Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Отвреме навреме ми трепери левия горен клепач. От 3 дни вече потрепва и ме хвана страх.
И при мен се случва понякога. Минава си от само себе си, но ако искаш си направи консултация с невролог за да ти е по-спокойно.

# 481
Ох, прекалявате вече с дребни проблеми. Crazy
На кой не му е трепкал клепача?
Левия за хубаво, десния за лошо.
Така знам аз. Mr. Green

# 482
Ох, прекалявате вече с дребни проблеми. Crazy
На кой не му е трепкал клепача?
Левия за хубаво, десния за лошо.
Така знам аз. Mr. Green
Това не го знаех, благодаря! Grinning

# 483
Случвало ми се е да ми трепкат така, но не повече от няколко пъти на ден. Сега е в продължение на 3 дни и то многократно.

# 484
  • Sofia
Ако вярваш на внушения може да пробваш и следното- наум си казваш"ако е на лошо-спри,ако е за добро-продължи"...Правила съм го и действа Wink

# 485
Може би магнезий(против спазми)  или витамини б(за нервната система)  ще ти помогнат за клепача. Очен лекар би погледнал за очно заболяване.

# 486
Здравейте,

от няколко дни имам проблем с бъбреците (май). Пишкам доста по-често от обикновено, имам болки и в двата бъбрека, като се редува, единият ден е левия, другия-десния и т.н.

Можете ли да ми препоръчате добър лекар във ВМА или Александровска и съответно без направление трябва да мина на частно, нали така?
Още един въпрос, колко струва прегледа? Както при личен лекар-20 лева ли е?

Благодаря Ви! bouquet

# 487
Какви са цените на зъбните протези, как варират горе-долу? И съответната цена само за долна/горна ли е или за цялата протеза?

# 488
  • някъде
В Александровска болница съм ходила при една доцентка, но вече не е там и прегледа + ехограф струваше 60 лв. При лекар мисля, че е 50 лв.

# 489
  • Sofia
Какви са цените на зъбните протези, как варират горе-долу? И съответната цена само за долна/горна ли е или за цялата протеза?
От 500/горна и долна/ нагоре са,зависи от майстора Confused

# 490
  • София
Крем за по-бързо зарастване на рана (след херпес)?
Имам хомеоплазмин, вазелин с 30% прополис и Здраве? Други идеи или да ползвам първото?

# 491
  • Sofia

Още един въпрос, колко струва прегледа? Както при личен лекар-20 лева ли е?

Субективно е. Аз, например, съм ходила на частно при съдов хирург, във "ВМА", и прегледът беше точно 20 лв. При някои лекари, обаче, може да стигне и до 50, 60, 70... Много зависи каква "титла" има самият доктор и какви елементи включва прегледът. Peace

# 492
То остава да правят и преглед на бъбреци без ехограф - малко на гадаене и предположения ще го ударят. Само с ехограф се виждат камъчета в бъбреците и разни аномалии. Според мен лично задължително трябва да си е в прегледа, а не да го пишат преглед + ехограф...  ooooh!

# 493
  • София
Крем за по-бързо зарастване на рана (след херпес)?
Имам хомеоплазмин, вазелин с 30% прополис и Здраве? Други идеи или да ползвам първото?

ПП: Херпеса нали не е заразен след като остане раната... при директен контакт? Thinking

# 494
  • Варна
Здравейте,правих си хормонални изселдвания на 2ри ден от цикъла.Излезе ми завишен "малко" според гинеколога андростендион.При норма 3.1 - моя е 3.5 .До колкото чета в интернет той изпълнява доста важна роля,и не смятам че е редно да е завишен,но според лекаря не съм за лекарства и акнето ми трябва да си го "мажа"там пък каквото стане.Тук съм за съвет,тъй като не съм сигурна дали да послушам този доктор.Ако някой има подобен случей ще се радвам да ме посъветва.

Общи условия

Активация на акаунт