♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 276
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...
Лаве Hug  Heart Eyes, надявам се тази сряда вече да съм на линия за он-лайна Peace

# 391
Как сте момичета newsm78, много сте кротки тази вечер Joy

# 392

Здравейте, момичета! Чета ви с удоволствие, но рядко пиша.
Това го видях днес... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Слагам в спойлер текста към снимката.

Скрит текст:
Кризис в отношениях?

-Парочка Гюпсе Озай и Барыш Ардуч, которые познакомились на съёмках сериала "Делибал/Дуреха" переживают кризис в отношениях из-за новой партнёрши Барыша по сериалу "Любовь напрокат"- Эльчин Сангу. Барыш Ардуч уже долгое время не выкладывает фотографии с Озай, а уже успел выложить несколько фото с Сангу. На это обиделась его девушка.

Пока на уровне слухов!

# 393
  • Пловдив

Здравейте, момичета! Чета ви с удоволствие, но рядко пиша.
Това го видях днес... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Слагам в спойлер текста към снимката.

Скрит текст:
Кризис в отношениях?

-Парочка Гюпсе Озай и Барыш Ардуч, которые познакомились на съёмках сериала "Делибал/Дуреха" переживают кризис в отношениях из-за новой партнёрши Барыша по сериалу "Любовь напрокат"- Эльчин Сангу. Барыш Ардуч уже долгое время не выкладывает фотографии с Озай, а уже успел выложить несколько фото с Сангу. На это обиделась его девушка.

Пока на уровне слухов!

Това вчера го постна някой.Всяка седмица по нещо им спрягат.То верно, че Гупсето не е за снимане и качване, ама предполагам са фенски сценарии това.

Лаве, мааалко съм по-добре, джанъм, благодаря ти  Hug

Аз бая се офилмих днес, кога съм седяла последните ъъъ 7 години сама у дома на тишина и спокойствие да си правя кво си искам.

Фрагман чакаме ли?
Дефото що не иде при Кара Мамбата, дедко Хулюси..той е нейния човек.Ем борча и ще върне, ем ..така де, съчинявам си тука, от атеша е сигурно  Crazy

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 20:10 от Горгона

# 394
  • IT
Гори бързо оздравяване и аз бях днес у нас, че на финала ми се схвана врата и играя робокоп.
Честит празник на фенчето и на едното ванче/ако не се лъжа и тя беше учителка/
Аз пък преполвих сезнона на вишните/черешите-не ме кефи много, ама да запълня дупката до любимите си сериали.

# 395
Лаве Hug  Heart Eyes, надявам се тази сряда вече да съм на линия за он-лайна Peace

Рени , Hug ще се радвам ако успееш,защото моите познания по езика са ограничени.

# 396
  • Пловдив
Алекса   Hug

Гледам, че Кара Севдата стартира на 14-ти, сряда..Ягодите ще ги местят сигурно.
И новият филм на Мурат Й с Мерием ли е? Тя пък как можа да се изруси.. ooooh!

# 397
  • IT

ужасна е, ужасна е направо, за една реклама да се орезили така

# 398
Първо Дефне да сплаши Нера с дядото.И второто е да накара Йомер да премахне стената между двамата,а ключа е в ръцете на Дефне.И девойчето да отиде при дядото и да му каже всичко.

# 399
  • Пловдив

ужасна е, ужасна е направо, за една реклама да се орезили така

Нали? Тя и преди рекламираше тази  марка, но сега е направооооо..като магистралка, съсипана и е косата и изобщо цялото и излъчване се измете с  тоя перхидролен погром  Sick

Иначе за Деф-Йо..той няма да прости лесно, трябва да е нещо шоково, форсмажорни обстоятелства или не знам..само с ревност не вярвам да станат нещата, той е далеч по-сложна личност.Пък и сега си е обиден и си внушава, че тя не го иска, а пък той нея - хич hahaha

# 400
Горгона той защото Йомер не я иска и за това се опитва да нея гледа.Той Дениз ще го накара набързо да и прости.Вярно е,че е трудна личност.

# 401
# 402
Добра вечер девойки  Simple Smile
Гори бързо оздравяване   bouquet , този вирус или каквото е е отвратителен.
Тази вечер ще имали фраг или йок за Ашка  newsm78 , дано не сглупят щото вече бой ще ядът Crossing Arms
Статус няма да има, фраг не пуснаха заради мач, просто са ужасни.
Тези новини за Гупса и Баръш все повече ми харесват, ама той с тая жена кой ще иска да се снима, тя за това си прави снимки само с котките Wink , но те все още горките не са толкоз известни за да ги публикуват по статии, вестници и списания  ooooh!

# 403
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Лаве  Hug Алекс  Hug благодаря ви!  newsm51 smile3525
Момичета, благодаря и на вас за всичко споделено!  bouquet Много ме хвана яд, че в събота няма да има серийка  Cry
Гори  Hug бързо оздравяване!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт