Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Кои са някои популярни зимни парфюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
-
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Форумът предлага съвети за подобряване на трайността на парфюма Eau de Merveilles. Някои потребители предполагат, че кожата може да изяде аромата, особено при първоначалния взрив от черен пипер. За да тествате дълготрайността, се препоръчва да го приложите върху една-две приятелки и да наблюдавате как ще се развие.
-
Кои са някои популярни зимни парфюми?
-
Как мога да се справя с разликите в цените на парфюмите в различните магазини?
-
Как мога да избера подходящ парфюм за покупка?

Viva la Juicy Gold Couture е от ароматите,които се харесват МНОГО повече от мъже върху жени , от колкото от самите жени върху тях. Да не говорим колко често аз и голяма част от мъжете,с които съм си говорил определено не харесваме някои популярни женски парфюми,а самите момичета си мислят,че миришат уникално...друга тема е това обаче
Но при него всички аромати на много трайни, така че не е показател.
Аз вече си поръчах от парфюмо мостри на Mancera Aoud Black Candy, Mancera Indian Dream и още две три на Монтал. Относно Том Форд Ноар дамския, с обилно напръскване докарва някаква трайност, но няма да го повторя определено. За мъжкия вариянт този ли имаш впредвид - Tom Ford NOIR EXTREME, защото аз тествах само Tom Ford NOIR и нямаше нищо общо с дамския ноар

Ееееее, не се промени ..... Само внесох смут в душевния му мир с аромат на запалена ел.инсталация
, сега е два.
, ти за 1 ни говориш.