Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 586
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • някъде
Попитай личната лекарка, а също и в НЗОК.

# 331
  • под тепетата
Благодаря, Диди! Ще я попитам, макар че би трябвало тя да знае и че лекарството е отпаднало от списъка.

# 332
Какви са симптомите за алергия към кучета?

# 333
Какви са симптомите за алергия към кучета?

Ако са като алергия от котки - всякакви - изриване като от коприва, течащи очи, запушен нос, невъзможност да си поемеш дъх, подуване на части от тялото (на мен ми се е случвало устни, очи, стъпало и длан). В комбинация или поотделно.

# 334
Благодаря.

# 335
Момичета и момчета бих искала , ако има някой компетентен да ми даде някакъв съвет. От около седмица ми се появява проскубване и болка ту на единия палец на крака , ту на другия. Болката се появява предимно вечер и сутрин и е в областта, под сгъвката на палеца, от горна страна на пръста и е придружена с леко зачервяане и леко подуване.
На какво може да се дължи, дали е нещо по-сериозно, което изисква лекарски преглед?
П.П. Наясно съм, че без да сте видяли и предвид, че не сте лекари не можете да ми дадете сигурен отговор, но ако някой е запознат с подобни симптоми може да ми даде някой жокер  newsm78

# 336
Момичета и момчета бих искала , ако има някой компетентен да ми даде някакъв съвет. От около седмица ми се появява проскубване и болка ту на единия палец на крака , ту на другия. Болката се появява предимно вечер и сутрин и е в областта, под сгъвката на палеца, от горна страна на пръста и е придружена с леко зачервяане и леко подуване.
На какво може да се дължи, дали е нещо по-сериозно, което изисква лекарски преглед?
П.П. Наясно съм, че без да сте видяли и предвид, че не сте лекари не можете да ми дадете сигурен отговор, но ако някой е запознат с подобни симптоми може да ми даде някой жокер  newsm78

Случайно да не ти убиват ботушите Simple Smile

# 337
"Случайно да не ти убиват ботушите Smile "    hahaha
Хех, първо това ми дойде на ума , но съм с едни и същи ботуши от 2 месеца, пък и не са ми стегнати около крака  Peace

# 338
  • София
Болка и подуване на палците е типичен симптом на подагра изследвайте пикочната киселина в кръвта.

# 339
Болка и подуване на палците е типичен симптом на подагра изследвайте пикочната киселина в кръвта.
Това също ми дойде на ум , но предвид, че съм жена на 21 , не пия и месо ям доста рядко , а дреболии- изобщо ( а прочетох в интернет причините за подагра) и недоумявам от какво пък ще я получа  newsm78 , все пак ако продължаат болките или се усилят ще посетя доктор - към ревматолог ли да се обърна ?

# 340
  • София
В бирата има много пурини , които предизвикват кризите. Да, ревматолог е лекарят, даже мога да препоръчам за София.

# 341
Бира не обичам изобщо, но си пийвам кока-кола често , не знам там дали има newsm78
Лошото е , че съм от провинцията, а тук докторите са направо ветеринари  #Cussing out
Но все едни изследвания ще могат да пуснат, ако има нещо , ще му мисля .
Мерси за вниманието  bouquet

# 342
  • София
Да неприятно съжалявам, може да не е от диетата а друга причина да има.

# 343
Увеличената пикочна киселина може да е и гинетично заложена. Тогава няма голямо значение на колко сте години. Не пречи все пак да я изследвате.  Peace

# 344
Дами, помагайте - как да се справя с топченце на ухото ( меката част на ухото )

Общи условия

Активация на акаунт