалки, да видим какво ще вдяна, че си натъманявам както ми хареса иначе  Mr. Green

# 421
Синан не говори с Дениз това е сигурно.
Ама Суде не си играе няма 5-6 при нея опасна е да знаете.
А пък Йомер сега ще започва пак да става мил.

# 422
Ванче bouquet

Гор, ще изчакам да ни разясниш малко и ще се изкажа  Hug

# 423
  • Пловдив
Деф- Ако не искате да ме виждате- кажете ми да си тръгна, ако искате - кажете ми да остана
Йо- Ако ти е зле, защо не си тръваш?
Йо към Деф в асаньора - Ако душата на човек не боледува, и тялото му няма да боледува.Научих това от стара позната.
После сцената с шоколада, който получава
Синан към Йо - твоята така и не дойде
Йо към Синан- аз ти казах, че няма да дойде
Синан - ами ако дойде
Йо- не, няма да дойде
Суде към Йо - коя е твоята муза, кой те вдъхновява../ тука малко по смисъл го превеждам/
Единичните реплики
Синан- задължително ще предам на Йомер
Дениз - чакам отговор от теб

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 22:17 от Горгона

# 424
Дефне няма да си тръгне.
Ама не разбрах за коя неговата говорят.

# 425
Добър вечер, момичета!  Hug
Идвам да ви поздравя, да пожелая на болните бързо оздравяване, да честитя празника на Фенчето и другите учителки в темата(поздравявам ви за избора на професия - трудна, но много удовлетворяваща)  bouquet
Нося ви и една нова снимка от Статуса, но понеже си обсъждате Ашк - а ще я сложа в спойлер  Hug
Скрит текст:

# 426
Гор   bouquet

Хързулкат ни  Crossing Arms  

Коя имат предвид Синан и Йомер под "Твоята не дойде"  Thinking  Дефне?  Thinking

И въпросите м/у Йо и Деф - "Защо не напускаш" / "Кажете ми да си тръгвам"   ooooh!  
Дефне няма такава смелост, думите й са извадени от контекста  newsm78

Ах, Кориш  Heart Eyes  Пак ще страда  Mr. Green  Дали за Дефне каза "Пиислер"  Crazy

А Суде кога се намърда в леглото на Синан? Откачалка  ooooh!  

# 427
  • Пловдив
Нера и Кориша нещо не ги вдянах добре, но за всички е ясно, че той пак ръси обиди Simple Smile))
Това " твоята" ме притеснява, последната такава " твоята" беше оная русата журналистка, която го събличаше с поглед  Flutter Хаир, пързалка е, стига бивши гаджета  Tired

# 428
А недейте с русата пак,че Дефне ще получи нервна криза и не искам да си мисли не само чаши ами и чинии ще счупи.

# 429
Сим, Peace и защо Дребчо пак плаче ooooh!.... Вместо един сносен фрагман ни пускат снимки, че да се чудим сджеба кой на кого..

Поздрав на всички учители, дерзайте!

Гор, бързо оздравяване, Лав и на вас  Flutter

# 430
  • Разград
Kiralık Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı - руски суб.

https://www.youtube.com/watch?v=GQXwDo9j57Y

# 431
  • Пловдив
Наща ще боледува явно, затова и казва да си тръгва щом и е лошо.И приказката за боледуващата душа и т.н. , която тя му разказа, когато му правеше супичка след рождения му ден.А тя ще му отговори с думите от първия фраг, ясно .
Остава загадка кой праща шоколади по куриер и каква е историята там..
Судето освен психо е и нимфо.. Sick

# 432
Ванче  bouquet

Хммм  Thinking 

Сутринта Деф отива до дома на Йо, за да му приготви закуска и му казва директно "Ако ми кажете Тръгни, аз ще си тръгна. Ако ми кажете Остани, аз ще остана"  Whistling  Много силна, чак ме изненадва колко е провокативна, макар и да не е в изгодна позиция  Confused
След това в асансьора  Mr. Green  Йомер си го връща с думите "Щом се отнасям лошо, защо не си тръгваш?"  hahaha
А след това и за боледуването на душата и тялото  Whistling

Думите м/у Синан и Йо още ме глождят за кого се отнасят  Thinking  Залагам да е за Дефне  Peace

И за финал Суде: "Коя е музата ти?"  hahaha  Йо се препоти, пък Дефне като че ли се засрами, защото се усети, че тя е вдъхновението  Mr. Green

# 433
  • Разград

# 434

Судето освен психо е и нимфо.. Sick

Ген, кукуто от мама, другото на тати

Общи условия

Активация на акаунт