Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Къде ходиш на това занимание?Може и на лични да ми пишеш....
Написах ти на лични, но мисля, че не е чак толкова важно да е точно това знимание, а да избере всеки според своите усещания някакъв спорт, който да му харесва и да му понася, важното да не е от травматичните  и да е щадящ за ставите.  Peace Peace Peace

# 301
  • През девет планини в десета...
Здравейте
може ли да ми кажете дали е нормално следното:
синът ми, който е на 20 години днес ходи при джипито с оплакване за болки зад гръдната кост, които получава от време на време през последните два месеца. Той спортува, слаб е, не пуши. Джипито  е прегледал само със слушалка сърцето, без ЕКГ. Казал му е че му няма нищо. Нормално ли е да не му пусне ЕКГ и в какво се състои прегледа със слушалката? Притеснява ми че не му е обърнал достатъчно внимание.

# 302
Не се притеснявай, такива болки имаше и едно мое гадже навремето, на 21 беше тогава. Ходи на лекар и му казаха, че е нормално. Но нека отиде за всеки случай.

# 303
Здравейте. От близо два месеца ме боли гърло, като болката ту отшумява напълно, ту се появява пак.
Ходих веднъж при личния лекар, каза ми че гърлото е леко зачервено, да смуча Прополки. Те, като че ли не помоггнаха много, но един ден се събудих без болка. Няколко дни ми нямаше нищо после пак ме почна. Пак отшумя и пак ме заболя. Това вече почти два месеца. Изсмуках всякакви таблетки предназначени за гърло, чайове, пих и разтворими прахчета и нищо. Най-странното е, че болката уж минава напълно и пак се появява.
Възможно ли е причината да е някъде другаде? Една приятелка ми каза, че все имала болки в гърлото, а накрая някой лекар се сетил да я изпрати на снимки на врата, и се оказало някакво прищипване или шипове, а болката все едно била гърлена...

# 304
Здравейте. От близо два месеца ме боли гърло, като болката ту отшумява напълно, ту се появява пак.
Ходих веднъж при личния лекар, каза ми че гърлото е леко зачервено, да смуча Прополки. Те, като че ли не помоггнаха много, но един ден се събудих без болка. Няколко дни ми нямаше нищо после пак ме почна. Пак отшумя и пак ме заболя. Това вече почти два месеца. Изсмуках всякакви таблетки предназначени за гърло, чайове, пих и разтворими прахчета и нищо. Най-странното е, че болката уж минава напълно и пак се появява.
Възможно ли е причината да е някъде другаде? Една приятелка ми каза, че все имала болки в гърлото, а накрая някой лекар се сетил да я изпрати на снимки на врата, и се оказало някакво прищипване или шипове, а болката все едно била гърлена...

Трябва да се консултираш с УНГ.

# 305
 bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 18:43 от Анонимен

# 306
Невролог

# 307
Да не би да е нещо, свързано с кръвоносните съдове? На мен ми се е случвало и проблемът се коренеше именно там. Успех! Peace

# 308
Според вас на какво може да се дължи зачервяване и сърбеж в интимната област при мъж, като се има в предвид, че микробиологията е чиста?

# 309
Алергия.

# 310
И аз това си мисля, но нямам идея от какво може да е, при положение, че се сменя сапун и прах, не е един и същ. Други идеи?

# 311
  • София
Има една "бабешка" рецепта за кашлица при която се варят кока-кола и лукчета...Та...някой знае ли какви са пропорциите?На литър кола колко лукчета и май да поврът,докато стане на половина...или до разтварянето на лукчетата...Помагайте...

# 312
Някой знае ли какъв е срока на годност след отвяряне на сироп Феминела уро форте? Имам един отворен преди 7-8 месеца и се чудя мога ли сега да пия от него?

# 313
Някой знае ли какъв е срока на годност след отвяряне на сироп Феминела уро форте? Имам един отворен преди 7-8 месеца и се чудя мога ли сега да пия от него?

На опаковката нищо ли не е обозначено?

# 314
От миналият понеделник имам оток на очите,бяха червени и ме боляха до степен ,че трудно гледах.Ходих при личната изписа ми Тобралекс..и нищо. От вчера ми каза да започна с Хидрокортизон с хлорамфеникол ,с него да си мажа клепачите..е пак съм си същата.Казва ,че е възпаление,но аз се съмнявам. По принцип си страдам от панически атаки, но тук напоследък имам изтръпване на едната половина на лицето и като че ли ми се е изкривила леко устата..личната отрече и каза че всичко е от атаките. А дали е така,възможно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт